Şimdi Ara

Efsane Çikolata 'Cino' İncelemesi [SS'li] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
7
Favori
38.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batuta

turbo sakız da bulsan süper olur ;)

Belki yakında

• Bu Cino'yu eskiden her yerde görürdüm ama bir kere bile merak edip, almışlığım yoktur. Yukarıda biri trophy gofret demiş onu çok severdim işte ancak bana aldırtmazlardı bu ucuz ürünleri zararlı, katkı maddesi var vs diye..
  • Hocam o cinoların değerini kimse bilmez bakkalcılar bile onu 10 krş üstü olarak verirler..
    Ah ulan ah 10krş'a tav olur almazdık cinoları şimdi dershane çıkışı gördüm gittim aldım 5 tane tadımlık oldu ama hala o eski tadı var sanki ağaçta yetişiyor bacaksız.
  • kendimi bildim bileli cino yiyorum

bu gün 3tl bozuk vardı gittim 1x double king size 6x king size 5x maxi size 10x klasik; toplamda 330 gram cino yedim
  • kargo ile kutusunu 4,5- 5 liraya alabilecegimiz bi yer varmı acaba ? Toptancı gibi . bana 1 kutu yetmez çünkü
  • Yollayabilecek olan var mı acaba?
  • Konuyu gördükten sonra benimde canım çekti. Bizim bakkal akraba olduğu için ona 1 kutu cino siparişini verdim. Fiyatı ne kadar olur bilmem ama tanesi en fazla 10 krş a denk gelir. Esenlerde oturuyorum.
  • Şimdi beni yaraladın yolda gelirken bunu okudum sonra mahalledeki bakkala gittim ne kadar cino varsa topladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde canım çekti şimdi yarın bakkalları dolaşalım bakalım bulabilecekmiyiz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Dün konyada bir bakkalda gördüm kutu kutu.. Bir ara bir miktar almayı düşünüyorum, dün alamadım..
    Konya/Bosna Hersek Mh.

hort. Hocam tam olarak Konya'da nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steteskopkop

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Dün konyada bir bakkalda gördüm kutu kutu.. Bir ara bir miktar almayı düşünüyorum, dün alamadım..
    Konya/Bosna Hersek Mh.

hort. Hocam tam olarak Konya'da nerede?

Şimdi kalmış mıdır, hâlâ satılıyor mudur bilmiyorum. Bosna Hersek Mah. Pazar pazarının oradaki caminin altındaki bakkalda görmüştüm
  • Hüzünlendim
  • Cino yerken aklıma geldi bi bakayım internete derken gene dh forum çıktı karşıma. Bu da benim yediklerim. Dün şivlilik vardı. Çocuklar toplamış ben de sefasını sürüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 17 Mayıs 2013; 23:04:20 >
  • bende bugün öğrendim bakkalda cino varmış hemen 20 tane aldım
  • Saygılar

Yaklaşık 30 tane daha var ve sadece 5 lira verdim. 10 tae Toblerone ye değişmem.
  • koskoca samsunda bi tane kalmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

koskoca samsunda bi tane kalmaz mı

buyur :D ttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-yiyecek-icecek-cikolata-gofret-cino-cikolata-kayisili-kutuda-60-adet-1-kutu-91428556/detay/
  • Merak ettim neymiş ne değilmiş bu meret.
    Ben de küçük sayılmam ama hiç hatırlamıyorum cino yediğimi.Gerçi çocukluğumda yiyip de şuan hevesle istediğim bir şey yok daha ama, merak ettim işte neymiş bu cino.

Ayrıca baktım bu atıcılar neredeymiş, valla anladığıma göre demirtaş'ta inip aşağıya doğru dümdüz yürüyecekmişsin.
    Belki pazar günü kafama eserse giderim, olmazsa senin işin olmadığı bir vakit haberleşip buluşup gidelim.

(böbrek.avi)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.