Şimdi Ara

EGE HAZIRLIK DEVAMSIZLIK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaslar.. Egede hazırlık okuyorum bölümüm zorunlu hazırlık. Suanda devamsızlık sınırını aşmış gözüküyorum sistemde. Derslerin geçme sınırı 70 benim ortalamam 68 faha iki sınav ve finaller var geçerim dersleri ama devamsızlıktan kalıyorum bunu düşürürlermi? Yaz okuluna kalamıyorum eylülde yapılan muafiyet sınavına girmem gerekiyor diye duydum fakat devamsızlığı düşürme gibi bi durum olur mu? Ne yapmam lazım..

• Öğrenci işleriyle konuş yardımcı oluyorlar
  • Cinéma kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler.. Düşürmeleri gibi bir şansım var mı? Tabi notta da sınırdayım devamsızlık yüzünden finale giremiyorum sanırım. Düşürürlerse finale girer hallederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Science000

Öncelikle teşekkürler.. Düşürmeleri gibi bir şansım var mı? Tabi notta da sınırdayım devamsızlık yüzünden finale giremiyorum sanırım. Düşürürlerse finale girer hallederim

Benim arkadaslarimdan biri 140 saat devamsizlikla ara mmuafiyete girmisti.babam hastaydi memlekete dondum gibi bi yalan soyleyip kendini acindirman gerekiyo biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Benim arkadaslarimdan biri 140 saat devamsizlikla ara mmuafiyete girmisti.babam hastaydi memlekete dondum gibi bi yalan soyleyip kendini acindirman gerekiyo biraz

Anladm. Hocam zaten ara muafiyette sınava girebilsin mişşrt diyip düşürdüler benimkini de 40 saat düştüler ama 2 dönem yine koymuşlar 40 saati. Bu tarz bi yalanı direk öğrenci işleri veya bölüm başkanı birimi ile konuşırken mi söylemem gerekiyor. Öğretmen bir şey yapamaz mı? Yani hocaya desem bana inanması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Science000 -- 2 Mayıs 2015; 14:05:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Anladm. Hocam zaten ara muafiyette sınava girebilsin mişşrt diyip düşürdüler benimkini de 40 saat düştüler ama 2 dönem yine koymuşlar 40 saati. Bu tarz bi yalanı direk öğrenci işleri veya bölüm başkanı birimi ile konuşırken mi söylemem gerekiyor. Öğretmen bir şey yapamaz mı? Yani hocaya desem bana inanması imkansız

Ogrenci isleriyle konusurken soyle.ilk donem olsa hoca da dusurebilirdi ama ikinci donem devamsizlik olayini degistirdiler.ilk donem hocalar donem sonunda veriyordu devamsizliklari 2. Donem her hafta vermeye basladilar

Anladm hocam eyvallah p.tesi söylerim bölüm baskanı veya öğrenci işlerine. Bu arada sen hangi ünidesn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Science000 -- 2 Mayıs 2015; 14:49:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anladm hocam eyvallah p.tesi söylerim bölüm baskanı veya öğrenci işlerine. Bu arada sen hangi ünidesn

Ege'deyim hazırlığı bu sene ara muafiyetle verdim.
    Anladm umarım halledilir bu iş ya. Nottan geçip devamsızlık nedeniyle eylüle kalmak istemem. İki dönem toplam 200 saat tam. Ve totalde iki dönem toplam 570 saat ( 320 ilk dönem 250 ikinci dönem) ders girilmiş durumda

• Science000 kullanıcısına yanıt
    Benim de notlarım iyi ama devamsızlığım çok, siz ne yaptınız öğrenci işleri yardımcı oldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.