Şimdi Ara

[EFSANE]Palme Organik Kimya S.B >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ne yönden iyi ben daha başlamadım kenarında yazan temel kavramlar öğretici mi konuyu bilmeyen biri için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palme biyoloji kimya da işi biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAyca

Ne yönden iyi ben daha başlamadım kenarında yazan temel kavramlar öğretici mi konuyu bilmeyen biri için?

Meb kitabıyla tam uyumlu.Meb+palme yapıyorum süper gidiyor.

Yandaki bilgiler de çok iyi.Ben kitap bittikten sonra o kısımları kesip tekrar amaçlı bakmayı düşünüyorum.
  • hemen alıp çözmeye başlayalım mı hocam yoksa çok iyi olduğundan taze kalsın diye nisan ortasına mı bırakalım öneriniz nedir?
  • Çap konu anlatımlı da efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarperWine

hemen alıp çözmeye başlayalım mı hocam yoksa çok iyi olduğundan taze kalsın diye nisan ortasına mı bırakalım öneriniz nedir?

Ben de normalde sonraya bırakacaktım ama dayanamadım.

Organikte kaynak sıkıntısı var biraz.Eski müfredata ait bilgiler oluyor çoğu kitapta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 biyoloji sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karekök ve endemik bitmeden dokunmuyorum o zaman geçen sene de palme organiki son iki haftada çözmüştüm soru kaçırmamıştım gerçekten eşsiz
  • +1 hakan söylemez reise selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarperWine

karekök ve endemik bitmeden dokunmuyorum o zaman geçen sene de palme organiki son iki haftada çözmüştüm soru kaçırmamıştım gerçekten eşsiz

Planlı olmak iyidir
  • Meb kitabı da bana karışık geldi ya konunun içine tam giremdiğim için mi acaba konu sırası falan uygun dimi hocam

• Palme lys soru bankasındaki organik sorularıyla, organik kimya soru bankasındaki sorular aynı mı yoksa farklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Palme lys soru bankasındaki organik sorularıyla, organik kimya soru bankasındaki sorular aynı mı yoksa farklı mı?

Farklı

• quote:

Meb kitabı da bana karışık geldi ya konunun içine tam giremdiğim için mi acaba konu sırası falan uygun dimi hocam

Not tutarak çalışmayı dene. Alkoler-eterler aynı kağıtta aldehit-ketonlar ayrı kağıtta olsun mesele.Sınıflandırarak çalışmayı dene

Konu sırası uygun.
  • Tamam teşekkürler anlamayınca soğuyup bırakmıştım tekrar başlıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Palme lys soru bankasındaki organik sorularıyla, organik kimya soru bankasındaki sorular aynı mı yoksa farklı mı?

Farklı

Bir de bendeki sb de müfredat dışı sorular var, organik kitabında çıkarmışlarmı yoksa yine var mı müfredat dışı şeyler ?
  • Hakan hocam dediğiniz gibi konuyu açtım.

IBAN atıyorum özelden
  • yeni kitap çıkardı mı bilmiyorum bende eski kitap var kimyaözel + palme organik sb yardırıyorum
  • Gecen yilkiyle fark var mi sorularda karsilastiran oldu mu? Yada biri foto atarsa yeniden bir sayfa cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Gecen yilkiyle fark var mi sorularda karsilastiran oldu mu? Yada biri foto atarsa yeniden bir sayfa cok iyi olur

Valla bende vardı ama eskisini attım.

>Yenisi almalısın bence fly
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.