Şimdi Ara

Efsane Lyon kadrosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coupet,Govou,Juninho,Cris,Wiltord,Diarra,Malouda,Fred,Carew

bu efsane kadrolardan önemli isimler. 2002 ile 2008 arası üst üste 7 şampiyonluk kazanmıştır.

Paris falan yoktu o zamanlar :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Efsanevi Lyon Kadrosu

Futbol tarihinin en unutulmaz takımlarından biri olan Lyon, 2000'li yılların başında efsanevi bir kadroya sahipti. Olympique Lyon olarak da bilinen bu takım, Fransa'da üst üste yedi lig şampiyonluğu ve 2010 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere sayısız başarıya imza attı.

Lyon'un efsane kadrosu, şu gibi yıldız oyunculardan oluşuyordu:

• Juninho Pernambucano: Brezilyalı serbest vuruş ustası, takım için çok sayıda önemli gol attı.
    • Michael Essien: Ganalı orta saha oyuncusu, Lyon'un başarılarında hayati bir rol oynadı.
    • Karim Benzema: Fransız forvet, Lyon'da yıldızı parladı ve daha sonra Real Madrid gibi dev kulüplerde oynadı.
    • Tiago Mendes: Portekizli defans oyuncusu, Lyon'un sağlam savunma hattının bel kemiğiydi.
    • Edmilson: Brezilyalı orta saha oyuncusu, Lyon'un sahadaki lideriydi.

Bunlar, Lyon'un efsane kadrosunu oluşturan oyunculardan sadece birkaçı. Takımın başarısı, yetenekli oyuncuların bir araya gelmesinin, etkili taktiklerin ve sarsılmaz bir takım ruhunun sonucuydu.

Lyon'un efsane kadrosu, modern futbolda bir referans noktası olmaya devam ediyor. Başarıları ve ilham verici oyun tarzları, birçok oyuncu ve takım için bir örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O kadro efsaneydi. Her sene ligde şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yaparlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

O kadro efsaneydi. Her sene ligde şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yaparlardı.

Real Madrid'in baş belasıydı
  • kel cris adam 35 yaşında bizde oynadı stoper di

• En önemli adamı unutmuşsun;Micheal Essien :) canavar gibi orta sahaydı,ayrıca Caçapa vardı cris ile harikalar yaratırlardı,bu kadro harbi efsaneydi,fenerbahçenin de başını az ağrıtmadılar valla :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

En önemli adamı unutmuşsun;Micheal Essien :) canavar gibi orta sahaydı,ayrıca Caçapa vardı cris ile harikalar yaratırlardı,bu kadro harbi efsaneydi,fenerbahçenin de başını az ağrıtmadılar valla :D

Aynen O zamanın gerçekten de harika ekiplerindendi, hemen hemen herkesin sempatisini kazanmışlardı.
  • Real Madrid in belalısıydı bunlar her sene posta koyuyorlardı şampiyonlar liginde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Real Madrid in belalısıydı bunlar her sene posta koyuyorlardı şampiyonlar liginde
    efsane parma kadrosu vardı bi zamanlar ahh italya ahhh bu lig bu halleremi düşecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wonder Woman JL

efsane parma kadrosu vardı bi zamanlar ahh italya ahhh bu lig bu halleremi düşecekti

Alıntıları Göster
    O kadroya Selçuk Şahin 30 metreden gol atmıştı hatırlayan varsa
  • Wiltord müthiş oyuncuydu. Winnig eleven 7 de ne yardırırdı be

• O degilde Juninho nasil bir oyuncuydu . Bir Kuman birde juninho gibi frikik atani tanimam

• quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

O degilde Juninho nasil bir oyuncuydu . Bir Kuman birde juninho gibi frikik atani tanimam
    Nilmar diye bi forvet vardı. Fener'e son dakikalarda 2 gol atmıştı.
  • Yıllardır bekledim Şampiyonlar Ligi'ni kazanacakları günü ama bir türlü olmadı olmadığı gibi kaç yıldır Şampiyonlar Ligi'nde de yoklar gerçi bu dönem ligi garanti ikinci bitirdiler CL'de yerleri açık.

Yeni sezonda kadrosunu bozmazsa R. Madrid'i eşleșirlerse bir kez daha nakavt ederler.

• Futbolun bugını bulmuş gibiydiler o dönemde

• Juninho ve enfes frikikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Bill Shankly

Juninho ve enfes frikikleri
    Lyon denince aklıma Sonny Anderson geliyor nedense...Benimde aklımda o kalmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

Lyon denince aklıma Sonny Anderson geliyor nedense...Benimde aklımda o kalmış...

Alıntıları Göster
    Ek olarak parlama dönemi olan benzema( o zamanlar hastasıydım) isminden dolayı sevdiğim boumsong,geleceğin yıldızı olarak gösterilen hatem ben arfa(galiba bıraktı futbolu bi ara dedikodusu vardı henüz 28 yaşında) ve ülkemizde gs'de oynayanlardan milan baros-keita O zamanlar lyon iyiydi cidden ama benim nasri'den dolayı marsilya'ya bi sempatim vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngmoney -- 14 Mayıs 2015; 16:07:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Ek olarak parlama dönemi olan benzema( o zamanlar hastasıydım) isminden dolayı sevdiğim boumsong,geleceğin yıldızı olarak gösterilen hatem ben arfa(galiba bıraktı futbolu bi ara dedikodusu vardı henüz 28 yaşında) ve ülkemizde gs'de oynayanlardan milan baros-keita O zamanlar lyon iyiydi cidden ama benim nasri'den dolayı marsilya'ya bi sempatim vardı

bu sene nice'te oynayacak hatem, ne gözle bakardık ama tutmadı, samir nasri tuttu o tutmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

bu sene nice'te oynayacak hatem, ne gözle bakardık ama tutmadı, samir nasri tuttu o tutmadı

Alıntıları Göster
    denizlispor demplasmanda yenmişti lyon'u. efsane kadro tam kurulmamıştı sanırım o zamanlar, efsane kadrodan hemen öncesi idi ama olsun.

• Her sene Real Madrid'le maçları vardi. Ertem Senerin bagrislari hala kulaklarimda. " Lyon ayni ayni ayda aydi ayni saatte Realle karsilasiyor. Inanilmaz bir olay bu! ".

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.