Şimdi Ara

efsane poke :(:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ae_TR

1.Dikkat edin poké teamım die view all pokemons un fotoyu cekmiş
    2.Gymler bittiyse etrafta dolaşcan cart die oyun sana efsane vermio
    3.Daha kolay bulmak için log out-log in yap (yani oyundan cık tekrar gir)

Not: 3 kere üst üste yazmanın neresi ilginç??

Bu seni tatmin etti mi

Senin yaşını cok merak ediyorum ya da okuma yazma düzeyini

Ben sana insan gibi açıklama yaptım (bkz. 2.3)

1.maddede ise teamım die yaptığın fake'yi gözler önüne serdim çünkü o poké team deil view all pokemons ekranı

Burası başka forumlara benzemez bu 1
    Kendi sitende admin olman bizi bağlamaz bu da 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae_TR -- 17 Ağustos 2007; 15:28:52 >

• ehe ehe :D:D okuma yamza duzeyiy miş kac yaşindaymiş miş olum aklini başşina alll!!!!

kimle dans ettini bilmiyorsun cocuk buyuk konusma bunlar son uyarim istiyorsan gel ben burda meydan dayim

diss leşiriz istersen anlamiini bilirsen tabi çalma yok kendi sozlerinden olucak g*t olan oturucak tmm mi

ozel mesajla bekliyorum canim istersen poke maci da yapariz annen izin verirse
  • quote:

Orjinalden alıntı: pika pika

ehe ehe :D:D okuma yamza duzeyiy miş kac yaşindaymiş miş olum aklini başşina alll!!!!

kimle dans ettini bilmiyorsun cocuk buyuk konusma bunlar son uyarim istiyorsan gel ben burda meydan dayim

diss leşiriz istersen anlamiini bilirsen tabi çalma yok kendi sozlerinden olucak g*t olan oturucak tmm mi

Tamam kabul maç yapalım

Kaybeden defolup gider

Fake hesap açıp geri gelen...
    Anladın sn onu

• quote:

quote:

Bu seni tatmin etti mi

1.maddede ise teamım die yaptığın fake'yi gözler önüne serdim çünkü o poké team deil view all pokemons ekranı

100/100 KATILIYORUM BEN BAŞKASININ HİÇ TANIMADIĞIM BİRİNİN AÇTIĞI VE BEĞENDİĞİM BİR FORUMA GİRDİM CO-ADMİN OLDUM BURADADA SENDEN YUKSEK SEVİYEDEYİM ae'TR'de SENDEN YUKSEK SEVİYEDE BURADA BAŞKA FORUMLARIN HAVASINI ATMA BİR DAHA BU KONUYA GİRMİYEBİLİRİM O YUZDEN CEVABINI PM OLARAK AT ae_TR abi poke lazım olursa savaş için tradem her zaman sana açıktır

• quote:

ben yeni uyeo ldum ustelik mod veya post kasmak fln da istemiyorum ne demek mod gibi davranmadim :D

orda lianti yapmissin bir bir isralamissin dikkat et fln gibi :D utanamsan banlicam dicen :D

benim bir sitem varwww.rapkopat.com oranın admin iyim birde forumindir.org da moderator um

ovunmuyorum sadece bole forum a yeni gelne lere ters ters cvp lar atanlari direk banlamak istiyorum ve yapiyorum biliyormusun cok zevkli bir iş

ÇOKTA ARTİSTİŞSİN SEN KİMİ BANLION İKİ EFSANE ALIP HAVA BASMA EZİK BEN SANA BİR SİTE VERİM ORDAN BELEŞE SİTE YAP KENDİNE DAHA FAZLA ADMİNLİĞİN OLUR

• quote:

Orjinalden alıntı: yildir

quote:

quote:

Bu seni tatmin etti mi

100/100 KATILIYORUM BEN BAŞKASININ HİÇ TANIMADIĞIM BİRİNİN AÇTIĞI VE BEĞENDİĞİM BİR FORUMA GİRDİM CO-ADMİN OLDUM BURADADA SENDEN YUKSEK SEVİYEDEYİM ae'TR'de SENDEN YUKSEK SEVİYEDE BURADA BAŞKA FORUMLARIN HAVASINI ATMA BİR DAHA BU KONUYA GİRMİYEBİLİRİM O YUZDEN CEVABINI PM OLARAK AT ae_TR abi poke lazım olursa savaş için tradem her zaman sana açıktır

SAĞOL KARDEŞİM HİÇ GEREK YOK

BANA KATILDIĞINI GÖRMEK BANA YETER

MAÇA VARSAN BEKLİYORUM PİKA PİKA

• quote:

quote:

ehe ehe :D:D okuma yamza duzeyiy miş kac yaşindaymiş miş olum aklini başşina alll!!!!

Tamam kabul maç yapalım

Kaybeden defolup gider

Fake hesap açıp geri gelen...
    Anladın sn onu

ae_TR ben yeniyim pek bir pokemonum yok fakat sonuna kadar arkandayım.
    insanlar artık 2 hakaretle işlerin bittiğini sanıyor ama iş orada bitmiyor.aslında bitiyorda hakaret eden insan gibi bitmiyor.
    2 site açtın diye de burada hava falan yapma ben sana görevli olduğum siteleri burda bi sayarım ağzın açık sabah akşam anasayfasına bakarsın o siteleri

ae_TR tekrar söylüyorum sonuna kadar arkandaym kardeşm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.