Şimdi Ara

Efsane Saat Casio F91-W ile ilgili anılarınızı anlatınız :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Efsane Saat Casio F91-W ile ilgili anılarınızı anlatınız :D

Evet arkadaşlar birçoğumuzun bu saat ile ilgili anıları vardır.Kaç sene kullandığınızı neler yaptığınızı vs. aklınıza gelenleri anlatırsanız sevinirim.Örneğin ben ilkokulda 4-5 sene bu saati kullandım ayda 1 dk falan şaşma durumu olurdu onun haricinde 98-99 salisede penaltı 100 de gol vs. gibi oyunlar oynardık hey gidi günler.Bir de birçok askerde bu saat vardır.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :D Cümleten iyi forumlar : )

• 3 tuşa birden basıp 8leri görürdük
  • kürekle vurdum bişi olmadı
  • yıl 2000 felan o zamanlar şu uzaktan kumanda görevi gören saatler baya yükselişteydi sünnetimde de kirvem almıştı bi tane baya pahalıydı ama.
    Çocuğun biri okulda yanıma gelip yukardaki saatle değiş tokuş yapalım dedi kafama yatmıştı (ilkokul 1) Ama nasıl olduysa ucuz atlattım vazgeçtim nasıl vazgeçtiysem hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

İşte sonra bi baktım israil nükleer bomba atmış, çıkardım saatimi, saat diyosam hafife alma haa tam tamına 'Efsane Saat Casio F91-W' neyse işte bunun kilonemotresini açtımdıydı tak tak tak bastım 100de bombaları vuruyordum.

Eee Efsane dediğin öyle olmalı :P
  • 5.-6. sınıftamı neydim bu saatten vardı. Bütün sınıf zil çalmadan kaç dk var diye bana sorardı saniyesine kadar bilirdim yani 0 dediğim anda çalıyodu ama bi garipliğide hergün bi önceki günden 2 saniye geç çalmasıydı neden olduğunu hala anlayabilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Asil]

5.-6. sınıftamı neydim bu saatten vardı. Bütün sınıf zil çalmadan kaç dk var diye bana sorardı saniyesine kadar bilirdim yani 0 dediğim anda çalıyodu ama bi garipliğide hergün bi önceki günden 2 saniye geç çalmasıydı neden olduğunu hala anlayabilmiş değilim

bilader sende kendimi gördüm herkes bana sorardı aynen ve yine aynı sekilde okulun saati kayardı sürekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • askerde kullanmıştım dayanıklı olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: [Asil]

5.-6. sınıftamı neydim bu saatten vardı. Bütün sınıf zil çalmadan kaç dk var diye bana sorardı saniyesine kadar bilirdim yani 0 dediğim anda çalıyodu ama bi garipliğide hergün bi önceki günden 2 saniye geç çalmasıydı neden olduğunu hala anlayabilmiş değilim

bilader sende kendimi gördüm herkes bana sorardı aynen ve yine aynı sekilde okulun saati kayardı sürekli

Bu olay her okulda oluyor heralde tutturamıyolar zamanı

• kürekle vurdum bişi olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

kürekle vurdum bişi olmadı

Anladık hafız tamam.
  • quote:

3 tuşa birden basıp 8leri görürdük

öyle yapınca şarj olduğunu sanırdım.
  • arkerliğimi2004 te ıspartada, öğretmen-asker olarak yaptım, izmir'den gece binip sabah ısparta'ya inmiştim, otobüsten iner inmez biri yanaştı, elinde çanta saat alır mısın dedi, ben de sırf muhabbetine 'Efsane Saat Casio F91-W' i göstererek kaça dedim adam 10 TL deyince bişey demeden yürümeye başladım, adam arkamdan geldikçe 8 lira, 5 lira diyerek kendi kendine fiyatı düşürmeye başladı ama ben daha ağzımı açmamıştım, en son 3 lira deyince tamam artık deyip bir tane aldım, sanırım çakmaydı, askerden sonra da uzun süre kullanmıştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: lowrider123

quote:

3 tuşa birden basıp 8leri görürdük

öyle yapınca şarj olduğunu sanırdım.

Ben bazı arkadaşların saatine çaktırmadan basardım sonra bana derlerdi : anaa saate bak la nolmuş sonra öğretirdim onlara nasıl yapılacağını
  • İlkokuldayken bende çakması vardı
    Markası CASIQ
  • camdan düşürmüştüm 7 ye giderken
  • bu saatlerin pilleri inanılmaz süreler dayanabiliyordu. küçükken bu saatten almıştım. sonra yeni eve taşınınca eşyaları kolilere doldurduk. fazla eşyaları evin deposuna koymuştuk. aradan 9 sene geçmişti. eski eşyaları karıştırırken saatimi buldum. ekranı çok silikleşmişti ama hala çalışıyordu. o 9 seneden öncede 2 - 3 sene kullanmıştım o saati. yani 11 - 12 sene dayanmış pili. ekşi sözlükte bu saati araştırınce ordaki kişilerde pilin dayanma süresinden bahsediyor hep. çok ilginç.
  • O zamanlar maddi durumumuz şimdiki kadar iyi değildi o yüzden alamamıştım bu saati
  • Lise 1 e kadar bundan takmıştım hey gidi günler
  • Babam saat ustası oldundan iyi saatten anlardım.
    Casio markasını babam sevmezdi. Bende sevmedim. O yüzden hiç kullanmadım.
    Küçüklümden beridir otomatik saatlere ilgim vardır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.