Şimdi Ara

edebiyat cografya deneme onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağlam +50 için bir deneme arıyorum ne almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fem 6li ve fem 9lulari cozmus biri olarak cok zor olduklarini dusunmuorm kapsul aldm ona baslayacam ama basittir o da muhtemelen.. zaman denemelerini cozmediysen oneririm

• SenNeymişsinBe S kullanıcısına yanıt
    Hocam zamanlara giriyorum seviyesi güzelde mal gibi başları absürd soruyoar uzun uzun gördük lys de alakası yoktu orada kasiyor bide cumhuriyet ışte oda pek bilmedigim için. Limit soru bankası gibi deneme arıyorum ya ben. Hocam dil bilgisinden biraz sorunum var bu 5 günde nasıl bir yama yapabilirim ona

• quote:

Orijinalden alıntı: thementalist22

Hocam zamanlara giriyorum seviyesi güzelde mal gibi başları absürd soruyoar uzun uzun gördük lys de alakası yoktu orada kasiyor bide cumhuriyet ışte oda pek bilmedigim için. Limit soru bankası gibi deneme arıyorum ya ben. Hocam dil bilgisinden biraz sorunum var bu 5 günde nasıl bir yama yapabilirim ona

dil bilgisi benimde sorunlu o yuzden soyle yap boyle yap diyebilcek son kisiyimdir sana ama ben kendim bu hafta ufak bir turkce tekrari yapip denemelern turkce kisminda yapadiklarima dikkatli bir sekilde aneliyat masasina yatiricam. limit soru bankasini cozmedim fakat cizgiustu cok iyiydi bak deneme degl ama soru bankasi tavsiye edebilirim

• SenNeymişsinBe S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman az elimdeki bankaları bitiricem bir de soru bankası bitirmeyi planlıyorum

• Uppp

• Fem kapsülü çözdüm güzeldi. Ama biraz basit kalıyor. Aşk-ı Memnu'yu falan sormuşlar hep. Şu an karekük çözüyorum. Çözümlü bi denemesini aldım, 20 deneme var. Onda da cevap anahtarında bazı yanlışlıklar, yazım hataları vs. çok. Ama piyasanın da en iyileri bu ikisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi sarmal tyt mat deneme
    6 yıl önce açıldı
    TYT Sosyal Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende arıyorum şu bi kaç gün için.

Kapsül bitirdim kolay geldi. Karekök çözüyorum adamlar cumhuriyet sormamışlar doğru dürüst tatmin etmiyor.

Seçici denemelere ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nigahdar

Bende arıyorum şu bi kaç gün için.

Kapsül bitirdim kolay geldi. Karekök çözüyorum adamlar cumhuriyet sormamışlar doğru dürüst tatmin etmiyor.

hocam bugun bulalım ya
  • Fem 9'lu normal bir deneme ancak onlar kadar yaklaşan yayın görmedim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: thementalist22

quote:

Orijinalden alıntı: Nigahdar

Bende arıyorum şu bi kaç gün için.

hocam bugun bulalım ya

Valla iyi olur uplayalım mesaj üstte kalsın.
    Yoksa elimde soru bankası ve karekökle idare edicem.

• Esenin 10lu lys3 denemesini aldim. Edb sorulari uzun ve saglam BENCE. Ayrica cozumlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de hedef +50çözümlü sağlam denene önerisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: von Neumann

Esenin 10lu lys3 denemesini aldim. Edb sorulari uzun ve saglam BENCE. Ayrica cozumlu.

dostum ygs de öyle aşırı uzun bir soru yoktu lys dede olmaz paragraflar oalcaktır elbette
  • Bireyi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.