Şimdi Ara

Efsane konsol Play station 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanının en iyi konsolu olan ps1 konsolum satılıktır.
    Yanındaki aksesuarları orjinaldır.

Resimde görünen herşey verilecektir. Joistiklerden titreşimsiz olan sıkıntılı sanırım,
    Konsol yeni gibidir tertemiz kutusunda. Yanında movie kartı da vardır. memory kartı da vardır. tam takım.

Bu kadar temiz bir set zor bulunur, kaçırmayın.

Fiyat 70 TL kargo dahildir.

20 ye yakın oyun vardır, hediye edilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0nkey D. Luffy -- 30 Ocak 2013; 8:01:44 >

• Abi ps2 100 tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNukezZ-MoaB

Abi ps2 100 tl :)

Bende seni bekliyordum, hoşgeldin.

Senin gibiler için değil bu ürün zaten, konsol koleksiyonu yapan kişiler içindir.
    Çok temiz olduğundan rahatlıkla koleksiyona konulabilir.

Anladın mı ?

Daha anlamadıysan devamında örnekler verebilirim ha pahalı geliyorsa sana sıfır bir üründen link verde fiyat indirimi yapayım.
  • Bağırma kardeşim hemen ne koleksiyonuymuş forumda aynısını 40 tl ye veren var.
  • quote:

Bağırma kardeşim hemen ne koleksiyonuymuş forumda aynısını 40 tl ye veren var.

Kendi ilanlarında 475 e ps3 satıyormuşsun
    Bende 300 e aldım ps3 slim sende o fiyattan satacakmısın ?

Yürü git bu konudan. Laf salatası yapma ihtiyacın varsa git onu al.

Senin gibi adamlar için ilan açmadım ben bilen alır anladın ?

Ps1 konsol hiç birşey ifade etmez bunun oyunlarını psp ps3 pc ya da telefonlarda oynayabilirsin.

Ancak benim gibi koleksiyon yapan kişi bilir ve ihtiyacı varsa alır.

Yorma o aklını sen.
  • Kardeşim biraz sakin ol
    Ps3 slim 300 tl ye nerden bulduysan helal olsun.
  • quote:

Kardeşim biraz sakin ol
    Ps3 slim 300 tl ye nerden bulduysan helal olsun.

Satan satıyor işte bana başka ilanlar gösteriyorsun bende aldığım fiyatı söyledim.
    O fiyata aldım diye sende o fiyata satmak zorunda değilsin, ayrıca 465 TL sıfır satıldı 2 gün boyunca.
    Sıcak fırsatlara bakarsan görürsün.

Konumuza dönersek, ihtiyacın olmadığı halde sadece laf olsun diye bu konuya yazı yazman benim hoşuma gitmedi.
    İnsanlara fayda da sağlamadın, daha önce sahibinden üzerinden sega master sistem 2 sattım sıfır açılmamış paket 150 TL
    Alan adam salak mı ? bilmiyor mu bu oyun konsolunun eskidiğini.

Koleksiyon için bende zamanında tam kutu sega satrun almıştım 200 TL
    Bu zevk işidir. Koleksiyon yapmak, enstrüman çalmak resim çizmek kadar keyiflidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds ve 4 orijinal oyun.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özürdilerim
  • slim değil ama ps3 fat kasa satıyorum alıcısına uygun şeyler yaparım müracaat benim dükkanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

slim değil ama ps3 fat kasa satıyorum alıcısına uygun şeyler yaparım müracaat benim dükkanım

Üstadım ps3 felan yok ortada örneklendirmede kullandık o kadar =)

İlan içinde ilan vermek oldu sizinkisi.

hayırlı satışlar.
  • Hayırlı satışlar, kutusunu bile bu güne kadar tutmanız zaten ne kadar titiz kullandığınızın bir kanıtı. Herkes hemen elma ile armutu kıyaslamaya gidiyor ama ikisi aynı şeyler değil. Koleksiyon tamamen farklı birşey. Umarım yakın zamanda satabilirsiniz ve gerçekten koleksiyon için alan birine gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: LunaticYsf

