Şimdi Ara

Edebiyat Limit Soru Bankası Yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sayısalcıysan edb sınavına öylesine gireceksen yeterli.
    sözelci yada tmci isen tabikide yetersiz. 1 tane sb yi ha çözmüşsün ha çözmemişsin. en az 4sb
  • Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Limiti 2 kere çöz daha iyi 4 tane soru bankası yok piyasada düzgün palme limit yayın denizi en fazla bence hedefi yüksek olanlar için edebiyatı test çözerek öğrenmek zor ve de mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1165

Limiti 2 kere çöz daha iyi 4 tane soru bankası yok piyasada düzgün palme limit yayın denizi en fazla bence hedefi yüksek olanlar için edebiyatı test çözerek öğrenmek zor ve de mantıksız.

soru çözmenin amacı konuyu öğrenmek değil pekiştirmek, tekrar etmek eksiklerini görmektir. Önce konuya çalışırsın daha sonra soru çözersin bunun nedeni ne kadar öğrenmişsin bunu gör diyedir.
    O zaman sence konuyu öğrenmek için mi daha çok çaba gösterilmeli ne kadar öğrendiğini görmek için mi? edebiyat da zaten konuları hakkıyla biliyosan 1 haftan bi tane soru bankası biter.Her şeyi öğrendim sadece ufak tefek eksikleri görmek istiyorum ya da daha detay görmek istiyorum diyosan eyv da onun için de 4 soru bankasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazım Hikmet Run -- 15 Nisan 2016; 14:11:51 >
  • Fem lys sb ve limit sb edebiyat için yeterlimi hedef 40 net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

sayısalcıysan edb sınavına öylesine gireceksen yeterli.
    sözelci yada tmci isen tabikide yetersiz. 1 tane sb yi ha çözmüşsün ha çözmemişsin. en az 4sb

entry nick

bu arada 1 tanede konu anlatımlı aldım 2 kitap yeterli 45+ net için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Fem lys sb ve limit sb edebiyat için yeterlimi hedef 40 net

geçen sene simetriden çalıştım dershanede verdiklerini çözdüm ve palme s.b %60 ı çözdüm 41 geldi daha iyisi de gelirdi divan ve cumhuriyete hakim değildim ve türkçe kısmında patladım :D yani yaparsın konuları bildikten sonra zorlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

quote:

geçen sene simetriden çalıştım dershanede verdiklerini çözdüm ve palme s.b %60 ı çözdüm 41 geldi daha iyisi de gelirdi divan ve cumhuriyete hakim değildim ve türkçe kısmında patladım :D yani yaparsın konuları bildikten sonra zorlamaz

Mezunmusunuz hocam

• quote:

quote:

quote:

Mezunmusunuz hocam

evet
  • quote:

quote:

quote:

Mezunmusunuz hocam

Alıntıları Göster
    şu 5 tane soru bankası çöz diyenler baktı mı hiç geçmiş yılların sorularına bilmiyorum..edebiyatta iyi net için geniş bilgi gerektirir ama o kadar abartılacak bir yanı yok..zaten kaliteli 1-2 sb var..onları bitirip denemeye yüklenmek daha mantıklı...400 kere aynı soruyu çözmenin bir getirisinin olmadığını kavramak lazım artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadShot467

şu 5 tane soru bankası çöz diyenler baktı mı hiç geçmiş yılların sorularına bilmiyorum..edebiyatta iyi net için geniş bilgi gerektirir ama o kadar abartılacak bir yanı yok..zaten kaliteli 1-2 sb var..onları bitirip denemeye yüklenmek daha mantıklı...400 kere aynı soruyu çözmenin bir getirisinin olmadığını kavramak lazım artık..

şuan 3 farklı sbden gidiyorum limit-palme-sarmal 3ünde de tekrara düşen soru oldukça az. ayrıca edb çok acımasız bir ders. aradan 2 hafta geçince o konuyu unutmaya başlıyorsun. ayrıca çalışıp geçtiğin konuları unutmamak için haftada 50 - 60 soru çözsen zaten soru bankası dayanmıyor. Merak ediyorum 1-2 sb ile nasıl idare ediyorsunuz. Zaten konuyu çalıştıktan sonra 1 soru bankasından o konuyu en az %75 bitirmek gerekiyor ki pekişsin. Haftada bir o konudan 3-4 test çözüp tekrar ediyim dersen 3 soru bankası bile yetmez.

3 soru bankası normaldir...zaten en başarılı olan 3 tanesini çözüyorsunuz bunlar yeterlidir soru bankası bazında..bittikten sonra hakkını verebilecek kadar denemelere yüklenmek daha mantıklı geliyor bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim.karma bir biçimde farklı konulardan farklı sorularla karşılaşmak , eksik taraflarımızı tespit ve tahlil edebilmek hem de genel manada zorlayıcı sorularla karşılaşmak hususunda bize daha çok yardımcı olacaktır kanaatindeyim.konuları unutmamak için de soru çözmenin yanında okumak zamanımız varsa yazmak da daha etkili bir formül.
  • quote:

3 soru bankası normaldir...zaten en başarılı olan 3 tanesini çözüyorsunuz bunlar yeterlidir soru bankası bazında..bittikten sonra hakkını verebilecek kadar denemelere yüklenmek daha mantıklı geliyor bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim.karma bir biçimde farklı konulardan farklı sorularla karşılaşmak , eksik taraflarımızı tespit ve tahlil edebilmek hem de genel manada zorlayıcı sorularla karşılaşmak hususunda bize daha çok yardımcı olacaktır kanaatindeyim.konuları unutmamak için de soru çözmenin yanında okumak zamanımız varsa yazmak da daha etkili bir formül.
    edebiyat için deneme çözmek hayatının yanlışıdır , neye göre kime göre deneme çözmek mantıklı diyorsnuz anlamış değilim
    hangi deneme lys sorularına yakın bunu söylerseniz sevinirim , ha ben bir şeyler öğrenirim vs. diyorsanız eyvallah
    ama lys de deneme çözerek çalışmayı hedefleyen çok yanlış yolda.

