Şimdi Ara

ege elektrik elektrnik kzandm hazırlık zorunlumu??arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hazırlık zorunlu mu?isteğe bağlı mı?yoksa yeterlilk sınavı mı var? araştırdm da bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan1013

arkadaşlar hazırlık zorunlu mu?isteğe bağlı mı?yoksa yeterlilk sınavı mı var? araştırdm da bulamadım

zorunlu ancak sene başında muhafiyet sınavını başarı ile verirsen birinci sınıftan başlarsın direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: urian

quote:

arkadaşlar hazırlık zorunlu mu?isteğe bağlı mı?yoksa yeterlilk sınavı mı var? araştırdm da bulamadım

zorunlu ancak sene başında muhafiyet sınavını başarı ile verirsen birinci sınıftan başlarsın direk

peki o sınav kolay olur mu ing. pek blmyrum ama hzırlık da kayıp gibi geliyo.o sınav için şimdiden çlışmalımıyım?

• Dil kursuna yazıl 60 - 70 bişey alır geçersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urian

quote:

peki o sınav kolay olur mu ing. pek blmyrum ama hzırlık da kayıp gibi geliyo.o sınav için şimdiden çlışmalımıyım?

o kadar da kolay olmuyor ama aceleye getirme bence hazırlığa gitmen ing iyi değilse senin için daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Dil kursuna yazıl 60 - 70 bişey alır geçersin

1 ay yterli mi 60-70 almk için?
  • quote:

quote:

Bu dahaçok senin kelime dağarcığına bağlı, cümle kalıplarını öğretirler sana orada, bide yazma ve konuşma pratiği
    Arkadaşımın abiside bir sene fazla harcama yapmaktansa 300 TL verir okurum dedi, 70 li bişey almıştı, şimdi 2.sınıfa geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bu dahaçok senin kelime dağarcığına bağlı, cümle kalıplarını öğretirler sana orada, bide yazma ve konuşma pratiği
    Arkadaşımın abiside bir sene fazla harcama yapmaktansa 300 TL verir okurum dedi, 70 li bişey almıştı, şimdi 2.sınıfa geçti

ing pek bilmiyorum diyor bir ayda neyi halledicek dostum boşuna paranı çarçur etme derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.