Şimdi Ara

Efsanevi kavga anılarınız (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
28
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sene önce başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istiyorum, 3 tane serseri yolumu kesti, istanbul sahil tarafını bilen bilir geceleri ıssızdır. Saat 23,00 civarı, baktılar tekim gel dediler bende ses etmedim gittim, paramı almaya çalıştılar, telefonu istediler sonra bi tanesi yumruk salladı, kavgaya da bulaşmak istemedim, derken bıçak salladı biri tuttum bunu elinden ve kendime çektim. Kolu döndürdüm bıçak yere düştü ve bi anda koluna basarak tuttum dirsekten kırdım kolunu, başladı kıvranmaya, tabi hemen gardımı aldım, bunlar bana dalıyorlar biraz geri çekildim bunlara bi vurmaya başladım bi ona bi birine bi öbürüne, öyle 15-20 saniye durmadan yumrukladım, baktım yığıldılar yere, kolu kırılan yerden kalmaya çalıştı baktım kalkmış ve vurmaya çalışıyor hala gelişine çok sağlam vurdum ve burnu kırıldı yığıldı yere, diğeri geldi üzerime tuttum bunu elinden ve kendime çektim. bileği döndürdüm ve kırdım bileğini, diğeride falçata çıkarmış sallıyor onada 5 metreden uçan tekme ile yere düşürdüm ve yerde üzerine çıkıp azını burnunu dağıttım kalktım ve kaçtım, siz siz olun geç saatlerde yalnız yürümeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dont cry leatherface

quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Adamlarla Tek'e Tek kavga edemiyorum ki ya 4 kişi oluyorlar ya 10 kişi. Dövdüğüm de oldu tabi ki hepsini yazmadım. Yaşadığın yerde kürdo yoğunluğu var biraz.

ohh ellerine sağlık

neden öyle söyledin?şiddet her türlü kötü de bu hayvanlık.nasıl savunabiliyorsun bunu?
  • Sene 2011
    Köyde mevlit veriliyor, biz de arkadaşlarla uzakta bi yerde oynuyoruz. Oynarken tartışma çıktı. Çocukla itişmeye başladık.
    Ben bunu ittim yere yapıştı. Şansa bak; düştüğü yerin yanında kalın, kavaktan bi sopa buldu. Başladı sol taraftaki kaburgalarıma vurmaya. Ben de hırs yapıp seri yumruklara başladım. Çocuğu bayıltmıştım
    İnsanlar mevliti bıraktı beni sakinleştirmeye çalıştı, kuran falan yarı da kalmıştı hep
  • Evet anlatayım.Şimdi efendim yıllar önce lise 2 deyim.Bir kızın belalı bir sevdiği varmış bu kızda benden hoşlanıyordu çocuk duymuş dövmeye gelmiş beni.Bende kıza arkadaş diye bakıyorum öyle hoşlanma felan yok.İşte beden dersi ama hem basket oynuyoruz hem müzik çalıyor millet eğleniyor.Basket topu aşağı yola kaçtı.Aşağı yol dediğimde eğimli yer baya oradan dümdüz gidince ıssız yerlere ulaşıyorsunuz ve otlar kapatıyor alanı.Neyse koştum topun peşinden.Eğildim topu aldım bi kalktım etrafımı sarmışlar.14 kişi felandı.Hemen gözlüğü çıkarıp cebe koydum 50 lira vermiştim boru değil Neyse bu geldi.Konuşuyoruz bu atarlanıyor ben kavga çıkarmamaya çalışıyorum.Yoksa beni parçalar adamlar.Hepside 2 metre anasını satayım.İşte bu bana yumruk salladı ben karşılayıp vurdum çenesine yıkıldı bu.Ama nasıl gaza geldim.Anlatamam yani. Uzaktan müzikte çalıyor ya. Geğğliiinn lağğnn sizden mi korkucam dedim.İşte ondan sonra tek hatırladığım hoca bana su içiriyordu.Birde 46 numara kunduranın suratıma doğru uçuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AslanKurt- -- 18 Temmuz 2014; 16:59:25 >

• Victarion kullanıcısına yanıt
    O kadar kişiyi görünce hemen başlasaydın hepimiz kardeşizz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

O kadar kişiyi görünce hemen başlasaydın hepimiz kardeşizz diye

İşlemez valla o koşuşuma aklıma geldikçe gülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim değil ama çok yakın arkadaşımındi. İlkokul 3. Sınıf. Eren diye bi arkadaş vardı. Herif o yaşta 60 70 kg falandi. Birgün kızın biri bunu gıcık etti. Durdu durdu durdu sıraların oraya götürdü kızı. Arkami döndüm biri bişey dedi. Sınıfin sağ arkasından gumm diye bir ses geldi. Arkami bi döndüm 3 tane sıra yerde. Eren kızın kafasına oturmuşkızın yüzü falan kıpkırmızı olmuş.sonra hoca falan geldi kız boguluyordu nerdeyse

