Şimdi Ara

Edit = Düzeltme, Up=Yukarı vb........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Edit = Düzeltme, Up=Yukarı vb........

(En Son Oy Tarihi: 7.1.2006)
Giriş
  • Uzun zamandır forum içinde mesajlaşmalarımızda up,edit çok yaygınlaştı. Ne oldu da Türkçeye karşı böyle bir tahamülsüzlük oldu anlayamıyorum.
    Bence kendimize gelmemiz lazım, millet olmanın temel unsurlarından biri olan dil'imizi kaybetmek üzereyiz, lütfen yazışmalarınıza ve konuşmalarınıza dikkat edin.

• evet haklısın bu topic üstte tutulmalı ki herkes okusun. o yüzden
    UP
  • dakika 1, gol 1
  • bunu sadece internette kullanıyoruz hiç kimse up yada editle başlayan cümleler kurmuyor realinde ahmet bey nerde up katta falan gibi saçmalık en azından nette rahat konuşuyor insanlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: whisper34

bunu sadece internette kullanıyoruz hiç kimse up yada editle başlayan cümleler kurmuyor realinde ahmet bey nerde up katta falan gibi saçmalık en azından nette rahat konuşuyor insanlar...

İnternetin özelliği ne?Daha doğrusu burada kullanılan dil neden yoz bir dil olsun ki?
    Saçma sapan kalıplar,kelimeler kullanmak daha mı rahat?

DİLİMİZDEN UTANMAYALIM!!!
  • evet up kelimesi beni de çok gıcık ediyor...
  • dilimden utanmak diye birşey yok en güzel dil TÜRKÇEDİR bundan ötesi de yoktur ve ben EDEBİYATı da çok seviyorum şiir hastasıyım fakat internette biraz daha kısaltmalı bişeyler yazıyoruz bu genel bişeydir benim yaptığım değil bende ayşeden gördüm yada hasandan öğrendim falan gibi bişey bu aslında bu dili sadece burada kullanıyoruz demek istedim ben kullanılmasa elbette daha güzel olur ama kullanılıyor ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EWET,yoq,GİDİOS,NABERS,UP,YAWS,RULEZZ (bu ne demek hala kavrayamadım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 5 Ocak 2006 13:44:12 >
  • Yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Petrucci

Bayaa ajan varmış aramızda

toplam oy 19 bunun 6 si ajan
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

quote:

Orjinalden alıntı: Petrucci

Bayaa ajan varmış aramızda

toplam oy 19 bunun 6 si ajan

Bi tanede benden

• alevlendir sen insanları çıkar tartışmaları herkes yesin birbirini sonrada otur izle bunu çok seviyorsun değil mi..?

1 yıl boyunca o kadar çok açıldı ki bu konu artık art niyetli açıldığı gündem olmak istendiği çok belli..

bir forumda,sanal alemde bunlara dikkat etmek/etmemek hayatında neyi değiştirir ha?

haydi sırada siyaset,din topiclerini açın nasıl olsa tartışacak çok konu,birbirimizi yiyeceğimiz çok olay olacak değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ocak 2006 15:37:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

alevlendir sen insanları çıkar tartışmaları herkes yesin birbirini sonrada otur izle bunu çok seviyorsun değil mi..?

1 yıl boyunca o kadar çok açıldı ki bu konu artık art niyetli açıldığı gündem olmak istendiği çok belli..

bir forumda,sanal alemde bunlara dikkat etmek/etmemek hayatında neyi değiştirir ha?

haydi sırada siyaset,din topiclerini açın nasıl olsa tartışacak çok konu,birbirimizi yiyeceğimiz çok olay olacak değil mi?

işte bir örnek, kendi kültürüne diline sahip çıkan insanalar istiyorum benim tek düşüncem bu, senin gibi komplo teorileri üretip, kültürsüzleştirilmiş,özenti, depolotize olmuş bir devşirme yığın olacağıma, pembeleştirilmiş bir emperyalist oyununun kurbanı olacağıma, bir hiç olurum daha iyi.
    tabi sen bu yazdıklarımı anlarmısın orasını bilemem.

• yukarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.