Şimdi Ara

edit: max 28000ytl benzinli aile arabası çok kararsızım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3000kmde dediğim araba galeriden çıktı bakmaya bile gitmedik galeri deyince direk uzak duruyorum sıfır select düşünüyoruz bakalım hayırlısı maddi durumları ayarlıyabilirsek 2008 crdi select alıcaz
  • en güzeli focus tdci 2 el
  • kia ceed bekle 1.6 dizel 116 hp fuarda gördüm çok güzeldi boş ver selecti one yahu içi daracık
  • fiesta1903 arkadaşım özel mesajına bakabilirmisin özel mesaj yolladım sana
  • arkadaşım şu arabaya bak istersen hem ekonomik hem aile arabasıda sayılır.

belkide benim astra hastalığımdan olabilir ama düşünmeni tavsiye ederim.

http://www.araba.com/683261.html
  • 2. el Focus Tdci veya Astra veya MeGANE

Bide sana bi tavsiye kardeş uzun süre kullanıcam diyosan donanımı zengin olan modeli tercih et(Focus Ghia,Astra NJoy,Megane Dynamic)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 28 Temmuz 2007; 16:12:17 >
  • benzinli era veya city düşünüyoruz fiyatları aynı seviyede olmasına rağmen era daha donanımlı ama city nin de motoru daha iyi ama bizimkiler city nin tasarımını pek beğenmedi bakalım ne karar vereceğiz
    c sınıfı benzinli almaya kalksak 32-33den aşağı sıfır yok fazlada kredi çekmek istemiyoruz ikinci el de yaşanan düzenbazlıkları yaşamamak için ve 8-10sene kullanacağımız içinde sıfır almanın daha mantıklı olacağını ve kafamızın rahat edeceğini düşünüyoruz
  • Honda City biraz hilkat garibesi gibi duruyor.Accent Era daha mantıklı bir seçim olur gibi ama tercih size ait.
  • Hyundai Era önerebilirim size sınıfına göre iç mekan kalitesi çok yüksek şık bir araç dizel motorunun performansıda çok iyi ama benzinli motorları konusnda yorum yapamiycam...

Bir diğer önerebileceğim araçta Opel Astra Classic bir sınıf üstte sadece tasarımı biraz eskidi parça fiyatlarıda uzun yıllardır üretilmesi sebebiyle normal bir seviyede performansıda iyidir ayrıca tüm sorunları aşılmış bir model...
  • Dizel değil ama Opel Astra Classic'e ne dersin?Fiyatları çok uygun bildiğim kadarıyla.Zaten Ağustos'ta 2008'ler gelecek.Stokta vardır zaten.Galeri stoğunu eritmek için satmaya çalışacaktır.Zaten araç uygun fiyatlı,daha da uygun fiyatlı almanız mümkün..
  • arkadaşım 35 falan gibi rakamlara gelmişsin ki o paralara yeni kasa civicler var piyasada, hiç megane a falan bakma. benim sana tavsiyem 2006 model eski kasa 10 bin ile 30 bin arası honda civic alman esp donanımı olan temiz bi modele azcık araştırma ve şansla 22 ye düşürürsün vede rahat rahat 10 yıl binersin, ehliyeti yeni alıcağını söylediğin için genç olduğunu tahmin ediyorum megane dan daha yakışır sana ve ihtiyaç duyduğun anda basınca gider, yokuş yukarı kamyon sollarken megane gibi bir kasanın 65 beygirlik dizel motoru başına çok iş açabiliyor bizzat test ettiğim bir araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

arkadaşım 35 falan gibi rakamlara gelmişsin ki o paralara yeni kasa civicler var piyasada, hiç megane a falan bakma. benim sana tavsiyem 2006 model eski kasa 10 bin ile 30 bin arası honda civic alman esp donanımı olan temiz bi modele azcık araştırma ve şansla 22 ye düşürürsün vede rahat rahat 10 yıl binersin, ehliyeti yeni alıcağını söylediğin için genç olduğunu tahmin ediyorum megane dan daha yakışır sana ve ihtiyaç duyduğun anda basınca gider, yokuş yukarı kamyon sollarken megane gibi bir kasanın 65 beygirlik dizel motoru başına çok iş açabiliyor bizzat test ettiğim bir araba.

