Şimdi Ara

Ege Denizi Nasıl ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Ege'de gezilebilcek çok güzel yerler var yanlız, denizi nasıl ? Temiz mi, tuzlu mu, derin mi, nasıl ?

• Çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirvanAa1

Merhaba arkadaşlar, Ege'de gezilebilcek çok güzel yerler var yanlız, denizi nasıl ? Temiz mi, tuzlu mu, derin mi, nasıl ?

yok kardeş belden geliyor
  • ' Derin mi ? '
  • hocam güneye gittikçe deniz güzelleşir genelde, tabi plaja göre de değişir ama genel olarak nekadar kuzeye gidersen okadar kötü dür deniz.
  • Bence Türkiye'nin en güzel denizi egedir.Akdeniz çok sıcak olduğu için tuz oranı fazla.O yüzden uzun süre suda kalamazsınız.Üstelik koy ve plaj bakımından da Türkiye'de 1 numaradır.Haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin en güzel denizi.Helle tekne turuna falan çıkarsanız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGE TIP GELİR Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz tuzludur
  • Karadeniz'e kıyaslarsanız tabi tuzlu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Granes

Derin mi,tuzlu mu?

Konu dışı özeldeyiz değil mi ? Bilmediğimizden size soruyoruz sayın Prof. Einstain. Hoş Einstainin IQ seviyesi 160 olmasına rağmen sizin kadar seviyesiz değildi. Adam gibi cevap istediğimden özele açtım konuyu. Şimdi yorumlarınızı şikayet etmekden başka çarem yok. Konu dışı ayrı, özel ayrı. Ağırmı girdim bilemem. Ağır girdiysem kusura bakmayın :D Ciddi cevap ararken milletin laubali laubali sırıtması sinir edebiliyor.

Hocam,sakin ol bir şey demedim.Çok sert giriyorsun.Sadece bir espriydi.Ciddi cevap istiyorsan Ege Denizi iyidir.Ancak ne yapacağına da bağlı.Balıkçılık mı yapacaksın?

• quote:

quote:

quote:

Derin mi,tuzlu mu?

Konu dışı özeldeyiz değil mi ? Bilmediğimizden size soruyoruz sayın Prof. Einstain. Hoş Einstainin IQ seviyesi 160 olmasına rağmen sizin kadar seviyesiz değildi. Adam gibi cevap istediğimden özele açtım konuyu. Şimdi yorumlarınızı şikayet etmekden başka çarem yok. Konu dışı ayrı, özel ayrı. Ağırmı girdim bilemem. Ağır girdiysem kusura bakmayın :D Ciddi cevap ararken milletin laubali laubali sırıtması sinir edebiliyor.

Hocam,sakin ol bir şey demedim.Çok sert giriyorsun.Sadece bir espriydi.Ciddi cevap istiyorsan Ege Denizi iyidir.Ancak ne yapacağına da bağlı.Balıkçılık mı yapacaksın?

Gezmek amaçlı demiştim zaten ilk mesajımda. Normal tatil için gidiyorum. Kusura bakmayın :D 1. yorumlarınız kaldırılabilir.

• Ayvaliktayim ama soguk biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.