Arkadaşlar Kamu Yönetimi yeni açılmadı zaten vardı..ama son zamanlarda gerçekten tercih edilen bölümler arasında.. Hirotaro 60 ytl yazıyorsa doğrudur...en azından buranın kültür gibi olmadığı kesin..aof nin harçlarına haraç diyenlerde çoğunlukta gerçi.. mczaga örneğinwww.aofliyiz.biz sitesi çok güzel ve kapsamlı..her sene ders notları, sorular ve deneme sınavlarına varıncaya kadar herşeyi bulabilirsin.. eğer yardımcı kitap almayı düşünürsen murat yayınlarının yardımcı kitaplarını öneririm..ben 3 yıldır kullanıyorum son senede murat yayınlarının kitaplarını almayı düşünüyorum..gerçekten çok işine yarar..onun sitesindeki denemeleri de çözebilirsin...www.muratilkumut.com..çoğu kişi verilen ders kitapları uzun diye çalışmıyor genellikle yardımcı kitapları tercih edenlerin sayısı çok fazla.. Bence Kamuyu seçmekle iyi yaptınız..Gerçi ben işletmeyi seçtim hiçte pişman değilim..işletme ve iktisatı karşılaştıranların büyük bir çoğunluğu işletme diyor..Ama özellikle erkek öğrenciler son zamanlarda Kamu Yönetimini tercih ediyormuş..
Kamu son 2-3 yıldır çok popüler oldu. Ama işletme ve iktisatın yarısı kadar bile seçilmiyor. 2005 verilerine göre işletme ve iktisatın öğrenci sayısı 220 binlerde iken,bu rakam kamuda 85 bin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme