Şimdi Ara

[EDİT:İBRETLİK] KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.BU HAYATA DAYANAMIYORUM.:'( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okulu bırak, hem psikolojin bozulur hemde kendine olan saygını kaybedebilirsin. Ardından kendine güvendiği bir işteçalışmaya başla paranı kazan kendine hobiler edin arada gez toz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Herkes brad pitt'de bi sen vasatsin degil mi

hoçam hakikaten erkekler çok düzgün. hemen hepsi uzun bakımlı kalıplı ama en azından uzun uzun uzun :-(:-(

La olm baslatma boyuna benim boy 185 ama 165-170 bir arkadasim var hayvan gibi bak abartmiyorum 3-4 senedir calisiyor hayvan gibi vucut yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çare boks

• ben lise 1 im. boyum 1.76 civarı. Emin ol boyum uzun olsa çok güzel olurdu filan diye düşünüyosun ya. Öyle bir şey yok.her kız 1.70 1.75 değil.sende senin boyuna göre olan bir kız bulursun. Kısa boylu kızlar genelde en güzel kızlar oluyo zaten.Lens tak.Vücut çalış. Çok fazlada değil, vücuduna en fazla ne kadar gidiyosa onu yap. Hayvan gibi kaslarının olmasına gerek yok.

• bunların tek ilacı var ÖLDÜRMEK! bağırsakları çıkana kadar bıçaklamak ağızının içine sinek ilacı boşaltıp çakmak yakmak
  • Yukarıdan yazıyorum burada da kız yok üzülme kendin için yaşa sokayım alayına

• Hocam, tip vs konusunda herhangi bir yorum yapmak haddime değil, ancak sağlıklı bir biçimde çok ağır olmadan spor yaparak 5-10 kilo almanızı önerebilirim. Bilmiyorum 1.70 civarı bir insan 60 kilodan az olmamalı bence, hem sağlıksız bir durum hem de kötü gözüküyor.
  • Şikayet ediceğine bir şeyler değiştirmeyi denesen dostum ? Bu yüzden kaybediyorsun işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngmoney -- 5 Ekim 2015; 18:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

Kardeşim taktığın şeye bak ya millette boy varda noluyor tek derdin bu olsun benim boyum uzun'da noluyor bi moka halt edemiyorum sap geldim sap gidiyorum elindekilerle başarılı olmaya bak herşey dış görünüş değil ne kekolar ne hatunlar götürüyor kızın'da dış görünüşüne aldanma iç güzelliğe bak ilk önce. Dışı adriana dır içi bülent ersoydur bu kadar hayata küsme herkes 4-4 lük değil hayatı kızlara göre endeksleme daha kötüsünü düşün ya özürlü,sipastik eli ayağı tutmayan biri olsaydın ? Bide böyle düşün. Karamsarlığa kapılırsan aydınlık içine çıkamassın.

Hocam evet gercekten öyle ama fakülte kapısından girince her şey başa sarıyor. zaten zayıfım birde kısa olunca çok kötü hissediyorum kendimi çok çok :-( offf of.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: assassinchn47

Dostum çirkin olmak ortamlarda sana birşey kaybettirmez aksine kazandırır, yakışıklı erkekler kıskanıldığından ve egolu olduğundan samimi bulunmaz ve sevilmezler, sen ortamlara giremiyorsan bu tipinle değil karakterin ile alakalı, sosyal ,arkadaş canlısı ve samimi olursan ,muhabbetin iyi olursa kimse seni dışlamaz ,bırak erkekleri kızlarla bile kanka olabilirsin, yalnız gönül işlerinde şansın iyi gitmez onu baştan söyliyim, yinede fazla güzel olmayan mütevazi kızlar bulabilirsin kendine ,ama öncelikle bu ruh halinden kurtulman lazım, kilo almak çok zor değil ,spor, yeme içme üçlüsünü iyi ayarlarsan kiloda alırsın, baktın olmuyor diyetisyenlere doktora vs danışırsın.
    boyu dert etme fitness la güzel bir vücut yap, kilo al ve tarz giyin her türlü karizmatik olursun, al paçino karizması diye birşey var.
    Ayrıca çirkin olsada cool olan bir sürü insan var, aklıma gelenler; lil wayne, nelly, javier bardem, walton gogins, birdman, yılmaz güney vs vs
    tip sana sadece kızları kaybettirir ama karakter ise herşeyi, bu yüzden karakterini değiştir, sıyrıl artık şu ergen ruhu ve triplerinden, sana burda hiç kimse yardımcı olamaz sana yardımcı olabilecek tek kişi sadece sensin ,bunu unutma

hocam yakışıklık umrumda degil. boy kısalıgı beni özgüvensizleştiren en büyük etken.ne yapsamda kurtulamadım bu durumdan. kimse takmıyo bile beni. zaten boy kısa tip te kötü olunca kimse takmıyor beni. aynada ben utanıyorum kendimden. Aynada 30 dk geçirdigim oluyor ama tipsiz olunca böyle işte :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Bu tür arkadaşlara bakma.Tipsiz isen her zaman 10 adım geridesindir.Hem boyun hem tipin yok.Benim boy 1,80 tip kötü.Kendimizi avutmayalım iğrenç görünüyorz.

