Şimdi Ara

Eeet ilk Blood-Elf Pala Le$i Benden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scarlet'leri uslu uslu keserken 70 LvL Orc Warrior'ın yanında birbirimize sata$madan,uzun zamandır beklediğim $ey gerçekle$ti...Yanıma 60 LvL Blood-Elf Pala damlamı$tı...Neyse Blood-Elf Palacık galyana gelip birazda yardakçısına güvenip sata$ınca Paladin'in dahil Paladin'e sata$maması gerektiğini daha oyuna ba$lamadan anlamı$tır sanırım.

Sonuca gelince Blood-Elf Racial'ının hiçbir i$e yaramadığını gördüm.

http://img443.imageshack.us/my.php?image=bloodelfpala7qz7.jpg

http://img402.imageshack.us/my.php?image=bloodelfpala5cf3.jpg

http://img293.imageshack.us/my.php?image=bloodelfpala6xv7.jpg

http://img253.imageshack.us/my.php?image=bloodelfpala1ue4.jpg

Uzun combatın ardından 70 LvL Orc Warrior'ı kesmeye gücüm yetmesede en azından ilk Blood-Elf Pala'mı kesmi$ oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 28 Ocak 2007; 4:09:37 >

• ilk sen gülmüşsün ona :)

bu arada tek duelde bütün blood elf raciallarını bitirdin ya ne diyim sana :)
  • Bence ön yargı olmuş biraz. Tamam bloodeflde neymiş pala dedigin işte human olur bilmem ne olur diye düşüneniniz vardır. Ama bence baya guzel raciallar var. Arkadas oynamayı becerememiş de olabilir. Ayrıca 60 olalı cok olmamıştır, üstünün başının çok iyi olabiliecegini sanmıyorum. Ama yardakçısına guvenip sataştığı konusuna katılırım tabi : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellrot -- 28 Ocak 2007; 7:32:20 >
  • hayret nası olduda warrioruda alamadın ? bak şimdi olmadı...
  • aa warrioru niye kesmedin lag fln girmiştir o anda kesin öyle birşey olmustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: YesFear

hayret nası olduda warrioruda alamadın ? bak şimdi olmadı...

• bak şu işe bende draenei shamy kestim ama topic açmadım tüh.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bravo senden daha cok $ey bekliyorum. mesela silvermoona gidip orasının bossunu solo kesersin.
  • /kktnxbaibai :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellrot

Bence ön yargı olmuş biraz. Tamam bloodeflde neymiş pala dedigin işte human olur bilmem ne olur diye düşüneniniz vardır. Ama bence baya guzel raciallar var. Arkadas oynamayı becerememiş de olabilir. Ayrıca 60 olalı cok olmamıştır, üstünün başının çok iyi olabiliecegini sanmıyorum. Ama yardakçısına guvenip sataştığı konusuna katılırım tabi : )

Üst ba$ konusunda eminim benden pek farklı değildirki zaten benim elle tutulur bir üst ba$ım yok.$u an 60 TBC itemları bir çok 60 LvL Epic veya rarelerden daha iyi ve çok rahat au da bulunabiliyor.Benim merak ettiğim mana tap ve silence'ın ne çe$it etki edeceği idi.Silence AoE'si çok kısa ve shield açtığında uzakla$ıp bandaj çekitiğim için etkilenmiyorum.Silence 2 snye yapıyor ve 2dk cooldown'ı var bastığı gibi bitiyor zaten.Earthshock'un 6snye cooldown'ı olduğunu hesaba katarsak çok komik bir racial olmu$.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

ilk sen gülmüşsün ona :)

Adam işe yaramaz diosa yaramıodur haddini bil terbiyesiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ion

quote:

ilk sen gülmüşsün ona :)

Adam işe yaramaz diosa yaramıodur haddini bil terbiyesiz

hala düşünüorum nası olduda warrioru alamadı..

