Şimdi Ara

EFES-ÜLKER.....FB-BJK....CUMBABA KUPASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maçlar yarın. bayanların maçı 17.45 de, erkeklerin ise 20.00 de.

her iki maçda skytürkden yayınlanacakmış.

ben erkeklerde efesi favori görüyorum.

bayanlarda ise zor maç olacak. fb-bjk olması ayrı bir zorluk katıyor. ama gönlüm bjk den yana tabiki. kadro olarakda fenerden iyi olduğumuzu düşünüyorum. işin ilginç yanı bu iki takım bu hafta sonu caferağada ligin ilk maçında da karşı karşıya gelecekler.

iyi oynayan, hakeden kazansın. centilmenlik içinde geçmesi en büyük temennim.

• ben de senin gibi düşünüyorum..ülker kupa maçlarında beklenmedik sonuçlar aldı ve pek hazır gibi değil..bayanlarda da umuyor ve istiyorum ki beşiktaşımız kazansın
    ya sırf bu skytürk ve nbatv için gidip uydu sistemi alcam oturduğumuz yerde kablotv yok kahretsin ya..uyuma telekom
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

ya sırf bu skytürk ve nbatv için gidip uydu sistemi alcam oturduğumuz yerde kablotv yok kahretsin ya..uyuma telekom

al benden de o kadar. bir üst sokakta kablo var bizde yok. gelde sinir olma. uydu taktırmaya yerim dahi yok benim (çatıya izin vermiyorlar). yoksa çoktan taktırmıştım. efesin ve ülkerin avrupa maçları başlamadan bu çatı konusunu tekrar gündeme getirmem lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.