Şimdi Ara

Efsane Toyota corolla ae86 hakkında herşey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
12.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten sahip olmak istediğim araçlardan birisi fakat türkiye şartlarından dolayı durum cezbedici.Yedek parça usta sıkıntısı çok.Birde türkiyede bu kadar temizini bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXo11 -- 8 Mart 2012; 10:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Efsane Toyota Corolla başlığını görünce, bizdeki Efsane Kasa Corolla aklıma geldi.

Efsane Toyota corolla ae86 hakkında herşey

Zamanında babamda vardı hastasıydım sattık satarken babamın sattıgına uzuldugum tek arabadır
    Kendı aracımı alırken cok arastırmıstım temızını bulup almak ıcın ama fıyatlar ucmus ve temızı yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: amamoslavida

Şasinin yeterli güçte olduğunu düşünüyorum. Ama drift için coilover ve kule gergilerine de ihtiyacım olacak. Trafikte kullanmaktan vazgeçersem rollbar da düşünüyorum. Ama bunun için öncelikle 2. bir gündelik araç almam lazım.

Bİlgin var mı bilmem ama şuraya bir girmeni tavsiye ederim
    http://www.billzilla.org/4agmods.htm

Evet biliyorum burayı. Bilmeyen ve ilgilenen arkadaşlar açısından vermen iyi olmuş ama teşekkürler.
    Beğenen diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.

• Göstergeler ne kadar mal oldu,mahsuru yoksa cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Göstergeler ne kadar mal oldu,mahsuru yoksa cevap verirseniz sevinirim.

150 dolara aldım. taktırmaya para harcamadım tesisatını kendim düzenleyip taktım.
  • ae86 kendini kanitlamis bir araç, drift dedinmi japondan baskasi tatmin etmez.
    alman,amerikan tipi araclar hantal oluyor.
    ornek s14 200sx ile e30 u karsilastirmanizi aklinizdan bile gecirmeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Göstergeler ne kadar mal oldu,mahsuru yoksa cevap verirseniz sevinirim.

150 dolara aldım. taktırmaya para harcamadım tesisatını kendim düzenleyip taktım.

Tesekkur ettim,aracin motoru nedir?
  • güzel araba
  • allah kaza bela vermesin abi araba 10 numara olmuş plakada güzel
  • Ölüyü Canlandıralım...

Arkadaş Ae86 Arayan var mı?

Çürüklü çarıklı, motor 3-4 yıldır çalışmıyor, tarfikten çekilmiş. Ben adam ederim onu diyen varsa irtibata geçsin..
  • Hocam p.m atım kontrol edersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya727

Ölüyü Canlandıralım...

Çürüklü çarıklı, motor 3-4 yıldır çalışmıyor, tarfikten çekilmiş. Ben adam ederim onu diyen varsa irtibata geçsin..

quote:

Orijinalden alıntı: sonayorkun

Hocam p.m atım kontrol edersiniz..

pm gelmedi malesef.

kaya727 irtibata geçelim ben alabilirim aracı.
  • quote:

quote:

Ölüyü Canlandıralım...

quote:

pm gelmedi malesef.

Kardeşim pm atamıyorum. Cezam falan da yok ama nedendir anlamadım. Yazıyorum gönder diyorum gitmiyor. Sorun nedir anlamadım.

5303917452 Telefonum.. Bu aralar bu işe ayıracak vaktim de yok ama sms atarsınız veya ararsınız..

• quote:

quote:

Ölüyü Canlandıralım...

quote:

pm gelmedi malesef.

Kardeşim pm atamıyorum. Cezam falan da yok ama nedendir anlamadım. Yazıyorum gönder diyorum gitmiyor. Sorun nedir anlamadım.

5303917452 Telefonum.. Bu aralar bu işe ayıracak vaktim de yok ama sms atarsınız veya ararsınız..

• 33v0863 plakalı ae86 yı kullanan kişiyi tanıyan ulaşsın. verilen vekalet gereği arabanın devrini almamış. Araba için vergi dairesinden arkadaşıma borç geliyor. Ya bize ulaşıp bunları temizlesin ya da biz aracı trafikten çektireceğiz..
  • quote:

Ölüyü Canlandıralım...

Hocam hala araç sizdemi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_avalon

quote:

Ölüyü Canlandıralım...

HAYIR BENDE DEĞİL BİR ARKADAŞTAYDI SATTIMI SATMADI MI BİLMİYORUM.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mc_avalon

quote:

Ölüyü Canlandıralım...

HAYIR BENDE DEĞİL BİR ARKADAŞTAYDI SATTIMI SATMADI MI BİLMİYORUM.

Bahsetmiş olduğum aracı bugün itibariyle aldım. Araç trafikten çekilmiş. Motoru çalışmıyor. TAmirhaneye bıraktım. Büyük bir sorunu yoktur diye tahmin ediyorum 1 haftaya kalmaz yürür. Kaportada çürükler mevcut. Motor sonrası çürük temizliği yapılacak, açılan yerler için saç kaynatılacak. Sonra da kırmızıya boyatmayı düşünüyorum. Şuan hepsini kısa sürede yaptırma şansım yok. Yavaş yavaş yaptırıp binmeyi düşünüyorum ama hiç masrafa girmeden satılması gibi bir seçenek olursa da değerlendirebilir. Onun için tekrar yazdım. bana cep telefonumdan ulaşıp araç hakkında bilgi isteyenler olmuştu ama şuan telefonları bende yok. isteyen buradan ulaşabilir bana.

Araba genel olarak orjinal. Orjinal olmayan 1 arka koltuk bir de sol arka stop lambaları var. Çok detaylı inceleyemedim ama bunaları gördüm. Araç 1999 da gümrük çıkışlı. Muhtemelen motor hiç açılmamıştır. Ben binersem motoruyla oynamadan orjinali ile binmeyi düşünüyorum. Kendim binecek olursam parça konusunda da sizlerin yardımına başvurabilirim.

• Bu arabayi nasil alabiliriz modelini sahibindende aratamiuorum bile hastasi oldum ama bi bilgim yok nasil toplariz 1.6 motorla ne kadar agir modifikasyonlar yapiliyor blok catlamaz mi nasil bi canavar bu bi bilgilendirin yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wankel kullanıcısına yanıt
    efsane, destane ,mestane bunun gibi bir çok araç bulabilirsiniz internette. ederleri demirin kilosu ile araç kilosu çarpılarak bulunması gereken fakat altınla yarışan hurafelerle günümüze ulaşan pek çok modeli mevcut hocam..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.