• afedersin abi işe yaramıyor hemen blizze belirtelim cık cık olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

quote:

Bence ön yargı olmuş biraz. Tamam bloodeflde neymiş pala dedigin işte human olur bilmem ne olur diye düşüneniniz vardır. Ama bence baya guzel raciallar var. Arkadas oynamayı becerememiş de olabilir. Ayrıca 60 olalı cok olmamıştır, üstünün başının çok iyi olabiliecegini sanmıyorum. Ama yardakçısına guvenip sataştığı konusuna katılırım tabi : )

Üst ba$ konusunda eminim benden pek farklı değildirki zaten benim elle tutulur bir üst ba$ım yok.$u an 60 TBC itemları bir çok 60 LvL Epic veya rarelerden daha iyi ve çok rahat au da bulunabiliyor.Benim merak ettiğim mana tap ve silence'ın ne çe$it etki edeceği idi.Silence AoE'si çok kısa ve shield açtığında uzakla$ıp bandaj çekitiğim için etkilenmiyorum.Silence 2 snye yapıyor ve 2dk cooldown'ı var bastığı gibi bitiyor zaten.Earthshock'un 6snye cooldown'ı olduğunu hesaba katarsak çok komik bir racial olmu$.

o 2 saniyelik silenceı insanlar yeni skil atamasın diye kullanırsan evet bi seye yaramaz. ama gidip de adam kritik noktada heal basarken atarsan imba olur. yanında yakınında healerı magei cast eden baska bi eleman varsa onu da susturursun imba olur. 8 yarda silence boru değil bu. her sekil 1 vs 1 de işe yarayacak diye kural kaide yok. av da 123123 vs 213123 combatlar oluyor. bir be rogue aralarına girse bi şekil. uygun zamanda o silence ı atsa horde tarafına büyük üstünlük geçer.

herşey 1 vs 1 değil bu oyunda. ben şu anda elem resto kullanıyorum. hani senin o bi ara nerde ben göremiyorum dediğin 2k chain crtlerimi çakıyorum. lighting spellerde crt şansım şu anda %28. yani her 3 atıştan biri crt. lighting boltla 2k vuruyorum. ama bir enc shaman alıyor beni shocklarıyla. ama ben bg lerde hep ya birince ya ikinci oluyorum. sebebi bg taktiğini biliyorum. arkada durup combata bulasmadan, 2k 2k crtleri yollayınca ortada adam kalmıyor.

mesele hangi skili nerde nasıl kullandıgındır. her skilin imba oldugu bir yer vardır.

ha 1 vs 2 ful hp ful mana pri ve warrior aldım dün rampartsın önünde. priye 2 defa 2 k vurdum gitti direk. warrioru da shocklar bitirdi. ki ilk onlar dalmıstı bana fear atarak. şimdi fear kötü bi skil mi? human warriorlar mal mı? böyle mi diyeyim. bak ben warrior u da aldım hem combatta. sen alamamıssın .D

• Abi @dragonrider size dogru yolu gösterio ve paladinin ne kadar inanılmaz derecede mukemmel bi class oldugunu anlatıo hala anlamıyosunuz ve paladinden baska class oynuyosunuz yazıklar olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanus

Abi @dragonrider size dogru yolu gösterio ve paladinin ne kadar inanılmaz derecede mukemmel bi class oldugunu anlatıo hala anlamıyosunuz ve paladinden baska class oynuyosunuz yazıklar olsun

paladinin imba lağını seveyim ben.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

quote:

o 2 saniyelik silenceı insanlar yeni skil atamasın diye kullanırsan evet bi seye yaramaz. ama gidip de adam kritik noktada heal basarken atarsan imba olur. yanında yakınında healerı magei cast eden baska bi eleman varsa onu da susturursun imba olur. 8 yarda silence boru değil bu. her sekil 1 vs 1 de işe yarayacak diye kural kaide yok. av da 123123 vs 213123 combatlar oluyor. bir be rogue aralarına girse bi şekil. uygun zamanda o silence ı atsa horde tarafına büyük üstünlük geçer.

herşey 1 vs 1 değil bu oyunda. ben şu anda elem resto kullanıyorum. hani senin o bi ara nerde ben göremiyorum dediğin 2k chain crtlerimi çakıyorum. lighting spellerde crt şansım şu anda %28. yani her 3 atıştan biri crt. lighting boltla 2k vuruyorum. ama bir enc shaman alıyor beni shocklarıyla. ama ben bg lerde hep ya birince ya ikinci oluyorum. sebebi bg taktiğini biliyorum. arkada durup combata bulasmadan, 2k 2k crtleri yollayınca ortada adam kalmıyor.

