Şimdi Ara

Edebiyat tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okudugum bölümü kesin olarak bıraktıktan sonra 3.kez sınava girmeye kalktım ve sorun şu ki arkadaşlar ilk defa lys çalışıyorum.Matematik sorun degil de bu edebiyatı bitirmeme ragmen soru çözerken adını bile duymadıgım degişik degişik sanatçılar eserler çıkıyo ve sanırım beni biraz streslendiriyo ya adam akıllı bitiremedim yada sorular çok zor( kaynak yayın denizi denemeleri) sizden ricam osym nin üstünde durdugu yada önemli gördügünüz sanatçıları eserleri yazmanız

Orijinalden alıntı: tamer0133

Okudugum bölümü kesin olarak bıraktıktan sonra 3.kez sınava girmeye kalktım ve sorun şu ki arkadaşlar ilk defa lys çalışıyorum.Matematik sorun degil de bu edebiyatı bitirmeme ragmen soru çözerken adını bile duymadıgım degişik degişik sanatçılar eserler çıkıyo ve sanırım beni biraz streslendiriyo ya adam akıllı bitiremedim yada sorular çok zor( kaynak yayın denizi denemeleri) sizden ricam osym nin üstünde durdugu yada önemli gördügünüz sanatçıları eserleri yazmanız

yayın denizi ayarı kaçırmış hedefin 50+ net ise çöz tamam ama yok 45 yapsam yeter modundaysan boşuna çözüyorsun.
    adamlar zor soru soracaz diye kıyı köşe yerlerdeki sanatçıları eserleri tutup sormuşlar. onların sorduğu soru kaliteli ve zor soru değil gereksiz soru.

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin sarmal olan mı tek soru bankası olan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Psn: Tamer_Bjk_Tr
  • itsmeesra kullanıcısına yanıt
    kitap şeklinde deneme içinde 20 deneme var 56 sorudan oluşuyo aratırsanız bulursunuz

Orijinalden alıntı: itsmeesra

Bahsettiğin sarmal olan mı tek soru bankası olan mı?

sarmal, ayrıca hatalı cevap anahtarıda bonus.

@tamer0133 deneme olarak dengenin edebiyat denemesini çözebilirsin gayet güzel.

bahsettigimiz deneme bu dimi yanlışlık olmasınhttp://www.acikitabevi.com/Yayin-Denizi-Yayinlari-LYS-3-Hiz-ve-Renk-Turk-Dili-ve-Edebiyati-Denemeleri-20x56-,PR-16692.html?gclid=CNuJqMW-2swCFTMo0woddRcJIA
    2 yıl önce açıldı
    YKS Öneri/Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer0133

tesekkurler hocam sagolun

bahsettigimiz deneme bu dimi yanlışlık olmasınhttp://www.acikitabevi.com/Yayin-Denizi-Yayinlari-LYS-3-Hiz-ve-Renk-Turk-Dili-ve-Edebiyati-Denemeleri-20x56-,PR-16692.html?gclid=CNuJqMW-2swCFTMo0woddRcJIA

ben bu denemeyi çözmedim soru bankasını çözdüm yd nin çok gereksiz soru var. denemesi de onun gibidir diye düşünerek yorum yaptım.
    bir insanın 12 soruluk divan edebiyatı testinden 5 yanlışı olabilir mi? 3 farklı soru bankasında 14 15 soruda en en baba 3 yanlışım çıkıyorken bunda 12 soruda ortalamam 3 yanlış, bariz bir fark var. Ya tüm yayınlar işi bilmiyo (limit palme fem gibi) yd biliyo, ya da adamlar ne yapacaklarını şaşırmışlar.

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam yarın yeni deneme setine geçmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı sagolun tekrar
  • bende yd sarmal var.Bazıları çok kaliteli ama bazıları da çok saçma bir sanatçının 3 kitapta olmayan eserini gidip sormuşlar gereksiz kasıntı ve cevap anahtarı özellikle cumhuriyet kısmı çok hatalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Psn: Tamer_Bjk_Tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.