Şimdi Ara

Edge Zero 2 Entonasyon Ayarı (RG350MZ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler geçen gün aldım gitarı. Fakat baktım ki bazı tellerin entonasyonu iyi değil. Kendim denedim, videolar izledim ama pek beceremedim. Nasıl yapacağım yardımcı olun
     Edge Zero 2 Entonasyon Ayarı (RG350MZ)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mehmet54. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle güzel sevdiğim bi gitar bu. büyükşehirdeysen bi bilene götür yaptır. yaparken de sor nasıl yaptığını incele güzelce öğren bence ilk seferinde kendin yapma.

edit: geçen konu açmamış mıydın babam gitarımı kırdı diye nasıl aldın hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

Hayırlı olsun öncelikle güzel sevdiğim bi gitar bu. büyükşehirdeysen bi bilene götür yaptır. yaparken de sor nasıl yaptığını incele güzelce öğren bence ilk seferinde kendin yapma.

edit: geçen konu açmamış mıydın babam gitarımı kırdı diye nasıl aldın hemen

Gitarı alınca pek forumla ilgilenemedim mesajınızı da görmedim kusura bakmayın. Annem sağolsun biraz yardım etti aldım ben de aldım gitarı. Bilecik'te oturuyorum küçük bi şehir muhtemelen adını bile duymadınız, neyse. Entonasyonu hallettim. Her seferinde gevşetmek gerekiyormuş teli o biraz sıkıcı. Sap ayarını falan da hallettim. Yarım saat önce de tellerini değiştirdim. Hoşuma gitti benim de gitar. Hem sert hem de yumuşak tonları gayet iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet54. -- 22 Ağustos 2015; 12:49:34 >

• Mehmet54. kullanıcısına yanıt
    telleri falan değiştirip floyd rose ayarını nasıl yaptın? daha önceden deneyimin var mıydı? yoksa ne kadar sürede bitirdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

telleri falan değiştirip floyd rose ayarını nasıl yaptın? daha önceden deneyimin var mıydı? yoksa ne kadar sürede bitirdin?

Hocam yaklaşık bi yıldır çalıyorum malum cort x-2 vardı, onda sap ayarı falan yapmayı birazcık öğrendim. İnternette de bir sürü video var, az çok elimden de geliyor tamir işleri. Selim Işık'ın floyd rose ayarları videosunu izledim. Bi de bi kaç ingilizce video. Ama entonasyonla ilgili bişey bulamadım. Sonra çözdüm sistemi kolaymış fakat uğraştırıyo biraz. Telleri değiştirmek de en kolayı zaten. Köprü de aşağı çöküktü, arkasındaki tel tansiyonunu ayarlayan vidadan ayarladım. 1-2 saate bitirdim. Araştırmaları falan saymazsak tabi:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.