Hayırlı satışlar, kutusunu bile bu güne kadar tutmanız zaten ne kadar titiz kullandığınızın bir kanıtı. Herkes hemen elma ile armutu kıyaslamaya gidiyor ama ikisi aynı şeyler değil. Koleksiyon tamamen farklı birşey. Umarım yakın zamanda satabilirsiniz ve gerçekten koleksiyon için alan birine gider

Çok teşekkür ederim üstadım, nedense insanlar bilmeden yorum yapmayı çok seviyorlar, yaklaşık 20 yıllık konsolu 20 tl gibi bir rakama satmamı bekliyorlar herhalde.
    Çok şükür bu üründen gelecek paraya ihtiyacım yok evde çok yerde kaplamıyor varsın dursun durabildiği kadar.

iyi forumlar.

• kardeşim inan alasım geldi

bir an aklıma winning eleven geldi ya. ne oynardık deliler gibi. sende bu konsol var mıydı? bir ara turnuvayı bunda yapalım winning eleven varsa

NOT: Ben bu ilanı açan arkadaşa kefilim. Hem forumun çok eski bir üyesi hemde gerçek bir teknoloji elektronik aşığıdır.
    makinanın temizliğinden de hiç şüphem yoktur.

HAYIRLI SATIŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

kardeşim inan alasım geldi

bir an aklıma winning eleven geldi ya. ne oynardık deliler gibi. sende bu konsol var mıydı? bir ara turnuvayı bunda yapalım winning eleven varsa

NOT: Ben bu ilanı açan arkadaşa kefilim. Hem forumun çok eski bir üyesi hemde gerçek bir teknoloji elektronik aşığıdır.
    makinanın temizliğinden de hiç şüphem yoktur.

HAYIRLI SATIŞLAR

Çok sağol kardeşim, bayadır elimde bilirsin severim konsolları =)

Koleksiyonluk bir set.

Bu konsol bana oyunları bu derece sevdirdi.
    Çağ atlatmıştı zamanında, arada açıp oynuyorum güzel oluyor.
    Umarım alacak kişiye hayırlı olur.

• Aynisi kutusu, faturasi da dahil duruyor bende ilk gunku gibi. Ama yegenlerime, cocuklarima saklamayi dusunuyorum :) sizin oyunlar orjinal sanirim. Hepsine uygun bi fiyat bicerseniz koleksiyonuma karmak isterim oyunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Aynisi kutusu, faturasi da dahil duruyor bende ilk gunku gibi. Ama yegenlerime, cocuklarima saklamayi dusunuyorum :) sizin oyunlar orjinal sanirim. Hepsine uygun bi fiyat bicerseniz koleksiyonuma karmak isterim oyunlari

Orjinal değil üstadım

iyi sabahlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

quote:

Aynisi kutusu, faturasi da dahil duruyor bende ilk gunku gibi. Ama yegenlerime, cocuklarima saklamayi dusunuyorum :) sizin oyunlar orjinal sanirim. Hepsine uygun bi fiyat bicerseniz koleksiyonuma karmak isterim oyunlari

Orjinal değil üstadım

iyi sabahlar.

Saglik olsun
    yukaridaki arkadasa cevap olarak: eger bende olmasaydi 200 lira da verirdim. Hersey teknoloji degil! Cocukluk anilari yatsr bu makinelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

quote:

Orjinal değil üstadım

iyi sabahlar.

Saglik olsun
    yukaridaki arkadasa cevap olarak: eger bende olmasaydi 200 lira da verirdim. Hersey teknoloji degil! Cocukluk anilari yatsr bu makinelerde

Bazıları bilmezler, yaşları tutmuyorda olabilir, zamanında herşey bukadar kolay değil di.
    Bir oyun değiştirmek için 1 saatlik yol giderdim. her hafta düzenli olarak =)

• Hocam kapıda ödeme var mı ve ürün sorunsuz sağlam mı herhangi bi sorunu yok di mi plazma sony bravia var bende çalısır mı ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.