Şimdi Ara

Edebiyatı erken mi bitirdim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akımlar kaldı sadece ygsden sonra mat 2 çalışacam sizce yanlış mı oldu mat 2 trigonometri hariç 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EVET
  • mfci olmama rağmen ekimde bitirdim ben. çok geç kalmışsın kardeşim mezuna kal..
  • Sıkıntı yok halledersin ama nasılı bitirdin 50 net yağabiliyorsan şimdi mükemmel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni baslayacak olanlara onerin var mı ?

• Evet git unut bi daha çalış

• Kaç net yapıyorsun onu söyle önce, bitirmek var bitirmek var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Dengede 48-50 yapıyorum.

• Ben de çalışıyorum cumhuriyet bitmek üzere.
    Ygs sonrasına sadece akımlar + dünya edebiyatı kalacak işte onları da mart sonuna kadar bitirip deneme çözeceğim full.
    Ygs matematik ve lys mat ne durumda? Lys mat temelin nasıl en önemlisi?
    Erken değil bence bitirerek çok iyi bir şey yaptın millet lys edebiyat ile uğraşırken sen açıp soru bankaları bitireceksin. Konu çalışmak gibi bir derdin olmayacak.
    hangi kitapları çözdün edebiyattan bir de?
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    Birey, Yayın Denizi,Açı (Dersanenin)
    Mat 2 birkaç konu hariç bakmadım umarım yetişir.

• Hocam işte temel var mı onu soruyorum eğer konularda sıfırım diyorsan iş değişir.
    Edebiyat iyi olmuş.
    Tek odaklanacağın mat2 olacak zaten hayli hayli yetişir.
    Bu arada yayın denizi büyük mü baya ya? kaç güne biter yani 200-300 soru çözsem bir günde 15 günde filan biterse alıp nisan gibi hızlı hızlı bitircem onu limit var o bitiyor şuanda lys edebiyatta
    bir de ygs netleri nasıl
    Yayın Denizi 450 sayfa her sayfada ortalama 4-5 soru var.Ygs netlerim forumdakiler kadar iyi değil 95-105 civarı Bireyi de her konudan 10 15 testi olduğu için aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: heyjude9

Yayın Denizi 450 sayfa her sayfada ortalama 4-5 soru var.Ygs netlerim forumdakiler kadar iyi değil 95-105 civarı Bireyi de her konudan 10 15 testi olduğu için aldım.

O kitabı 2 haftaya bitiririim ben.
    Ygsdn sonra hemen alayım onu limit sorub ankası çözüyorum az bir şey kaldı zaten.
    sağolasın hocam.
    hukuk mu hedef?
    Evet ama fazla umudum yok.

• Hocam edebiyatı bitirmiş durumdayız. Daha herkes yeni başlayacak ygsden sonra.
    Neyin telaşındasın sen bir mat2 kalacak otur çalış ona da 35-40 yapsan ankara hukuk gelir.
    Biraz güven kendine kaç saat çalışıyon günde?
    3 saat falan.Okul var 12yim ben.Mat 1 eksik biraz onu tamamlamaya çalışıyorum her gün okulda deneme zaten.

• Edebiyata bitti demek yanlış olur sık tekrar gerekir unutma olsbiliyo mat2yi şimdiye kadar ileryip edebiyatı ygs sonrasına atsan daha iyi olurdu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 26 Şubat 2016; 23:28:04 >
  • Eden 45 mat 2. 25-30 arası yapsan ygs de 80 k bile olsan hukutasın siz şakamısınız beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu konuyu gorunce biraz strese girdim. Hocam ben aşaği yukari 42-43 yapiyorum şu an. Divan edb ayrintilari, cumhuriyet donemi tek tuk sairler ve en onemlisi roman oyku kismi eksik. 3 ayda 48-50 arasi cikabilir mi? Bunlari tamamlamak gozumde buyudu simdi :D + Mat2 temelim yok. Mat1 den yapabildiklerim var. Yogun olarak bunlara bakacagim. Yani edb 47-48 uzeri mat2 20-25 arasi ygsden sonraya birakilarak zor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pieceofme -- 26 Şubat 2016; 23:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Bu konuyu gorunce biraz strese girdim. Hocam ben aşaği yukari 42-43 yapiyorum şu an. Divan edb ayrintilari, cumhuriyet donemi tek tuk sairler ve en onemlisi roman oyku kismi eksik. 3 ayda 48-50 arasi cikabilir mi? Bunlari tamamlamak gozumde buyudu simdi :D + Mat2 temelim yok. Mat1 den yapabildiklerim var. Yogun olarak bunlara bakacagim. Yani edb 47-48 uzeri mat2 20-25 arasi ygsden sonraya birakilarak zor mu?

Hocam zor değil. Yapılabilir temelin varsa. 50 de yapılır geçilir de bence. Edebiyatta zor olan bir şey yok.
    Ben sadece edebiyatı çok seviyorum ve sosyalde yaptığım gibi çok kaynak bitirmek istiyorum o yüzden bitiriyorum yani paniğe gerek yok.
    ama şu saatten sonra ygs kasmayın güzel kardeşlerim 4-5 aydır çalıştınız derim siz bilirsiniz.

Akpaha hocam,hocam hukukçular için en önemli ders edebiyat bildiğin gibi yani edebiyat hallolunca müthiş bir rahatlama oluyor tabi zaten ben belirttim bence bitiren adamın her gün en aşağı 200-300 soru çözmesi gerekiyor karışık konular çabuk unutulur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.