Şimdi Ara

EDENADA İTEMLİ 70LVL ASSASIN ve İTEMLİ 67LVL WARRİOR ÇOK UYGUN FİYATA SATILIKTIR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uppppppppppppppppppp
  • Olympia %93 78 Lvl İtemsiz Rogue İle Takas olurmu warrior 40 k np si var
  • upppppppppppp
  • _____________u_-p-_____________________
  • :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::G Ü N C E L :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  • UuUuUuUuUuUPpPpPpPpPpPp
  • uuuuuuuuuuppppppppppp
  • uppppppppppppppppppp
  • //////////////////////////////////// K O N U G Ü N C E L D İ R 0 6 N İ S A N P A Z A R T E S İ 2 0 0 9 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
  • quote:

Orjinalden alıntı: 350Taner

67 LVL WARRİOR

+7 Hell Breaker(No rebith)
    +7 Shell Set (+1 Rebith)
    +8 Full Plate Kafalık
    62 kağıdı
    Ascent Scroll 10 Adet
    Smite Hamer
    İron İmpackt +1

Charları Ankara içinde yüz yüze diğer şehirlerde bir tanıdık olmadığından havale ile satabilirim.. Charların tüm bilgileri, gizli soruları vs. bulunmaktadır..

MSN ADRESİM: koselling_buy@windowslive.com
    Asassin’ı 320YTL ye Warrior’ı 180YTL ye düşünüyorum ekleyin konuşuruz..

warriorda NP var mı ?

iron impact +1 rebirth mi yoksa sadece +1 mi?

bana PM den hb +7 ve +7 shell set için bir fiyat söyleyebilir misin ?

• ben Warrior Shell+7 ( +1reb. ) ve Hell Breaker+7 ( No Reb. ) 150 ytl ye satarım ama ben çar gitsin diye 180YTL ye çarı satıorm.. Bu arada iron impakt düz+1 rebith falan yok smite hamer da ööle.. Eğer ciddi alıcıysan çarı uygun bi fiyata bırakırım ama shellerle hb yi daha fazla indiremem çünkü onlar giderse çar elimde kalır kardeşş eğer sanada uyarsa benim msn koselling_buy@windowslive.com ekle konuşuruz.. Bu arada ankaradan yüzyüze de konuşabiliriz alıcısı olursan...
  • valla arkadaşım, bende 2 tane warrior var 66 lvl ve 65 lvl, biri kardeşimindi bıraktı, yani char lazım değil,
    NP li char olsaydı alıyım derdim belki,
    +7 hb ile +7 shell set için de 150 TL bile biraz fazla gibi geldi bana. +7 HB yi geçen hafta içi 750M a merchantta görmüştüm.

iyi satışlar
  • Bak şimdi sen 750m e görmüşsen bu tesadüftür hb+7 nin asıl fiyatı 70-80 ytl olamıyacağına göre herkez pazara istediği fiyattan koymakta özgür... Ayrıca ben kendi kafama göre bir fiyat belirlemiyorum çeşitli sitelere(forum) bakıp herkesin belirlediği bir fiyat üzerinden indirimli satıyorum sen hb+7 yi 150 ytl den ucuza bulmuşsan zaten hesaplı bir alışveriştir ben sana shell+7 setli 150 ytl dedim.. İyi hesaplarsan hb+7 nin 120 ytl ye geldiğini göreceksin buda hellbreaker+7 için uygun bir fiyat .. Neyse tartışmamıza da gerek yok bakarsan ytl üzerinden satışlara beni daha iyi anlarsın...
  • arkadaşım zaten tartışmıyoruz :)
    ben sadece görüşümü yazdım,
    elbette ki mal senin istediğin fiyata da satarsın inşallah.
  • uuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppp

G Ü N C E L 2 2 N İ S A N 2 0 0 9....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 350Taner

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppp

G Ü N C E L 2 2 N İ S A N 2 0 0 9....

2 3 N İ S A N 2 0 0 9

G Ü N C E L
  • ++++++++++++++++++gücel++++++++++++++++++++++
  • uppp
    uppp
    uppp
    uppp
    uppp
  • hb pazarda 950 den gb 5 ytl (bkz:gameturkonline.com kingofknight.com)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.