deneme anca ygs ye söker .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsurganHukukçu -- 15 Nisan 2016; 18:14:13 >

• quote:

4 sbmi kişiden kişiye değişir 1 tane sb anca bitirdim 45 yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

quote:

4 sbmi kişiden kişiye değişir 1 tane sb anca bitirdim 45 yaptım

Alıntıları Göster
    Geçen sene sadece çıkmış cumhuriyet edebiyatı sorularını çözdüm.Başka hiç sb falan çözmedim.Ama dersleri iyi takip ettim.40 net yaptım.Kaliteli 2 sb ve üzerine de 2 tane kaliteli deneme bitiren rahatlıkla +50 gidebilir bence.

• DeadShot467 kullanıcısına yanıt
    geçen yılki gibi bir edebiyat beklemediğimiz için olabilir mi? bizim okuldakiler 8-9 tane çözdüler boğaziçi psikolojideler şimdi her zaman soru çözmek zorundasın diyorlar istersen bütün konuları bil soru bankası bitirmedikten sonra ne işe yarar ne kadar soru çözersen o kadar öndesin demektir edebiyat adına söylüyorum bunları her soru bankasında aynı sorular yok ki biz de aynı soru bankasını 2 kez çözmüyoruz heralde
  • esra14s E kullanıcısına yanıt
    benim yazdıklarımı anlamamakta ısrar ediyorsunuz..temelde aynı şeyden bahsediyoruz ama ayrıntıları atlamayın...sizin söylediğinize paralel olarak 10 tane soru bankasını yarım yamalak bitirdikten sonrada konuları bilmiyorsanız yada idrak etmemişseniz ne fayda...buna mantıklı bir açıklama getirebilen varsa getirsin...çok soru çözmek kesin başarıdır diye bir kaideyi yoktur...internette yüzlerce profesyonel rehberlik yapan hocalara sorun birçoğu bu yanıtı verecektir..her edebiyat sb de aynı sorular yok ama belli bir düzey vardır...sağlam olan içinde eleyici 1-2 test vardır...hala aynı düzeyde soruları 2 tersten 1 düzden çözmenin pratikte faydası tartışılır...soru çözme çok önemlidir ama en çok soruyu çözen değil konuları en iyi biçimde kavramış ve kendini geliştirecek soruları çözenler başarılı olur...yani demem o ki 10 sb çözene başarı garantisi veremeyiz...anlatabildim mi?

• OsurganHukukçu kullanıcısına yanıt
    edebiyat için denemeyi ''YETERİNCE SORU BANKASINI HALLETTİKTEN SONRA'' çözmekten bahsediyorum...1. mantığı aynı noktada farklı sorularla karşılaşmak.2. mantığı ise sizin söylediğiniz bilmediğim atladığım var mı görürüm amacı!.karışık sorular olduğu için bu konuda yardımcı olur..kaldı ki arka arkaya 20. tanzimat testini ilk testi çözer gibi çözende kayıp balık nemo da ki dory hafızasına denk bir hafıza var demektir...ayrıca ben SADECE deneme çözerek çalışın nerede diyorum onu göremedim..10 soru bankası çözün diyenler sınava kalan süreyi de göz önünde bulundurarak yorum yapsalar daha mantıklı olur...

niye bu kadar kişi hala tam okumadan muhalefet oluyor onu da anlamak güç...
  • quote:

edebiyat için denemeyi ''YETERİNCE SORU BANKASINI HALLETTİKTEN SONRA'' çözmekten bahsediyorum...1. mantığı aynı noktada farklı sorularla karşılaşmak.2. mantığı ise sizin söylediğiniz bilmediğim atladığım var mı görürüm amacı!.karışık sorular olduğu için bu konuda yardımcı olur..kaldı ki arka arkaya 20. tanzimat testini ilk testi çözer gibi çözende kayıp balık nemo da ki dory hafızasına denk bir hafıza var demektir...ayrıca ben SADECE deneme çözerek çalışın nerede diyorum onu göremedim..10 soru bankası çözün diyenler sınava kalan süreyi de göz önünde bulundurarak yorum yapsalar daha mantıklı olur...

niye bu kadar kişi hala tam okumadan muhalefet oluyor onu da anlamak güç...
    10 tane sb bitirin diyenler..! 3 SB ile iyi netler yapanlarda ales e toefl a girmedi aynı bu sınava girdiler...forumda 10 bin tane bu şekilde arkadaş bulursunuz...aynı şekilde 10 bin tane de bir ton soru bankası bitirmiş istediği netleri çıkaramamış arkadaşta mevcut...tabii herkes istediği yolu izler istiyorsanız 40 tane çözün lakin şu sınava hazırlanırken çok soru bankası = çok net gibi bir matematik olmadığının farkına varmanız yararınıza olur...eğer yeterince kitap okursanız ne demek istediğimi daha iyi kavrarsınız...çünkü kitap okumak hem edebiyat hakkında bilgi sahibi olmanıza katkı sağlar hem de edebiyat metin dersi olduğu için okuduklarınız zihninizde kolayca yer eder ve idrak etme kabiliyetinizi arttırır...hayatınızda ilk defa edebiyat dersinde halit ziyayı , hüseyin rahmi yi duyduysanız , eserlerini değil okumak adını bile duymadıysanız 10 tane sb işte o zaman çözmenizi tavsiye ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.