Şimdi Ara

(Edit)YKS ZORDU DIYEN TROLLER,SONUC GUNU AGLAMANIZA NEDEN OLACAK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
7
Favori
6.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Hocam ben sene icerisinde de belirttim hatta konu da actim el becerisi olmayan biri dis hekimi olabilir mi diye.O yuzden disten korkuyorum ben.Gelse tereddutte kalirim.

Isime geleni filan soylemiyorum.Benim isime gelen de sonuclarin 16 ve 17den iyi gelmesi olur.

Ben burda moral bozuyor gibi gozukebilirim.Ama inanin ki sen kendini ve aileni iyiye hazirlarsan ve kotu sonuc gelirse hayat sana zehir oluyor,kahroluyorsun sonuc gunu.Buna hazirlanin diyorum.

Puango gibi gelecegini dusunmuyorum.Dedigim sey puangodaki puani al 2017 yiginsala bak biraz kotusunu bekle

Ayrica eski degerlendirmeler yani sinavdan oncekiler,sinavin zorlugunu bilmedigimden tahmini degerlendirmelerdi.

Milleti uzmeye calisan troll biri olsam burda ozet konulari acmaz,deneme tavsiyesi vermezdim.
    bu arada kaç net yaptın

• dark_knight97 D kullanıcısına yanıt
    neyın hayal kırıklığı hocam bana göre giden gitti zaten 85 86 42 43 ayt ile eczacılık gelmeyecegıne göre ne gelirse gelsin ama gelen sıralamaya göre tercih yapacak ınsanlar kendılerını hedefledıklerı sıralamayı illa alacak diye de düşünmesin mesela ygs 2 den geçen fizyoterapist bölümleri vs ondan sonra diyetisyenlik bölümleri çok düşüşde zaten bide tek say türünde iyice düşecektir her sene azami düşen bölümler tek puan turu olmasından dolayı özellikle mf de ilk 40k dan sonrası her şeye gebe boş yere insanları üzmeye gerek yok 31 inde gelecek sıralamaya göre en önemlisi tercihlerini iyi ayarlamalar.
  • http://kulturegitim.com.tr/Puan-hesaplama/ bence buna benzer sıralama gelir
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    93 tyt 61 ayt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav dediğiniz gibi gelirse de sizin bu açtıgınız başlığı ve değerlendirmelerinizi çok yanlış buluyorum ınsanlar birden çökmesin diyorsunuz ama atladiğiniz bir sürü etmen var say puan turunun tek bır yerde bırlesmesı mesela bu ilk 40 k da pek oynamayabılır ama ılk 40 k dan sonrası herşey olabilir adam 60 k lık bölüm istiyordur 80 k gelmiştir yazmaz 85 k lık kişi girerse yazık olur o adama neyse size hayatınızda başarılar diliyorum gönlünüzce olsun her şey
  • 93 tyt 59 ayt yaptım sınavla 2018 tahmin 24k puangodan puanımı aldım 2017 lys yığınsalında 17k hadi 5k indireyim 22k. 2016 yığınsalda puanım 20k. Puangoda bile 33k diyor forumda bana 40k diyen oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de size basarilar dilerim.Burda sinavin nasil gelecegi konusunda dusuncemi belirttim diye ilk defa troll guvenilmez milleti uzmek isteyen insan konumuna koyuluyorum.

Gecen yil ben de sonuclar iyi gelecek diyordum bana da uruk hakli adam gibi adam yaziyorlardi.Ama o zaman ben yanilmistim.Artik tecrubelendim.

Bu sefer de insaallah yanilan kisi benimdir.

• uçankirpi kullanıcısına yanıt
    O kadar da degil taktik şu
    Puango ham puani alin
    2017 lys yiginsala bakin
    Biraz kotusunu bekleyin

• uçankirpi kullanıcısına yanıt
    puango da bana 83k diyor. 100k+ gelme ihtimali nedir ?

80 tyt
    43 ayt mf 82obp
  • Boyle yapin hocam.

Puango ham puani alin
    2017 lys yiginsala bakin
    Biraz kotusunu bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 3 Temmuz 2018; 2:18:00 >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Açarız bir yarra yering olur biter o zaman hocam.Hem onu yering hem sınavı yering.

Şaka bir yana uruk'un tezini desteklemek için direkt kendimden örnek verecem. Bu forumu sene başından beri takip ediyorum ve bu adamın iyi niyetinden şüphem yok.

