Şimdi Ara

Edebiyat çözecek sayısallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer sınavda imkanım olursa,15-20 dakikada edebiyati da çözmeyi düşünüyorum. Matematiğim yüksek zaten,tm de düşünmüyorum ama yine de cözücem.

345 ilk denemde 30 yaptım,sizce sayısalda 10k yapacak netlerle ve bu edebiyatla kaç k gelir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm düşünmüyorum diyip kaç k gelecek diye soruyor abi bu nasıl kafa yapısı ?
  • yazık günah. zar zor bi yerlere girecek tmlerin önünü keyfiniz yüzünden tıkıyorsunuz. zaten 2. oturumda mat çözenlerin hem tm hem sayısal hesaplanacak.
  • usta cumhuriyet edebiyatı + roman özetleri + milli edebiyat + serveti finün
    tarihten kongreler + anlaşmaları bilmiyosan 25neti geçebileceğini pek sanmam
  • 345 e pek aldırma bende sayısalım edebiyata az çalıştığım halde iki denemedede 36nın üzerinde yaptım.345in edebiyat sos1 kalitesiz olmuş biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben o ilkınden 40 yaptım fazla kolay aldırış etme
  • bu yeni sistem en cok 10-15k civarinda ki tm cilerin isine geldi.Soyle bu araliktakiler ortalama bir mata sahip oluyordu.Mf ci.olup cok daha iyi mati olan birisi 56+24 sorudan paragraf,genel kultur vs cozup bu adamlarin onune gecebiliyordu.Yuksek siralar icinde olabiliyor.Su an hacettepe tipta okuyan arkadasim gecen sene tm de 200 kusur olmustu mat i sayesinde.Simdi yeni sistemde buyuk cogunluk kendi alani disini cozmeyecek.Edebiyat cozecegim.diyenlerin cogu mati 3.kez bastan cozmekle.mesgul olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Adam belki ilk100istiyordur yada adamın Sabancı’da mühendislik okuma şansı olacak İtü yerine Sabancı yazar yada Koç’ta falan çap dülünüyordur

• İlla boun odtü hedefiniz yoksa ve sağlık istemiyorsanız(benim gibi) mf olmak artık saçma özelde istediğiniz mühendislik ile çap yapabilirsiniz ha çap falan uğraşmam derseniz Sabancı’da TMden girip mühendislik okursunuz sayısalda 60ayt yaparken 2-3hafta önce bu kararı aldım medipol tıp istiyordum ama istemiyorum tıp onu anladım şimdi edebiyat bakıyorum 107-108 msü ayarında tyt neti yapabilirim sınav anı falan 105diyelim 65-70 tm ayt zorlarım şuan 60gibi edebiyat yüzünden keşke en baştan tm olsam kesin ilk 100bursu yerdim

• Reyis valla edebiyatın e’sini çalışmadan 30 iyiymiş seviyesini bilmiyorum da iyi sıralama yaparsın yeter ki tercih yapıp bize mani olma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.