Şimdi Ara

Edebiyat Kanal Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Edebiyat için hangi kanalı önerirsiniz? Harun Ardıç baydı beni. Ancak eğer bana edebiyat adına yeterse, katlanmaya razıyım. Kadir Gümüş demeyin lütfen. Onun haricinde neler önerirsiniz? Çalışma şekliniz ile söylerseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Edebiyat Kanal Tavsiyeleri

Edebiyat öğrenmeye ya da sevginizi derinleştirmeye mi heves ediyorsunuz? İşte size AYT sınavına hazırlanmanıza yardımcı olacak ve edebiyat zevkinizi artıracak en iyi YouTube kanalları:

En İyi Edebiyat Anlatan Hoca:

• EDEKAN: Profesyonel bir edebiyat öğretmeni olan Edek, edebi akımlardan yazar biyografilerine kadar her konuyu kapsamlı bir şekilde anlatıyor.
    • Edebiyat Hocası Hakkı: Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Hakkı Hoca, edebiyatın inceliklerini anlaşılır bir dille aktarıyor.

Edebiyat YouTube Kanalları:

• Edebiyat Kanalı: Edebiyat dünyasının nabzını tutan bu kanal, yazar röportajlarından kitap incelemelerine kadar çok çeşitli içerikler sunuyor.
    • Kitap Kurdu: Kitapseverler için bir cennet olan bu kanal, yeni çıkan kitaplardan edebiyat haberlerine kadar her şeyi bulabiliyor.
    • Edebiyat Söyleşileri: Edebiyat dünyasının önde gelen isimleriyle yapılan röportajları ve söyleşileri bu kanalda izleyebilirsiniz.
    • Edebiyatın Sesi: Edebiyatın tarihsel gelişimine ve önemli yazarlarına odaklanan bu kanal, derinlemesine bir bakış açısı sunuyor.

AYT Edebiyat Kanal Önerisi:

• Edebiyat Dersi: AYT sınavına özel olarak hazırlanan bu kanal, konuları anlaşılır bir şekilde açıklıyor ve soru çözümlerine yer veriyor.
    • Edebiyat Hocası Murat: AYT edebiyatına yönelik ders anlatımları, konu özetleri ve testler bu kanalda mevcut.

Bu kanalları takip ederek edebiyat bilginizi zenginleştirebilir ve sınav başarınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Edebiyatta bu ikisi haricinde adam gibi kanal yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocalara geldiik pratik edebbiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Edebiyatta bu ikisi haricinde adam gibi kanal yok bence.
    Hocam kendimle çelişeceğim ve ahmak gibi gözükeceğim ama Kadir Gümüş ne harika bir hoca, haha. Art arda, sanki film izliyor gibi izledim ve şu anda Şiir Bilgisi konusundayım. Gayet tertipli notlar da aldım. Çok detaylı ve güzel anlatıyor sıkmadan. Ön yargılı davranıp izlemem demiştim de, Selami Yalçın kalitesi gördüm. Buradan devam ederim ben. İnşallah 1,5 veya 2 ay içerisinde güzelce bitmiş olur. Sizce soru çözmek dışında başka bir kaynağa gerek var mı? Verdiği yazarlar falan yeterli mi? En son Cumhuriyet Dönemi Sanatçılar II ile bitirmiş. Sanırım bitti bu, değil mi? Bu kadar edebiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasasasasasasa

hocalara geldiik pratik edebbiyat
    Sağ olun hocam, bakarım bir ara. :)
  • bataryabatar B kullanıcısına yanıt
    Ne ara izledin hocam?

Kaynak olarak kendisinin ders notları var. Derste anlattıklarının yazılı hali. Ben onu kullanıyorum. Çünkü gerçekten yaz yaz bitmiyor.

Başka konu anlatımına gerek yok bence. Ama ben şöyle yapıyorum. Bir tane defterim var, orada soru bankasından öğrendiğim ve Kadir Gümüş'ün anlatamadığı şeyleri yazıyorum. Ikisi beraber epey sağlam oluyor.

Bir de ben sonuna kadar gelmedim daha, bitti mi bilmiyorum. O yüzden bir şey demeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 2 Mart 2019; 10:41:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Ne ara izledin hocam?

Kaynak olarak kendisinin ders notları var. Derste anlattıklarının yazılı hali. Ben onu kullanıyorum. Çünkü gerçekten yaz yaz bitmiyor.

Başka konu anlatımına gerek yok bence. Ama ben şöyle yapıyorum. Bir tane defterim var, orada soru bankasından öğrendiğim ve Kadir Gümüş'ün anlatamadığı şeyleri yazıyorum. Ikisi beraber epey sağlam oluyor.

Bir de ben sonuna kadar gelmedim daha, bitti mi bilmiyorum. O yüzden bir şey demeyeyim.
    Hocam sabahladım da.

Süper hocam. Ben de öyle giderim, çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    biyoloji kanal önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Anladım. Pek bir şey yapmadım ama rica ederim.

O adam süper ya konuyu izliyorum not alıyorum kısa kısa sonra 3 kaynaktan çözüyorum süper oturuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.