Eren bunu okursan ulaş bana. Ben boran cigiltepeden

• okulda bi çocuk vardı serseri bi tipte birde çevresi geniş geldi bi gün bana atarlandı bende ne oluyor lan dedim buna bi dalaştım ama öyle böyle değil bi yandan korkuyorum bi yandan vuruyorum sonra hıncımı alamayıp sandalye atmıştım çocuğa kaçtım o sırada hocanın gelmesini bekliyordum ama nasıl kaçıyorum hoca geldi çocuk çıkışta bekle dedi çıkışta ta hiçbir şey olmamıştı bindim servise gittim

• quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

quote:

Adamlarla Tek'e Tek kavga edemiyorum ki ya 4 kişi oluyorlar ya 10 kişi. Dövdüğüm de oldu tabi ki hepsini yazmadım. Yaşadığın yerde kürdo yoğunluğu var biraz.

ohh ellerine sağlık

neden öyle söyledin?şiddet her türlü kötü de bu hayvanlık.nasıl savunabiliyorsun bunu?

arkadaşın avatarına ve imzasına bakılırsa Kürt düşmanı, faşist biri olduğu rahatça anlaşılır. böyle bir kimliğe sahip birinin nefret duyduğu kimseler tarafından dövülmesi şayet çok hoşuma gitti.

• Kavga falan etmedim ama bundan 8 sene önce orta 3'e giderken bir arkadaş vardı nedensiz yere enseye tokat atar dururdu. Bir gün bana denk geldi attı tokadı ben de elinden tuttum sıktım bileklerini, yüzüne baka baka adam ol aldırma aklını gibi laflar ettim. Sonra o da sanane lan ana.... s... çocuğu derken lama gibi bir tükürdüm suratına abdest aldı velet. Sonra o yüzünü tutarken bir tekme koydum karnına, arkadaşlar ayırdı zaten ayıracak bir şey de yoktu başka bir şey yapmayacaktım. Ama iyi tarafı o günden sonra kimsenin ensesine tokat mokat atmadı. En son 8 yıl önce kavga ettim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

lise 1'e yeni başladığım zamanlar bi ara spor salonuna gidip basketbol oynardım işte savunma yaparken karşımdakinin burnu sertçe kafama geldi (kafa atmış oldum ona) kanamaya başladı bunun burnu (serseri takımından biri reislikmi ne yapıyomuş okula) işte kanı yıkayıp geldi bana dedi bidaha seni burda görmeyim çık git burdan dedi bende sınıfa gittim işte diğer gün gene gittim salona basketbol oynamaya baktım buda sahada beni gördü seni burda bidaha görmeyim demedimmi lan felan atar yaptı bende sakince bilerekmi vurdum sanki kendin geldin çarptın felan dedim buda sen bana yalancımı felan diye çıkıştı işte karnıma bitime yumruk attı bende dedim olmaz böyle delikanlı adamım diyosun sana yakışıyo felan benim gözüm döndü o ara basketbol oynayan ekibide geldi 10-15 kişi dayak atacaklar neyse dayağı yerim ama dayakta atarım diye daldım aralarına yumruk yedim durmadım yere düştüm caymadım .

Buda spor salonunun güvenlik kamerası kaydı o gün olaydan sonra müdür akrabamız olduğundan aldım:

http://www.youtube.com/watch?v=R_TJUBM3ERs

Güldürdün lan

• Hadi hadi bende anlatam ;

8.sınıftaydım baya eski olay şuan lise 4 teyim, her neyse dersteydik işte matematik görüyorduk bizim sınıfta bir mal vardı ciddi mal böyle saçma sapan hareketleri var felan baktım çocuk bana tip tip bakıyor bende bir şey demedim sonra baktım ordan bana laf atmaya başladı o zamanlar kiloluydum şu an vücüt yaptım :d her neyse baktım ordan şişko ayı felan diyor hocada sanki duymuyor gibiydi çok sinirlenmiştim tenefüs oldu hemen kalktım hocanın çıkmasını bekledim hoca çıktı çocuğu resmen civcim gibi aldım duvara sürükledim aynen şöyle " lan sen kimsin bana ders atıyorsun dedim" o ara baktım sağ omzumdan biri çekti asıl sen kimsin kardeş dedi ? çocuğa bir koydum kafayı yere düştü o ara arkaya döndüm bu bana laf atanada saydırdım o diğer yüreksiz bana arkadan saldırmaya başladım 2v1 dalıyorlardı bizim sınıfta anca kahkaha felan atıyordu o aralar bir arkadaşım vardı böyle sürekli metin2 oynardık o geldi bana saldırana bi tane koydu bende diğerine dalmaya başladım çocuk düştü üst üste giriştim ağzı burnu dağıldı çıkarkende bir tane erkeklik organına vurdum orda pişman oldum çocuk ağladı, müdür felan geldi bana tokat attı diğerlerine felanda öyle geçti...
    sonra çocukla barıştım o özür diledi bende diledim geçti

csb değil gençlik .d

• quote:

quote:

