Şimdi Ara

Efsane Feel Hurricane II - 16. Senesinde 2023 edition gelsin mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
37.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barısİnce

Güzel olmus dostum Güle Güle kullan

Alıntıları Göster
    Saol daha tam bitmedi ince ayarlar var suan kablolarla ugrasıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 15:57:38 >

Orijinalden alıntı: TAG Heuer

Saol daha tam bitmedi ince ayarlar var suan kablolarla ugrasıyorum :D

Alıntıları Göster
    ALA da tam alaymış (: ama gerçekten ii gidiyor son toparlanmış hali yavaş yavaş canlanıyor akıllarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoinside

ALA da tam alaymış (: ama gerçekten ii gidiyor son toparlanmış hali yavaş yavaş canlanıyor akıllarda..

Alıntıları Göster
    COK GÜZEL ELİNE SAGLIK

Orijinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM

COK GÜZEL ELİNE SAGLIK

Alıntıları Göster
    ULTİMATE.TEAM Sitemize hoş geldin. Hayırlı Olsn.

Orijinalden alıntı: Barısİnce

ULTİMATE.TEAM Sitemize hoş geldin. Hayırlı Olsn.

Alıntıları Göster
    Güzel olmuş Plexi yi dış taraftan iç tarafa aldığını farkettim

Orijinalden alıntı: ASiL35

Güzel olmuş Plexi yi dış taraftan iç tarafa aldığını farkettim

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık çok güzel gidio Kasanın içini söküp nası boyıycam yardım edermisin.. msn e ekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Ellerine sağlık çok güzel gidio Kasanın içini söküp nası boyıycam yardım edermisin.. msn e ekliyorum

Alıntıları Göster
    son durum raporu istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Saolun bugun dogum gunumdu dun ve bugun alemdeydım hıc ugrasamadım kasayla yarın devam , kablolar toparlanıcak ....

ASIL01 : Güzel olmuş Plexi yi dış taraftan iç tarafa aldığını farkettim

asıl01 walla sen soleyene kadar farketmedım desem inanırmısın ahahahah bende dıyorum ulan bu kasanın plexı gozume daha bi hoş geldi :D şimdi farkettim ama gusel olmus ınsan bılmedende gusel seyler yapabılıyomus demek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 15:58:21 >

Saolun bugun dogum gunumdu dun ve bugun alemdeydım hıc ugrasamadım kasayla yarın devam , kablolar toparlanıcak ....

ASIL01 : Güzel olmuş Plexi yi dış taraftan iç tarafa aldığını farkettim

asıl01 walla sen soleyene kadar farketmedım desem inanırmısın ahahahah bende dıyorum ulan bu kasanın plexı gozume daha bi hoş geldi :D şimdi farkettim ama gusel olmus ınsan bılmedende gusel seyler yapabılıyomus demek :D

Alıntıları Göster
    KAblo toplamak tahmın ettiğim kadar kolay degılmıs bır de bu hortumun içi kalın önceki daha inceydi.. neyse başlayalım bakalım bir , aletler bunlar ofis de yapmaya başladım
    evde devam ettim atölye de bitirdim...

Efsane Feel Hurricane II - 16. Senesinde  2023 edition gelsin mi ?

Aha atölyede boyadım evde boya işi yalan heryere toz konuyor walla...

Buda boyanıp yerlestirilmıs hali ama tam bıtmedı ve ıstıedigım gıbı olmadı , bunla tekrar ilgileneceğim birde neon lambalarım gelmedı henuz o yuzden kasanın içinde ışık sorunumuz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 16:00:16 >

• quote:

KAblo toplamak tahmın ettiğim kadar kolay degılmıs bır de bu hortumun içi kalın önceki daha inceydi.. neyse başlayalım bakalım bir , aletler bunlar ofis de yapmaya başladım
    evde devam ettim atölye de bitirdim...

Aha atölyede boyadım evde boya işi yalan heryere toz konuyor walla...

Buda boyanıp yerlestirilmıs hali ama tam bıtmedı ve ıstıedigım gıbı olmadı , bunla tekrar ilgileneceğim birde neon lambalarım gelmedı henuz o yuzden kasanın içinde ışık sorunumuz var

Alıntıları Göster
    o gazetedeki yarım etekli bayanı çıkartamadım benim için okur musun acaba orayı??:D
    kasa git gide orjinal bişiler olma yolunda ilerliyor hadı hayırlısı..

