Arklar edenada acilen paraya ihtiyacım war item de olur lütfen yardım edin!!!!
NİCK:Pauldes
Yardımlarınız için şimdidie teşekkürler!!!
Harbiden sana diyecek laf bulamıyorum bu forumlar dilenmek için değil bilgi paylaşımı vb. içindir hadi insaniyet namına yardım da ederiz ama daha 2. msjında içeri girip bu şekilde para istiyorsun.İnsan bi tanışır kaynaşır
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
Harbiden sana diyecek laf bulamıyorum bu forumlar dilenmek için değil bilgi paylaşımı vb. içindir hadi insaniyet namına yardım da ederiz ama daha 2. msjında içeri girip bu şekilde para istiyorsun.İnsan bi tanışır kaynaşır
aynen katılıyorum sana
bırakın bu işleri bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: Burki559
Arklar edenada acilen paraya ihtiyacım war item de olur lütfen yardım edin!!!!
NİCK:Pauldes
Yardımlarınız için şimdidie teşekkürler!!!
BİZİMDE AİL PARAYA İHTİYACIMIZ VAR 3 GBCİK kardeş şöyle 1-2 m edicek bişey geçerse elime ayarlarım bişeyler
Yani oyunda dilendiginiz yetmiyor. Birde foruma girip topic açma zorunluluğunu hissediyosun. Helal olsun sana
kaç para istiyorsun her serverda para verilir her server da yardım edilir her server da akla gelebilecek her şeyi her türlü yoldan azcık enayilik ile harmanlayarak yaparım yada sana burda vereyim parayı oyuna girince inn hostes ten çekersin tmm 10 gb yeter lidir bence senin için 1.000.000.000 buyur kardeş nede olsa dilenme forumu oyuna girince çek parayı.
quote:
Orjinalden alıntı: Burki559
ya dediğin doğruda daha ben yeni yeni tanışıp kaynaşıom yardım bekledim sadece ben hep +rep wren we pylasımlara bakan biriyim ilkkez yardım için mesaj attım???Paordon bir daha olmaz!!