Burada herkesin şu neti yaptım tıpa gider miyim dediği gibi bir net yaptım ( 95 tyt 59 ayt ) ve bildiğiniz fen, sosyal adına hiçbir halt bilmeden yapabildim bu neti. Ha matematigim iyidir o taşıdı biraz işte o kadar. O da sınavda yorum soruları geldi diye yoksa mattan da bir şey yapamazdım. Okulum 460+ puanla öğrenci alan bir Anadolu lisesi, okulda yapılan denemelerde ki en iyi skorum ilk 20' ye girmek oldu. Genellikle 30 küsürüncü felan oluyordum ve bu denemelere göre daha iyi yapma durumu sorup soruşturduğum kadarıyla sadece ben de gerçekleşmedi.

• 63557 gözüküyor yığında. 100k+ gelmez değil mi :D
  • witdooood kullanıcısına yanıt
    Gelmez

• Gençler birbirinizin kalbini kırmaya değmez. Şu konuda Uruk-Hai'ye hak veriyorum.

Ben 2014'ten 2018'e kadar ki tüm sınavlara girdim. İlk oturum TYT/YGS için gördüğüm en acımasız sınav 2015 senesindeydi. LYS için ise net bir şey söylememekle birlikte her sene bana kalırsa skalasını korudu ama hiç kimse şunu göz ardı etmesin ki 2018 AYT Matematik hazırlanan 40 sorusuyla farklı tarzda bir etki yarattı.

Sıralamalar açısından hesaplama yapıp, kendinizi üzmek vs muhabbetine gelecek olursak:

Arkadaşlar unutmayın daha önce 4 farklı koldan hazırlanan puanınız MF1/2/3/4 şimdi tek puan türünden SAY hesaplanacak ve daha önce örgün 4 yıllık eğitim veren YGS'den alan bölümler artık AYT'den alacak. Gerçekten bu tüm bölümlerin sıralamalarını geriye kaydıracaktır bulunduğu bantta.

Yani ne umut satın, ne karalar bağlayın. Sınav sonucuna kadar bu stres dolu profilinizden yavaş yavaş çıkmaya çalışın. O gün daha sağlıklı düşüneceksiniz. Her sene forum bu zamanlarda aynı parodiyi yaşıyor.

Emsal almaya kalktığınız tüm seneleri rafa kaldırın çünkü o sınav sistemi rafa kalktı. Zamanında YGS'ye geçiş sürecinde de bu tarz olayların yaşandığını söylerlerdi üst dönemler.

Yok efendim 2015,2016 gelirse sıralama ne olur vs yahu bir salın o yılları artık 80 matematik, 90 fen devri bitti..

• uruk haklı gençler 17 den biraz kötü beklemek en doğrusu. kendinizi buna hazirlayin yoksa açıklandığında daha çok üzülürsünüz.

• Hocam baktım en kötu en iyi 25k en kötu 37k geliyor ham puan 372 sizce nasıl gelir ben de kendimi en kötüye hazırladım çünkü geçen sene afallamıştım sonucu görünce hem kötüsünü düsünmek daha iyi ya daha iyi gelirse daha mutlu oluruz bence size katılıyorum

• Uruk hocam sizi az çok tanıyorum ben tyt den 100 ayt den 65 net yaptım.Puango sıralamamı 20k gösteriyor okul puanı ile birlikte.Bana bu sıralamayı gösteriyorsa o zaman size 30-40k civarı göstermesi lazım.Yani bu durumda siz 3. senenize kalmanıza rağmen hiçbir şey yapamamış oluyorsunuz hatta geçen seneden daha kötü bile gelebilir sıralamanız.Hadi ben yine 50k dan mezuna kalmıştım her türlü paçayı kurtarıyorum.Ben ise böyle geleceğine inanmıyorum.Bence sizin en kötü 20k nız var ben ise kendimi en kötü 15k olarak görüyorum.27 gün sonra umarım haklı çıkarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egenindiscisi -- 3 Temmuz 2018; 2:38:24 >
  • Egenindiscisi kullanıcısına yanıt
    Hocam puango gibi gelecek demedim ki zaten.

Ordan ham puani al
    2017 lys yiginsala bak
    Biraz daha dusugunu bekle.

• 2017 yıgınsalı atabilir mi biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon hocam yanlış anlamışım bir kaç yorum okuyunca direk atladım.Tamam o şekilde 8.5k civarı gösteriyor hadi 10k olsun.Ama ben 15k ya da razıyım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.