Şimdi Ara

Efsane Geri Dönüyor[ Al Pacino] ''88''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tür : Gerilim / Dram / Suç
    Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008
    Yönetmen : Jon Avnet
    Senaryo : Gary Scott thompson
    Yapım : 2007, ABD / Almanya , 108 dk.

Oyuncular

Al Pacino (Dr. Jack Gramm) , Alicia Witt (Kim Cummings) , Leelee Sobieski (Lauren Douglas) , Amy Brenneman (Shelly Barnes)

Seattle’da mahkeme için çalışan çok ünlü bir psikiyatr ve kolej profesörü Jack Gram, bir seri katil olan Jon Foster’in ölüm cezasına çaptırılması konusunda jüriyi etkileyen, mahkumiyetinden sorumlu bir kişi konumundadır. Seri katil, Jon Foster, Jack Gramm’ı kendisiyle ilgili manipülasyon yapmakla suçlar.

Jon’un cezasının infazı öncesi Jack’e bir telefon gelir. Telefonda cinayeti çözmesi için sadece 88 dakikası olduğu söylenmektedir.

• çok dandik film Al Pacino 68 yaşına gelmiş artık böle filmler çekip karizmasını zedelememeli bence ayrıca filmin en güzel yanı Alicia Witt'i sık sık görüyor olmamız
  • Sinemalardan önce korsanda
  • İndirdim filmi ama daha izleme şansım olmadı..Pek güzel olmadıgı söyleniyor ama Al Pacino'nun hatrına indirdim zaten
  • İzledim ve Boş beleş bir film..Al Pacino gibi oyuncu nasıl kabul edipte böyle filmde oynamış hayret...Parasız kaldı herhalde..
  • Sırf Al Pacino için izlenir bu film ama pek güzel bir yapım değil gibi gözüküyor izleyince daha iyi anlarım.
  • scarface in afişine benziyo sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o herifin yanına edward norton lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

scarface in afişine benziyo sanki

bende benzettim..scarface te cok karizma olduğundan benzetmeye çalışmışlardır die düşünüyorum
  • Sonunda "Aaaa bak gördün mü kim çıktı ? " dedirten dangalak filmlerden. Son zamanlarda bu tip filmleri sık sık yapmaya başladılar. Doğru dürüst konulu adam gibi senaryolara hasret kaldık.
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.