hocam sizde en azından boy var. bende o boy olsa okulu fetherdim . diklenen olamazdı bana. ama yok işte :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

okulu bırak, hem psikolojin bozulur hemde kendine olan saygını kaybedebilirsin. Ardından kendine güvendiği bir işteçalışmaya başla paranı kazan kendine hobiler edin arada gez toz.

hocam elimde bi meslegim olsa kendime bu eziyeti çektirırmiyim :-S

• quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Herkes brad pitt'de bi sen vasatsin degil mi

hoçam hakikaten erkekler çok düzgün. hemen hepsi uzun bakımlı kalıplı ama en azından uzun uzun uzun :-(:-(

La olm baslatma boyuna benim boy 185 ama 165-170 bir arkadasim var hayvan gibi bak abartmiyorum 3-4 senedir calisiyor hayvan gibi vucut yapti

hocam Allah beni boyla imtihan ediyor. ALLAHIM BU KULUNA EZİYET ÇEKTİRME ARTIK. 8 SENEDİR SABIR EDİYORUM.KÖTÜ YOLA DÜŞMEKTEN KORKUYORUM. BU İMTİHANI SONLANDIR ALLAHIM

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

ben lise 1 im. boyum 1.76 civarı. Emin ol boyum uzun olsa çok güzel olurdu filan diye düşünüyosun ya. Öyle bir şey yok.her kız 1.70 1.75 değil.sende senin boyuna göre olan bir kız bulursun. Kısa boylu kızlar genelde en güzel kızlar oluyo zaten.Lens tak.Vücut çalış. Çok fazlada değil, vücuduna en fazla ne kadar gidiyosa onu yap. Hayvan gibi kaslarının olmasına gerek yok.

hocam boyunuz böyle olsa dediklerinizin önemsiz oldugunu anlardınız. kız umrumda degil ama benim neden boyum kısa diye sevdigim boydaki kızlar bana haram. ben nedem minyona mahkumum. belki sevecegim kişi uzundur. Allah kimseyi boyla imtihan etmesin. ilkokul 6 dan beri sabahım akşamım boy.Allaha dualar.sıkıntılar,ezilmeler,hor görülmeler :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Hocam, tip vs konusunda herhangi bir yorum yapmak haddime değil, ancak sağlıklı bir biçimde çok ağır olmadan spor yaparak 5-10 kilo almanızı önerebilirim. Bilmiyorum 1.70 civarı bir insan 60 kilodan az olmamalı bence, hem sağlıksız bir durum hem de kötü gözüküyor.

hocam öneriniz nedir. ben bildigin çocuk gibi görünüyorum hocam. sakalımı jiletle kesmeye utanıyorum bu çocuk gibi görünmekten dolayı. hep makina vurdum bu yaşıma kadar. Yüzüm çok kıllı. elmacık kemikler olsun kaşların kalınlıgı olsun ,dogru düzgün bi saç sitilim olmadıgından olsun :-(

• İntihar et kurtul bu dünyanın derdi bitmez

• quote:

quote:

ben lise 1 im. boyum 1.76 civarı. Emin ol boyum uzun olsa çok güzel olurdu filan diye düşünüyosun ya. Öyle bir şey yok.her kız 1.70 1.75 değil.sende senin boyuna göre olan bir kız bulursun. Kısa boylu kızlar genelde en güzel kızlar oluyo zaten.Lens tak.Vücut çalış. Çok fazlada değil, vücuduna en fazla ne kadar gidiyosa onu yap. Hayvan gibi kaslarının olmasına gerek yok.

hocam boyunuz böyle olsa dediklerinizin önemsiz oldugunu anlardınız. kız umrumda degil ama benim neden boyum kısa diye sevdigim boydaki kızlar bana haram. ben nedem minyona mahkumum. belki sevecegim kişi uzundur. Allah kimseyi boyla imtihan etmesin. ilkokul 6 dan beri sabahım akşamım boy.Allaha dualar.sıkıntılar,ezilmeler,hor görülmeler :-(

Jet lee boy: 1.68
    tony jaa boy:1.68
    Bu adamlar dünyada tanındı ama boyumu var? Game of thrones'daki küçük şeytanın boyumu var. Boyunun 1.35 olmadığına şükret.
    Arkadaşım tavsiyem şu
    Kickboks a git. Bütün vücudunu kullanmayı öğren. Jet lee nin 1.68 boyu var ama senin annen bile tanıyordur adamı

• up

• quote:

quote:

quote:

Jet lee boy: 1.68
    tony jaa boy:1.68
    Bu adamlar dünyada tanındı ama boyumu var? Game of thrones'daki küçük şeytanın boyumu var. Boyunun 1.35 olmadığına şükret.
    Arkadaşım tavsiyem şu
    Kickboks a git. Bütün vücudunu kullanmayı öğren. Jet lee nin 1.68 boyu var ama senin annen bile tanıyordur adamı

hocam o jet li ama .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.