Şimdi Ara

:: Efsaneler :: MITSUBISHI EVO VIII MR FQ-400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- İngiltere'de sağdan direksiyonlu olarak sadece 100 adet üretilmiştir.
    - Performansı süperspor araç kategorisindeki otomobillerle kıyaslanacak düzeydedir.
    - Dünyanın en hızlı 4 kapılı sedanı olarak kabul edilmektedir.
    - Satış fiyatı sadece £47000 (yaklaşık 85000$)'dır.
    - Performansı kadar yol tutuşu ile de hafızalarda yer etmiştir.

- Sıralı 4 silindirli, turboşarjlı motor
    - 2000 cc
    - 410 hp @ 6700 rpm
    - 481 nm @ 5400 rpm
    - 1400 kg
    - 0-100 Hızlanma: 3.5 sn
    - Maksimum Hız: 281.5 km/h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oogway -- 25 Mart 2009; 20:57:17 >

• İşte Evo budur ya , yenisi güzel de olsa bunun yerini tutmuyor...
  • 2 Litre motor 410 hp.

Bu FQ400 değilde, gene modlu bir Evo ( ~400 hp )'nin F355 Cabrio ile yürüdüğünü hatta delirttiğini görmüştüm bir videoda. Tabi 270+ hızlarda ne olur bilemem, neticede Ralli alt yapılı bir otomobil aerodinamisi kötü...
  • ben geçen sene istanbul tuning fuarında 1000 beygir bi evo görmüştüm bitmiştim o arabaya 750 beygir +250 nos mu ne öle bişey yazıyodu üstünde gidenler görmüştür o aracı harika bişeydi
  • Tek kelime ile harika bir araç !!
  • yeni kasasından daha fazla bi sempatik görünüşü var bana göre
  • atmosferik stock litre başına en kabadayı hangi motordu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 4 Serisi Grancoupe G26
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0 100ü çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

atmosferik stock litre başına en kabadayı hangi motordu?

Kabadayılıktan kasıt en güçlü ise caterdam olması lazım ama üretimi ne alemde bilmiyorum. Herkes tarafından bilindik(seri üretim) motor f20c s2000 motorudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

quote:

Orjinalden alıntı: forbest

atmosferik stock litre başına en kabadayı hangi motordu?

Kabadayılıktan kasıt en güçlü ise caterdam olması lazım ama üretimi ne alemde bilmiyorum. Herkes tarafından bilindik(seri üretim) motor f20c s2000 motorudur

evet halen bildiğimiz S2000 son bildiğimiz olma olasılığıda var sanırım.

sende bilindik candan tayparsın dimi

Edit:altta yazıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 25 Mart 2009; 23:15:06 >

• 0-100
  •  :: Efsaneler :: MITSUBISHI EVO VIII MR FQ-400

| TOYOTA | NISSAN | HONDA | MAZDA | MITSUBISHI | SUBARU | SUZUKI | DAIHATSU | ISUZU | -LEXUS | -ACURA | -INFINITI |

<< \\ BIG IN JAPAN // >>

• quote:

Orjinalden alıntı: Güneydoğu

| TOYOTA | NISSAN | HONDA | MAZDA | MITSUBISHI | SUBARU | SUZUKI | DAIHATSU | ISUZU | -LEXUS | -ACURA | -INFINITI |

<< \\ BIG IN JAPAN // >>

Bence bu arabanın adı Lancer Evo yerine Galant Evo olmalıydı , hem ilginç bir yenilik getirmiş olurdu hem de galanta benzeyen çizgileriyle Lancer in klasik görünümünü baltalamamış olurdu...

• quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

quote:

<< \\ BIG IN JAPAN // >>

Bence bu arabanın adı Lancer Evo yerine Galant Evo olmalıydı , hem ilginç bir yenilik getirmiş olurdu hem de galanta benzeyen çizgileriyle Lancer in klasik görünümünü baltalamamış olurdu...

GALANT, MITSU'nun "D sınıfı" ürettiği aracın adı.

LANCER'in ABD deki adı da Galant-Fortis. Arada hiçbir fark yok.(donanımsal farklar hariç.)

Neden böyle birşey düşündünüz ki?

•  :: Efsaneler :: MITSUBISHI EVO VIII MR FQ-400

Yeni Lancer'ın çizgileri yukarıdakine daha çok benzediği için böyle düşündüm.

Ayrıca satılan 1.5 sedan modele de EVO7den itibaren kullanılan tipi uygulayarak satışlarında büyük artış sağlayabilirlerdi ,iddia ediyorum facebookta o aracı sırf tipi için alacak 1.000.000 kişi bulabilirim :P
  • insanın şu araca tapası geliyor resmen.

bi de plakada 54 yazıyor. tahrik oranı da yüksek.
  • quote:

Yeni Lancer'ın çizgileri yukarıdakine daha çok benzediği için böyle düşündüm.

Ayrıca satılan 1.5 sedan modele de EVO7den itibaren kullanılan tipi uygulayarak satışlarında büyük artış sağlayabilirlerdi ,iddia ediyorum facebookta o aracı sırf tipi için alacak 1.000.000 kişi bulabilirim :P

Hocam bu galant sizce kaç model? Sadece tahmin edin. (biliyorsanız söyleyebilirsiniz)

<< \\ BIG IN JAPAN // >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneydoğu -- 26 Mart 2009; 1:15:36 >

• 97-99 arası olması gerek daha da eski olabilir
  • quote:

97-99 arası olması gerek daha da eski olabilir

Adamlar ne araba yapmış ama... 12 yıllık araç, hiç eskimemiş. Hala yeni gibi.

Tasarım olarak sana katılıyorum, bu gün üretseler yine satılır, yine satılır... (ama Türkiye'ye gelmez. offf off.. dışı seni içi beni yakar!)
  • quote:

quote:

97-99 arası olması gerek daha da eski olabilir

Adamlar ne araba yapmış ama... 12 yıllık araç, hiç eskimemiş. Hala yeni gibi.

Tasarım olarak sana katılıyorum, bu gün üretseler yine satılır, yine satılır... (ama Türkiye'ye gelmez. offf off.. dışı seni içi beni yakar!)

Zaten bu sektörde değişik işler dönüyor ya hadi hayırlısı aklımız ermiyor o kadarına

Şu aracın günceli olsa S40tan , Insigniadan , 407 den daha az satmazdı , bi Esp , bi iç tasarım tadından yenmezdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.