ohh ellerine sağlık

bir gün elime geçersen ağzınla burnunu yer değişterecek kadar seni dövmek isterdim pislik faşist.
  • Çocuk yüzümü ezdi ayağı ile böcek ezer gibi hayatımın en kötü anıydı ağlamak istedim Dahada suçlu olması için numaradan ağlıyım ddim o da olmadı :'( valla ödüm koptu neyse kafasını yardım o da nasıl oldu bende şaştım bir anda oldu farkına bile varmadım çok kötüydü Birde benden çok kücuk gibi duryodu yaşıttık hele dizi ile yüzüme falan vurdu kasıklarına tekmeyide çaktım ağladı bebek gibi dedim ki iyiki ağlayamamışim karızmayı kurtardık polisede gitcem zaten kafası yarılmış gibide durmuyordu kanadı çözemedik 1520 dk sürdü işkence sırada devrildi üstüme sonra 2 kişi daha tekmeledi kafa attı falan tekmelediler ağzımı yüzumü boğazıma bastılar heryerim darp içinde kaldı kafamıda cizmişler bende bacağını çektim kafası betona çaktı bende yüzüne vurdum kabus gibiydi gırtlana yapıstim gözlei kaydı kıyasıya mücadele orjinal_Survivor oldum be yaaa neyse kendi kafasıda yarıldı sonra sinirden delirdim üst üste 8,10 kez kafa attım sonuncuda yüzümle vurdum burnum kırılıyordu nerdeyse küfür yağdırıyor 6 kişi gelsi tekmeledi hepsinin kasıklarını/tekmeledim sandalyyei fırlattı boşluğa gözünetekme attım THE END mutlu son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solitaire Spider -- 18 Temmuz 2014; 19:04:10 >

• Gençlikte çok kavga ettim dayakta yedim

Ama hatırladığım bir kavgam var, hala gülerim

Serseri tipli, elinde tesbihli kıronun biri vardı. Bana takılıp duruyordu bende mümkün olduğunca iplemiyordum. Ama tehlikeli bir tipti.

Neyse bir gün maç yaparken geldi, birşeyler diyor. Eeeh dedim kafayı bir çaktım (ilk kafa atışımdı) çaat diye bir ses. Ben yere yığıldım o da yere yığıldı. Yarım saat kafayı tutarak karşılıklı oturduk :))))

Sonra her gördüğünde selam veriyordu. İkimizinde kafa şişmişti :D

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

quote:

ohh ellerine sağlık

bir gün elime geçersen ağzınla burnunu yer değişterecek kadar seni dövmek isterdim pislik faşist.

beni mi dövecen law gundi gel döv
  • Üsküdar Bağlarbaşı ilköğretim okulunda okuyorum, yılı hiç hatırlamıyorum sanırım 15-17 yıl önceydi.
    Okulun bulunduğu mevkiiyi bilen vardır, Selamsız semti ile dip dibedir. Selamsız'ın da adı üstünde, geçeni gömüyorlar o yıllar. Şimdi çok değişti tabii.
    Ben de öyle normal takılıyorum, okulun serserilerinden bi eleman kafa tuttu bana. Ben de alttan almadım, yaka kol yapıştık birbirimize. "Çıkışta bittin olum sen, hayatın kaydı" v.b. cümleler kurdu.
    Ben de içimden dedim "ulan en fazla ne olabilir ki, es geç Güncel"... Çıkış zamanı geldi, okul dağılmaya başladı kapıdan dışarı bi çıktım 20 civarı kişi Aha dedim tamam sıçtım. Başladım kaçmaya, koştuğum yer yokuş yukarı Gerçi mecburi oradan gittim, yokuşun başında bi baktım, okulda "deli" lakaplı bi arkadaş.
    "Noluyor lan" dedi bana, arkayı gösterdim 20 kişi koşuyorlar peşimden biraz uzaklar tabii. Bizim deli yerden bir KAYA aldı, taş değil harbi kaya. Kaldırdı "gelin laaaayn, hepinizin ..... .........." elemanlar durdu şöyle bi baktılar "deli"
    Bi anda dağıldı millet, ben buna teşekkür ettim. Gel evde konuşalım dedi, rahatlarsın dedi. Ulan elemanın evine gittim, eleman yemek yediği sofrada ki omlet falan duruyor daha tavada, aleti çıkardı pat küt pat küt vuruyor İçimden dedim "yağmurdan kaçarken doluya tutulduk, kaç güncel kaç bu ne laan"
    Evden bir çıkışım var akıllara zarar, tutuyor kolumda gir içeri falan diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ohh ellerine sağlık

rock, metal dinleyenler genelde adam oluyor sen neden böyle adamın son iki harfine kaldın ki anlamadım ? ebeveynlere sormak lazım eczane kapalı diye çorap kullanmışlar kötü olmuş sonucu.

oo hakaret alırım bi dal

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ohh ellerine sağlık

rock, metal dinleyenler genelde adam oluyor sen neden böyle adamın son iki harfine kaldın ki anlamadım ? ebeveynlere sormak lazım eczane kapalı diye çorap kullanmışlar kötü olmuş sonucu.

oo hakaret alırım bi dal

zorladın pnp.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ohh ellerine sağlık

oo hakaret alırım bi dal

zorladın pnp.

diyarbakırlı mısın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.