Civic konusunda haklısın da meganeların dizelleri 80 ps diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

bizimkilerle konuştum elimizde yaklaşık 10-12ibn ytl nakitimiz var üzerine kredi çekicez mecburen ama geri öderken zorlanırmıyız diye endişelerimiz var sırf fiyatı makul diye clio makul geliyor yoksa güvenlik olarak yeterli olmadığının bende farkındayım ama kredi taksitlerini ödiyelim derken ağız tadıyla arabaya binemedikten sonra o araba ne işe yarar düşük km li megane 26-27bin ytl civarında

linea yı bende beğeniyorumda fiyat olarak bizi aşar hala hayalimde focus hb ghia tdci var ama onlarda 32civarında 20-25bin ytl civarı sedan clio ya alternatif olacak önerileriniz varsa bekliyorum

yarın çıkıp asf ye fln bi uğruyacağım kartal yanyolda varmış birde kemal tepretoğlu varış galiba koşuyolu e5 üzerinde oraya da bi uğrucam kredi imkanlarını bi öğreneyim sizlerede haber veririm

ödeme planında garanti yoksa vazgeç arabadan...çewremde senin gibi çok kişi kredi çekti hevesle aldılar arabayı ama 1-2 yıl sonra bonoları ödeyemiyince başkasına dewrettiler..çok kötü bişi..

onun için nakit durumunu yüksek tut ondan sonra düşün..yani en az bi 20 bin ytl nakitin olsun üstüne 7-8 bin lira koydunmu hem borç un az olmuş olur hem istedğin şartlarda araba daha rahat bulursun hemde kafan rahat olur...

• ha bide sana bişey daha belirtmek istiyorum kartaldan inip 307 ye bindiğimde şoka girmiştim, ben o zaman 10 liraya fren balatasını alıp 2 lirada takan çoçuğa veriyodum bi çift balata için, 307 de 90 lira, hava filtresi 4 lira falanken 307 35 liraydı falan filan. arabam 3,5 yaşında ve 97 bin km de ve harcadığım paraların haddi hesabı yok. söylemek istediğim arabaya çok binme ihtimalin varsa fiattan şaşma linea güzel bi seçenek olabilir, çünkü her parçasının yan sanayisi, her ildede anlayan ustası bulunuyor.
  • kardeş sen kredi ile alacan heralde. bak hem geri ödeme var. hemde aldığın aracın vergisi var. bence düşük motorlu bi araç bulabilirsen vergiden de biras sıyırmış olursun. ben sana fiat linea ya da fiat grande punto 1.3 multijet motor tavsiye ederim. hem az da yakar. çünkü seni baya bi sıkıştırır. kredi parası, yakıt parası, vergi parası ve üstüne de aracın masrafları binerse kafayı yersin. bence her türlü düşünerek kararını ver...
  • arkadaşlar elimizdeki nakit para 20000ytl ve benzinli düşünüyoruz
    sonuç olarak era da karar kıldık gibi duruyor 1.4 select düşünüyoruz 6milyar kredi çekicez şimdilik durum bu bakalım kararımızı değiştirmezsek era sahibi olucaz
  • merhaba arkadaşlar,

araba ile ilgili mailleri okudum. Benimde şuan satmak istediğim 2005 model 16.000 km'de içinde sigara dahi içilmemiş bir focus colletction'ım var. 2.el düşünen arkadaşlarla görüşebilirim araba çok temiz.
    ciddi olanlar arayabilir : 0533 - 392 31 21
    mail : toncel@gmail.com
  • 0 cerato al bence sen...
  • focus veyahut vectra c al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.