Şimdi Ara

Edirne Basket Eskişehir e taşınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olin Edirne Basketbol olan ismi değiştirilerek Edirne Basketbol yapılan kulüp 16 Eylül’de bir kez daha Olağanüstü Genel Kurulu’nu topluyor. Aldığımız bilgilere göre bu genel kurulda kulübün logosunun ve isminin değiştirilmesi ve dernek/kulüp merkezinin başka bir şehire nakledilmesi görüşülecek ve yeni yönetim ve denetim organları belirlenecek.

16 Eylül Salı günü Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. tesislerinde saat 13.00′te başlayacak olan genel kurul gündeminin 4.maddesinde tüzük değişikliği, isim ve logo değişikliği, dernek merkezinin başka bir şehire taşınması, 5.madde de ise yönetim ve denetim organları seçimi bulunuyor. Yönetim kuruluna yeni isimlerin gireceği, Hedef Filo sahibinin kulüp başkanlığına seçileceği ortada dolaşan muhtelif rivayetler arasında.

5 Ağustosta yapılan genel kurulda yönetim kuruluna Eren Fethi Başer (Başkan), Güçlü Özyiğit (Başkan Yardımcısı), Barış Özman (Sekreter), Derya Yannier, Murat Aşçı, N.Emre Eczacıbaşı, Saygun Ofluoğlu, Ersan Öztürk ve Mehmet Kıskaç şeçilmişlerdi. 5.Ağustos tarihinde yapılan genel kurulda oy hakkına sahip 33 üyenin tümü katılıp oy kullamıştı.

Öte yandan çeşitli rivayetlere göre Türkiye Basketbol Federasyonu bugün yaptığı toplantıda Edirne/Eskişehir Basket’in maçlarını Eskişehir’de oynama başvurusunu kabul etmiş.

Kaynak: Edirne Basket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam da nicki değiştirmiştim.

• zannedersem mirsad türkcan ın menajerlik şirketi almıştı takımı ama salonun olmaması ve taraftarın azlığı nedeniyle vazgeçti iddaaları da vardı ,, eskişehir de iyi taraftar topluluğu var sosyal insanlardan oluşuyor halkı ,, orada iyi salon varsa ligimize renk katacaklardır
  • Anadolu Üniversitesi salonu var.. Türkiye kupasında seyirciyi gördük.. Lige heyecan katar bencede bu hamle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

zannedersem mirsad türkcan ın menajerlik şirketi almıştı takımı ama salonun olmaması ve taraftarın azlığı nedeniyle vazgeçti iddaaları da vardı ,, eskişehir de iyi taraftar topluluğu var sosyal insanlardan oluşuyor halkı ,, orada iyi salon varsa ligimize renk katacaklardır

eğer eses taraftarı sararsa bu takıma, istanbul takımlarının geldiği maçlarda ksk gibi her maç olay çıkarıp basketbol terörü estirirler
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin kitleyi basketbol salonlarına biletsiz sokan, onlara servis tahsis eden kulüpler oluyor, normalde o kitlenin basketbol ile pek alakası olacağını sanmam.. Dediğin gibi olmaz umarım onlar normal seyirciyi de kaçırır

•  Edirne Basket Eskişehir e taşınıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Salonlarda ne kadar çok basketbol seyircisi olursa o kadar güzel oluyor..

• uRcHiN U kullanıcısına yanıt
    eğer eskişehir i destekleyen birisi isen, bu konuyu eskişehir basketbol ana konusu yap, metecan dan dolayı takipte olacağım bir takım olacak , kartal yine takipde olacağım isim
  • Yok ben Tofaşı ve basketbolu destekliyorum :)

Bende seninle aynı fikirdeyim özellikle metecan için takip edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uRcHiN -- 16 Eylül 2014; 20:27:48 >
  • Oo iyi oldu bu fb ulker maclarina giderim artik bir eskisehirli olarak

• Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde başlayan Acıbadem Üniversitesi Basketbol Turnuvası’nın ilk maçında Edirne Basket, 88 – 67 skor ile İstanbul Büyükşehir Belediye’yi 21 sayı fark ile mağlup etti.

Edirne’de Williams 18 sayı 11 asist ile double double yaparken Walsh 13 sayı 8 ribaunt 2 asist, Metecan 13 sayı 8 ribaunt 2 asist, Brackins 12 sayı 5 ribaunt, Kartal 11 sayı 2 ribaunt 3 asist ile oynadı.

İBB’de Stephenson 15 sayı 16 ribaunt, Zack Wright 14 sayı 5 ribaunt 6 asist, Swann 14 sayı 2 ribaunt 2 asist, Caner Topaloğlu 9 sayı 7 ribaunt 2 asist ile mücadele etti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.