Şimdi Ara

EDANA DA KRALLAR BELLİ OLMUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR OYUNDA DEĞİLİM AMA DİĞER FORUMLARDAN OKUDUĞUM KADARIYLA SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLMUŞ,

El Moradlarda Mage tekrar Kral seçilmiş,

Karsularda cicicks Kral seçilmiş,

hayırlısı olsun..

• ?? bilmiyordum saol tskkurler
  • karus kral acayip saglam elmorad için bişey diyemem
  • Karus koxp kölesi kral mı olmuş, haketmiştir kullandığı bug ve koxplarla, ancak karuslara böyle bir kral yakışır=Koxperların ve Bug user ların kralı..:D char sağlam karekterleri Fatih ürek kadar sıfırrrrrr
  • sayemde oldu çünlü oyum cicik indi
  • hayırlı olsun ne dielim kral oluncada ne oluyosa
  • quote:

Orjinalden alıntı: canleecanly

Karus koxp kölesi kral mı olmuş, haketmiştir kullandığı bug ve koxplarla, ancak karuslara böyle bir kral yakışır=Koxperların ve Bug user ların kralı..:D char sağlam karekterleri Fatih ürek kadar sıfırrrrrr

human olmama rağmen cicick in emektar birisi olduğunu biliyorum.
    umarım bol bol exp eventler yapar ve bug cılara kendi efendiliğini aşılayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Karus koxp kölesi kral mı olmuş, haketmiştir kullandığı bug ve koxplarla, ancak karuslara böyle bir kral yakışır=Koxperların ve Bug user ların kralı..:D char sağlam karekterleri Fatih ürek kadar sıfırrrrrr

ben insanım ama bence hiç fark yok karus insanlar arasında heryer kozpcu
  • el morad lar da Kral olan MAGE tam bir eziqq ben bunu bilirim bunu solerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodrages -- 25 Ocak 2007; 12:22:17 >
  • İşte budur Süper OLmuş yaw Mage Ztn krallığı hak ediyordu Çok iyi birisi
  • ya bırak krala oy werıyosun selam weıyon adam cwp wermeye tenezzul etmıyo ne kralı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

ARKADAŞLAR OYUNDA DEĞİLİM AMA DİĞER FORUMLARDAN OKUDUĞUM KADARIYLA SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLMUŞ,

El Moradlarda Mage tekrar Kral seçilmiş,

Karsularda cicicks Kral seçilmiş,

hayırlısı olsun..

herkes onları istiodu zayen süpriz olmamış!
  • karus kral çoq iyi yaa 78 lwl mage I LOVE YOU CİCİCK
  • quote:

CİCİCK E LAF ETME AĞZINI BURNUNU ...... SEN CİCİKİN NE OLDUĞUNU BİLİYOMUSUN DA KONUŞUYON LAN .... O ADAM KADAR EFENDİ BİR İNSAN YOQTUR

• quote:

Orjinalden alıntı: Rodrages

el morad lar da Kral olan MAGE tam bir eziqq ben bunu bilirim bunu solerim

cok biliosun azad'ı da gördük krallıkta moradonda oturuyo savaşlarda mageyi bi kere gördün mü boş gezerken?
    mage kadar exp event yapan bi kral gördüm o da dies'in eski kralı parasitegetout çünkü kendi clnını kasıodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaa_TR

quote:

cok biliosun azad'ı da gördük krallıkta moradonda oturuyo savaşlarda mageyi bi kere gördün mü boş gezerken?
    mage kadar exp event yapan bi kral gördüm o da dies'in eski kralı parasitegetout çünkü kendi clnını kasıodu

azad her ne kadar hileci bi kral olsada bütün sawaşlarda wardı ayrıca çogu kez zmnın da ewentlar yapan birsiydi krallar para dagıtırken de en çok o para dagıtmıştı tek kusuru koxp we bug la kasmak bu yüzden ona bi laf söyleyemessin kusursuz olmasa da kral gibi kral dı...

• yw sallayın kral olan olmuş işte ne uzatıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _:IImmortalLty:_

quote:

Orjinalden alıntı: aaa_TR

quote:

azad her ne kadar hileci bi kral olsada bütün sawaşlarda wardı ayrıca çogu kez zmnın da ewentlar yapan birsiydi krallar para dagıtırken de en çok o para dagıtmıştı tek kusuru koxp we bug la kasmak bu yüzden ona bi laf söyleyemessin kusursuz olmasa da kral gibi kral dı...

Hiç şaşırmadım bi Azad yandaşı cıkmasına.

1.Azad koxperdir
    2.Azad eventları krallık seçimlerine doğru oy toplamak için yapar.
    3.Cok para dağıtır doğru ama kendi clnına
    4.Edana'da senin gibiler cıksa da herkez bilio ki Azad savaşlarda Townda oturur hele ki orclar basarsa moradona uzar hemen.
    5.Event yapınca geç eslanta bi bak koxp partylerdeki isimlere hep GUNES clnı

Kapak olsun diyorum teşekkür ediyorum
    Herkes kimin ne olduğunu bilio

• ii guzel istedgıım kisiolmus kral mage
  • quote:

1)zafer ve arkadşları hergun sabah 8 den gece geç saatlere kadr mage tayfası ile cw dönerdı ve fire drake gelmeden önce 70 olan ilk magler onlardı
    2)hiç bi zamn koxp ve exp bug yapmadılar yapnlarıda sevmediler zaten
    3)Oynamdığın bi serverda tanımadığın kişilere çamur atma edenada hakkı ile kasanlar kim diye sorsan sana onları gösterırler..
    4)Anladın sen onu..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.