Şimdi Ara

Edana'da 13 gb ile yaptıklarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

İnt ol . Boşver bp'yi fln dd 25 olmadan bp olmaz .

+1 edena da dd25 zaten yok, iron setsiz str priest = ölü priest

1000'in üstünde dmg yemekten ne zevk alıyosunuz hiç anlamıyorum. Zaten str priest uç noktada bi yapılanırma dd25 gibi itemlerle bi nebze olsun ayaktakalabiliyor. Yeni serverlardaki str priestler chitin dd kafalık bile giyemiyosunuz. Hala neden str de ısrar ediyosunuz ki ?

ben priest açsam int açardım yüksek defans yüksek hp sol tarafa güzel de bi kalkan alınca neredeyse ölümsüz bi karakter olursun. Int priest zevksiz mi ?
    statlar int olsun defans dediğim gibi yüksek olsun skiller'i yine debuff'a ver sen debuff malice parasit at arkadaşların kessin eminim çok zevkli olur.

• int olmak en iyisi bence.
  • artdreamda bp olmaz judge bile açık değil ne zevk alıcaksın ki hem ota boka ölürsün git int ol bence
  • abim str olmak istior onda 7 chitin ve +7 ds gibi item alabilirim..
  • İnt. ol rahat ol. edanada paper dd bulamazsın. O parayada iron set alamıcangna göre
  • 64 lwl görevinden çıkan paper dd lerden alabilirsin arkadaşım 1 ay önce edana da +6 paper dd pazarda 300-350 m arası bir fiyattaydı şuan daha ucuz bile olabilir tabi adamını bulursan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: d4rkdream

abim str olmak istior onda 7 chitin ve +7 ds gibi item alabilirim..

edana'da oyunuyorum
    +7ds alabilirsen çok iyi olur ama +7 DS şimdiyekadar 1kez pazarda gördüm o da 999milyondan

dol'da iyi olur, dd kafalık ve spear defans bot al nasılsa para sıkıntın pek yok. Ama diğer parçalar için sanırım +8 fp +7chitinden daha iyi oluyormuş fazladan int yerine hp verip hem hp'yi yülseltip hem de hplerden fefans alıp fp-chitin arasındaki fefans açığını kapatıyorlar.
  • abimden suan itemleri aldım+7 ds sini +1 rebirt chitin set ve+7 dd aldım elime ne alacam simdi 7.5gb param var
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@sToR

ardreamde sana 2 cekerler o halde cıkarsan . bence ilk olarak hb +7 yi sat
    +7 ii al 350 m den
    Geriye kaldı 600 - 650 m in diger aldıgın takılarıda satsan 650 - 700 paran olur
    140 m civarına wp ara veya 90 100 arasına Ep
    200 m e bronze belt al
    175 erden dual rom al
    küpeleri görev küpeleri kullan

Böyle Bi charla Çok iyi iş yaparsın

Sonra Atack sc ye gerek yok onuda sat çünkü Priestler sunderste satılan kitaptan basar. Atack Sc Ap ni % 20 Arttırır Sunderstaki kitap ise % 50

Ayrıca Edanada Rare DD 25 ler yok . Ama 64 Görevinden cıkan paperlar var onlarda çok pahalı +6/13 dd sini 500 e görmüştüm geçen gün.

işte klas adam konuştu :)

• Asas acsan cidden 13 gb ile cok ii asas dizersin zevk alırsınn
  • priest seviorm
  • +7 chitin set +7 smite hammer +7 dol tabi bunları 59 lvl priestin takıp takamayacağını bilemiyorum ama yapabilirsen en iyi priestlerden birisi olursun hatta debuff atıp kendin bile dal
  • quote:

abimden suan itemleri aldım+7 ds sini +1 rebirt chitin set ve+7 dd aldım elime ne alacam simdi 7.5gb param var

attack yapacaksan schimite hammer

attack yapmyıcaksan lycaon hammer veya holy animor süper oldu be
    bide mümkünse spear defans bot al priest için en fazla 15-10m dur. 2-3 warriorun arasında kalınca takıverirsin
  • arkadaslar anti def butun herseyi aldım drean .s +7 ve dol+4 var suan chitin +1 rebirt set dd +7 var suan takılarımı ne yapmalıyım ve int atacer olsam adam alırmıyım:D
  • quote:

arkadaslar anti def butun herseyi aldım drean .s +7 ve dol+4 var suan chitin +1 rebirt set dd +7 var suan takılarımı ne yapmalıyım ve int atacer olsam adam alırmıyım:D

ardreamin %80'i rogue adamlar kaçmazsa schimite hammer la rahat adam alırsın ama kaçarlar hiç heveslenme, warrior olsan leg cut falan atıp yakaladığını keserdin ama öyle bi skilin de olmadığı için sadece nadiren adam alacağını tahmin ediyorum

nekadar paran kaldı bilmiyorum ama takıları da defans hp rezistans verenlerden seçiceksin.
  • Git BP ol itemler;

+8 paper set(3 hp,2str)alabilirsen kafalık DD
    +7 HB alabilirsen al yoksa +7 İİ
    glass belt kesinlikle olmalı
    WP
    alabilirsen dual roc yoksa görew takıları +9,+10 str küpe
  • 7.5gb duruor bisi almadım:D
  • kalan parayla smite hammer +7, spear defans bot al. takı olarak ta bronze belt, elemental pendant al.yüzükler ve küpeler görev takısı kalabilir.yüzük seçiminde de mercenary ring alma priest ring al.
  • spear defans bot var.. smite hammer ne kadar ?? alacaklarım fiyatı yazabilrmisinz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.