• quote:

o gazetedeki yarım etekli bayanı çıkartamadım benim için okur musun acaba orayı??:D

Alıntıları Göster
    temiz olmuş kasanın içi ama bak o plexinin ızgaralara ben oldum olası ısınamadım gittim kestirdim kendiminkileri.emin ol daha güzel oluyor 12lik fanlarla ızgarasız.

Orijinalden alıntı: labrodorit

temiz olmuş kasanın içi ama bak o plexinin ızgaralara ben oldum olası ısınamadım gittim kestirdim kendiminkileri.emin ol daha güzel oluyor 12lik fanlarla ızgarasız.

Alıntıları Göster
    SÜPER OLMUS EMEGİNE DEĞMİŞ....

Orijinalden alıntı: ugurayranci

SÜPER OLMUS EMEGİNE DEĞMİŞ....

Alıntıları Göster
    İşlemci soğutucun sönük kalmış.

Orijinalden alıntı: soğutucu

İşlemci soğutucun sönük kalmış.

Alıntıları Göster
    Sistemı de değiştirebilirim veya bır arkla konusmustum msj lar silinmiş alacağım bir tane islemci fanıı...

o ızgaralara bende ayar oldum fazla ses cıkartıyor fanlar onun yüzünden...

Floransları da alamadık, vatanda bitti :(

KAbloları toplamam ıcın fıkrı olan varmı ?? deıgsık bir yontem falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 16:01:31 >

Sistemı de değiştirebilirim veya bır arkla konusmustum msj lar silinmiş alacağım bir tane islemci fanıı...

o ızgaralara bende ayar oldum fazla ses cıkartıyor fanlar onun yüzünden...

Floransları da alamadık, vatanda bitti :(

KAbloları toplamam ıcın fıkrı olan varmı ?? deıgsık bir yontem falan

Alıntıları Göster
    Kablolar gene dagınık duruyo walla onlar tek bı parca halınde bantlayıp ustune uv boya atsaydın hem kalabalık gorunmezdı hem goze hos gelırdı

AMD x2 6400+ [email protected] || Asus Mainboard || Corsair 2*1Gb 677Mhz Dual ddR2 || Creative X-Fİ Fatal1ty || Asus DVD-RW || Samsung 2*500Gb Sata2 || MSi 8800GTS VGA || Feel Hurricane II 1000W || Logitech g15 || Logitech g7 || Asus 22'' LCD || Logitech 5*1 1000W

• quote:

Orijinalden alıntı: aM2_

Kablolar gene dagınık duruyo walla onlar tek bı parca halınde bantlayıp ustune uv boya atsaydın hem kalabalık gorunmezdı hem goze hos gelırdı

Alıntıları Göster
    güzel olmuş hocam da o kablolar biraz kötü ve kaba duruyo.
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisiko__

güzel olmuş hocam da o kablolar biraz kötü ve kaba duruyo.

Alıntıları Göster
    KABLOLAR İÇİN GELECEK FİKİRLERE AÇIĞIM BENDE BİLİYORUM OLMADIĞINI ZATEN ÜSTTE Ki MESAJLARIMI OKURSANIZ YARDIM iSTiYORUM :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 16:02:46 >

KABLOLAR İÇİN GELECEK FİKİRLERE AÇIĞIM BENDE BİLİYORUM OLMADIĞINI ZATEN ÜSTTE Ki MESAJLARIMI OKURSANIZ YARDIM iSTiYORUM :d

Alıntıları Göster
    up ... kablo için tavsıye veren yokmu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 16:03:21 >

up ... kablo için tavsıye veren yokmu ??

Alıntıları Göster
    dedıgım gıbı Sn.TAg Heuer kardesım kabloları beyaz bantla bantla sonra ustune uv boya vur hem kalabalık gorunmez hemde gzeul durur ustunede ıstersen baska bısey gecır hortum vs gıbı ne dersın hos olmasmı

AMD x2 6400+ [email protected] || Asus Mainboard || Corsair 2*1Gb 677Mhz Dual ddR2 || Creative X-Fİ Fatal1ty || Asus DVD-RW || Samsung 2*500Gb Sata2 || MSi 8800GTS VGA || Feel Hurricane II 1000W || Logitech g15 || Logitech g7 || Asus 22'' LCD || Logitech 5*1 1000W

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

Çapkın Neco Bakıyom Artık Oralara Bakıyorsun

Taguer Modun Harika Olmuş Ellerine Sağlık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.