Şimdi Ara

EFSANE GERİ DÖNDÜ || PEGASUS IS BACK !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenerbahçe bayan basketbol takımının şampiyonluk kutlamalarından; http://www.fenerbahce.org/basketbolbayan/detay.asp?ContentID=11818

Efsane ve FB' de oynayan eşi Branzova Erdenay

EFSANE GERİ DÖNDÜ || PEGASUS IS BACK !!!

EFSANE GERİ DÖNDÜ || PEGASUS IS BACK !!!

• teşekkürler Malazgirt

ahh be pegasus'um, sen de o partiye 1. lige çıkmış biri olarak gelseydin de duble sevinç yaşasaydınız

ulan çocuğum erkek olsun harun koycam adını beahh şimdi karar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22
    ulan çocuğum erkek olsun harun koycam adını beahh şimdi karar verdim

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

[ ben fantazimi tekrarlayayım, harun baba sene içinde tekrar itü forması giysin ve harun-ibo elele, itü 1. lige

harun baba bir kez daha itü formasıyla geri dönmüş.. itü deplasmanda uşak belediyesi'ni 91-88 yenerken harun baba 7 dk'da 9 sayı (2-4 üçlük, 3-4 ft) 2 rib 1 asist 1 tç 0 tk ile oynamış son 25 sn'de 2 üçlük atarak takımının son 9 sayısının 6'sını kaydetmiş.. ilk maçı olmasına rağmen yine en zor anlarda sazı eline almış harun baba.. ibo da 31-4-6 yapmış.. hadi be harun baba, bu kez olsun taşı itü'yü 1. lige.. gerçi seni oynarken görmek herşeye bedel zaten geçen sene sadece 1 maçına gidebilmiştim.. umarım bu sene daha çok maçına giderim

• Pegasus
  • harun mezarda bile oynar bence
  • Ben demiştim geri dönecek diye Sağlam dönmüş..Aslında dönmeyecekmiş ama İbo ısrar etmiş kıramamış..
    Off şu İTÜ yü bakalım izleyebilecekmiyim (z)
  • Arkadaşım Uşaklı.Maçtaymış.Son 4 sn de eşitlik varmış, Uşak topu kaybetmiş, Harun Erdenay orta sahadan yollamış üçlüğü.İnanılmaz gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Arkadaşım Uşaklı.Maçtaymış.Son 4 sn de eşitlik varmış, Uşak topu kaybetmiş, Harun Erdenay orta sahadan yollamış üçlüğü.İnanılmaz gerçekten.

evet bunu duydum.. ama malesef izleyemedim.. Türk basketbolunun 2 efsanesi aynı takımda oynuyor ve bırakın maçı canlı yayınlamalarını, maçla ilgili 1 tane görüntü bile yok medyada.. artık söylemekten dilimde tüy bitti.. spordan tek anladığımız futbol.. basketbol da anca milli takım bazında o kadar.. ibo bu hafta 51 sayı atıyor, 2. lig rekoru kırıyor, 8-11 üçlük, 23-24 serbest atış gibi inanılmaz rakamların yanına 7 rib 4 asist ekliyor, yine tek görüntü yok.. kahretsin ki bu maça gitcektim ama kız arkadaşımı bu seferlik ekmiyim dedim.. normalde ekerim bilirsiniz ekerim maç olmaz, ekmem olağanüstü şeyler olur hay ben böyle şansın

• En azından bir handycam ile kayıt yapmak çok mu zor bir iş değil sonuçta.Ama işte ülkede basketbol izleyen olmayınca, hele hele 2. ligse, ne video olur ne bir foto.İstatistikle doyarız.
  • Valla görüntü için tek şansıımız TRT den halen yayınlanıyorsa Pota programı olabilir ? Ya da youtube

Hayır gazetelerde falan haberler dahi yok yeterince .Hoş ne zaman oldu ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 16 Aralık 2008; 20:18:14 >
  • itü deplasmanda düzce gençlik'i 78-70 yenerken harun baba 17 dk'da 10 sayı 5 rib 6 asistle oynamış
    ibo da 19 sayı atmış
  • yine olmadı be pegasus
    ikinci sene üstüste 4'lü finalde elenip tbl'e çıkma şansını kaybetti itü.. muhtemelen artık basketbola son noktayı koyacaktır harun.. keşke itü'yü 1. lige çıkararak güzel bir şekilde bitirseydi kariyerini :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.