mesele hangi skili nerde nasıl kullandıgındır. her skilin imba oldugu bir yer vardır.

ha 1 vs 2 ful hp ful mana pri ve warrior aldım dün rampartsın önünde. priye 2 defa 2 k vurdum gitti direk. warrioru da shocklar bitirdi. ki ilk onlar dalmıstı bana fear atarak. şimdi fear kötü bi skil mi? human warriorlar mal mı? böyle mi diyeyim. bak ben warrior u da aldım hem combatta. sen alamamıssın .D

2snyelik AoE silence zaten grupta i$e yaraması için AoE olarak koyulmu$.PvP'de hardcore anlarda da i$e yarar elbet fakat 2snye silence'ım olsa çok $ey deği$ir $u an...Ama beklediğim kadar da etkili değil onu demek istedim

• undead racialının ardından 2 numara bence o silence. taurenin stunı bile cast ediyor instant deil. bu direk instant bi skil. tabi palaya etkisiyle bir mage e etkisi farklı olur :) hele bir warrior ne dion kardes der kafasına vurur gider.

ayrıca mana tapın 3 defa birikmesiyle rogue ler 30 energy kazanıolar instant. o daha bi imba hale getiriyor. rogue acacaklara be rogue tavsiye ederim.
  • 2snyelik AoE silence zaten grupta i$e yaraması için AoE olarak koyulmu$.PvP'de hardcore anlarda da i$e yarar elbet fakat 2snye silence'ım olsa çok $ey deği$ir $u an...Ama beklediğim kadar da etkili değil onu demek istedim

Sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ne oldu blood elf palalar gözde diye kıskandınmı birden. Kendini itilmiş ikinci plana düşmüş gibimi hissettin. TbCden sonra 2hafta bile geçmemiş Adam lvl 60 olmuş.. pala ile daha önce hiç pvp yapmamış karakteri çok iyi tanımıyan bir adamı kesmişsin gelmiş burda hava atıyor yav ilk BE pala leşi bundaymış. Ayrıca ilk sen gülmüşün belliki dalacan fakat lvl 70 warrioru farketince yusuf yusuf olayı olmuş dalmamışsın. Madem deliyüreksin niye ilk sen dalmıyorsun.

Edit : Ayrıca niye aptal aptal gülüyorsun kapışma sırasında. Ayrıca neye gülüyorsun. Ortada anormal bişi yok her zaman olan şeyler bir horde bir ally ile savaşıyor bunda komik olan ne. Ha ortada bişey yokta kendi kendine gülüyosan senin yerin wow değil mazhar osman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 28 Ocak 2007; 19:01:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

2snyelik AoE silence zaten grupta i$e yaraması için AoE olarak koyulmu$.PvP'de hardcore anlarda da i$e yarar elbet fakat 2snye silence'ım olsa çok $ey deği$ir $u an...Ama beklediğim kadar da etkili değil onu demek istedim

Sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ne oldu blood elf palalar gözde diye kıskandınmı birden. Kendini itilmiş ikinci plana düşmüş gibimi hissettin. TbCden sonra 2hafta bile geçmemiş Adam lvl 60 olmuş.. pala ile daha önce hiç pvp yapmamış karakteri çok iyi tanımıyan bir adamı kesmişsin gelmiş burda hava atıyor yav ilk BE pala leşi bundaymış. Ayrıca ilk sen gülmüşün belliki dalacan fakat lvl 70 warrioru farketince yusuf yusuf olayı olmuş dalmamışsın. Madem deliyüreksin niye ilk sen dalmıyorsun.

Edit : Ayrıca niye aptal aptal gülüyorsun kapışma sırasında. Ayrıca neye gülüyorsun. Ortada anormal bişi yok her zaman olan şeyler bir horde bir ally ile savaşıyor bunda komik olan ne. Ha ortada bişey yokta kendi kendine gülüyosan senin yerin wow değil mazhar osman..

Hani önceki topiclerde ben çoğu sınıfı çok rahat kesiyorum fln diodu ya ben de içimden düşünüorm (hafif attığı belli ama) kesin bu adamda çok fena bi gear vardır diye (burda vardı bi tane power ranger adı aklıma gelmedi burdaysa benim desin ) ama o da yok.. Demekki arkadaşın imbalığı doğuştan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.