Al Pacino (Dr. Jack Gramm) , Alicia Witt (Kim Cummings) , Leelee Sobieski (Lauren Douglas) , Amy Brenneman (Shelly Barnes)
Seattle’da mahkeme için çalışan çok ünlü bir psikiyatr ve kolej profesörü Jack Gram, bir seri katil olan Jon Foster’in ölüm cezasına çaptırılması konusunda jüriyi etkileyen, mahkumiyetinden sorumlu bir kişi konumundadır. Seri katil, Jon Foster, Jack Gramm’ı kendisiyle ilgili manipülasyon yapmakla suçlar.
Jon’un cezasının infazı öncesi Jack’e bir telefon gelir. Telefonda cinayeti çözmesi için sadece 88 dakikası olduğu söylenmektedir.
çok dandik film Al Pacino 68 yaşına gelmiş artık böle filmler çekip karizmasını zedelememeli bence ayrıca filmin en güzel yanı Alicia Witt'i sık sık görüyor olmamız
Sinemalardan önce korsanda
İndirdim filmi ama daha izleme şansım olmadı..Pek güzel olmadıgı söyleniyor ama Al Pacino'nun hatrına indirdim zaten
İzledim ve Boş beleş bir film..Al Pacino gibi oyuncu nasıl kabul edipte böyle filmde oynamış hayret...Parasız kaldı herhalde..
Sırf Al Pacino için izlenir bu film ama pek güzel bir yapım değil gibi gözüküyor izleyince daha iyi anlarım.
bende benzettim..scarface te cok karizma olduğundan benzetmeye çalışmışlardır die düşünüyorum
Sonunda "Aaaa bak gördün mü kim çıktı ? " dedirten dangalak filmlerden. Son zamanlarda bu tip filmleri sık sık yapmaya başladılar. Doğru dürüst konulu adam gibi senaryolara hasret kaldık.
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme