Şimdi Ara

ege diş hek. gelir mi ss li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

ege diş hek. gelir mi ss li

(En Son Oy Tarihi: 16.7.2014)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinginthenorth

Sagolasın hocam sen nereyi düşünüyosun

arkadaş dişte okuyor galiba ona soruyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

H.o

bi aksilik olmaz inşallah
  • Hayırlı olsun,artık tatilinizi yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogurt78

Hayırlı olsun,artık tatilinizi yapın

teşekkür ederim her aşaması dert olan bir süreç naparsın işte
  • Öncelikle merhaba ben bu yıl lise sona geçeceğim ve seneye üniversite sınavına gireceiz. Ben iyi bir Hukuk Fakultesi okuyup iyi bir avukat olmak istiyorum ve bunun için çok çalışmam gerekli.Size sorum şu olacak; acaba ben hangi kitap kaynaklarını alsam daha iyi olur veya internetten hangi sitede konu anlatımlı video izlesem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhansen26

Öncelikle merhaba ben bu yıl lise sona geçeceğim ve seneye üniversite sınavına gireceiz. Ben iyi bir Hukuk Fakultesi okuyup iyi bir avukat olmak istiyorum ve bunun için çok çalışmam gerekli.Size sorum şu olacak; acaba ben hangi kitap kaynaklarını alsam daha iyi olur veya internetten hangi sitede konu anlatımlı video izlesem ? 

behzat rasuliyi dinle yazın matematiği hallet.ve kitap oku.
  • Behzat Rasuline alaka

• quote:

Behzat Rasuline alaka

iyi hukuğa matematik yapmadan nasıl gidiceksin
  • Tamam hukuk icin edebiyat matematik Coğrafya onu anladim da behzat rasulu dinle demissin onu anlamadim

• quote:

Tamam hukuk icin edebiyat matematik Coğrafya onu anladim da behzat rasulu dinle demissin onu anlamadim

matematiği iyi anlatıyor bence.ama tabi matematik kültürün varsa önceden ali nesin in açıköğretim videoları var.onları izle.http://www.youtube.com/watch?v=9C8aZpBZV1U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkrlc -- 29 Haziran 2014; 12:28:27 >
  • Evet cok tesekkurler korfezvideo falan orayada bakim

• quote:

Evet cok tesekkurler korfezvideo falan orayada bakim

teknofem daha iyi.hem bütün kaynakları çözmüşler hem de güvender zaman falan hepsinin soruları var ve cözümlü.sana tavsiyem bende grafik tablet vardı bu sene onunla çözdüm hep ordaki soruları.bi kere masraf yap grafik tablet al derim.çünkü şu anda çoğu şey internet üzerinde.faydasını görürsün emin ol
  • up
  • oylamalarınızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkrlc -- 29 Haziran 2014; 13:27:10 >
  • up
  • teknofem tamamdır abi çok saol bakarım sizce hangi ders ve hangi konudan başlayayim ?
  • quote:

teknofem tamamdır abi çok saol bakarım sizce hangi ders ve hangi konudan başlayayim ?

güvender ygs sorularına bak zamanın da bak sımdıden eksık konularını bı tespıt et once onlara yonel
  • brkkrlc kullanıcısına yanıt
    Çok saolunn abii peki Hukuk Fakültesi için sadece hangi derslere çalışmam gerekli ?
  • quote:

Çok saolunn abii peki Hukuk Fakültesi için sadece hangi derslere çalışmam gerekli ?

edebiyat matematik yüklen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.