Şimdi Ara

EFSANE ÇİZGİ FİLM CLEMENTİNE'NİN SENARİSTİ İLE YAPILMIŞ SÜPER BİR RÖPORTAJ MUTLAKA OKUYUN. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
20.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ah Ah Tekrar Geri Gelse O Cizgi Filmler

buradan bütün bölümleri indirebilirsiniz arklar, maalesef fransızca dublaj ve divxplanetda da ilk 2 bölümün altyazısı mevcut

bunun dışında düşünüyorum da eskiden gerçekten güzel, kaliteli çizgi filmler çıkardı. hem eğlenceliydi hem de sosyal mesaj verirdi. şimdi çizgi film kalmadı zaten kanallarda kadın programları aldı başını gitti acıyorum yeni nesle

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

@whamg sağol

basit bir çizgi film diye geçiştirilemeyecek kadar psikolojik ve sosyolojik alt yapısı ve arka planı var clementinin.

çok ilginç ayrıntılar var. yazarının tekerlekli sandalyeye mahkum oluşu çok ilginç.

ayrıca clementinin üstünün çıplak olduğu bölümün türkiyede yayınlandığını sanmıyorum ama merak ediyorum TRT nasıl bir karar verdi.

üstünün çıplak dediği mısırda suya girerken üstünün 2 saniyeliğine uzaktan açık gösteriyor, onca ülke nasıl tepki göstermiş hayret

aha ekranın fotoğrafını çektim

EFSANE ÇİZGİ FİLM CLEMENTİNE'NİN SENARİSTİ İLE YAPILMIŞ SÜPER BİR RÖPORTAJ MUTLAKA OKUYUN.

bu arada 2 yılda 1 mesaj yazmışım Clemantine alt yazı ararken forumu buldum üye olayım dedim zaten üyesin dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroxi -- 29 Temmuz 2010; 22:12:48 >

• Vay be Esteban Tao
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.