Şimdi Ara

EDEBİYATI İYİ OLAN GİRSİN, YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edebiyat temelim yok ama sıkı çalışmayla 45-48 arası yapmak istiyorum. Elimde 3 tane kaynak var hangisinden çalışmam daha mantıklı cevaplarsanız sevinirim.

-Limit Edebiyat El Kitabı Konu A
    -Fem Sarı Kapak Edebiyat Konu A.
    -Kanatlı Yıldız Şifrelerle Edebiyat Konu A.

Bu arada soru bankası önerirseniz çok sevinirim.

• valhallaa kullanıcısına yanıt
    Hocam limit 10 numara. soru bankası da incelediğim yayınlar var söylerim sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam çok teşekkür ederim, forumdayım çoğu zaman haber edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valhallaa -- 29 Mart 2017; 23:12:11 >
  • Limitten calisin bence. Soru bankasi olarak yayin denizi ve limit önerebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agacakakan A kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim
  • konu anlatimi olarak kesinlikle limit, digerlerini sadece eser cesitliligi veya belirtilen farkli onemli noktalar vardir bunlar icin kullanin bence, limit en iyisi

• Konuyu çalıştıktan sonra çalışmaya karekök soru kitabından devam ediyorum . Limit el kitabına baka baka bitiriyorum ordan konu testlerini. Zaten buna uygun kolay. Kesin bilinmesi gerekenler hariç ,sağdan soldan eleyici sorular yok.

Böyle ufak bir temel attıktan sonra palme. Yan tarafları şöyle bir okuyup geçiyorum sorulara. Bir anda öğrenmek yerine böyle çalışıyorum. Yan bilgileri , limit el kitabına dönüp ayrıntısıyla bakıyorum. Eserlerde değil de sanatçı özellikleri, dönemin genel anlayışı gibi yerlerde ufak eksiklikler oluyor . Orda da Güvender konu anlatımından tamamlıyorum. En sona sırayla esen,birey çözüp bitiriyorum. Eski konuları tekrar için kullandığım fdd var.

Onun haricinde eksen,limit,güvendere dokunmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birey birey bireyHer konudan 16-20 arası test içeriyor ve konu anlatımına bile çalışmana gerek kalmıyor yazar ve eserleri ezberle gerisini zaten birey soru bankası sana öğretiyorSoeruda takıldın mı aç bir tane konu anlatım bak ve öğreniyorsun.İkinci soru bankası da tabiki herkesin önerdiği ve benim de önereceğim limit.Ama limiti 2-3 tane soru bankası ezbeledikten ve yazarları eserleri iyice ezbeledikten sonra çözmeye bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.