Şimdi Ara

ECZACILIK TERCİHİ (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eczacılık tercihi yapacak arkadaşar bilgilerini duyumlarını burda paylaşsın. Varsa okuyan arkadaşımız bize yardımcı olursa seviniriz.

• Takip.Hacettepe eczacılıkta okuyan bilgi verirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyumların ne hocam etraftakiler neler diyor?
  • iceman3333 İ kullanıcısına yanıt
    Üniversite olarak herkes çok memnun.Bi 5 yıl daha okunur deniyor.Eğitim kadrosu da çok iyiymiş genel olarak duyumlar iyi.Eczacılık olarak ise eskisi gibi değil ama yinede albenisi olan bir meslek.Eczacılığı sadece dükkan açmak olarak görmek yanlışmış alt dallarının da tercih edilmesinin getirisi büyükmüş.Daha fazla bilgi alabilirsem paylaşırım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Üniversitesini yazacağım ben. oKurum her türlü ama sonrası hakkında endişelerim var.
  • Bir yakınımla konuştum. Eczacılık bundan 10-15 sene önce çok iyiymiş. Şu anda eczanelerin bir çoğunun 1700-2000 tl arasında para kazandığını ve batak durumda olduğunu söyledi. Özel üniversiteleri gezdim reklamını iyi yapıyorlar fakat çalışma alanı söylediklerinden kısıtlı. Akademisyen olur da kadro açarlarsa bir kaç şehir de belki iş bulabilirsin. eczane açmak için 5 sene okul+ 1 yıl yardımcı eczacılık. Odyoloji- FTR diyetisyenlik daha mantıklı. Bir de linke göz gezdirin derim.

http://www.posta.com.tr/egitim/HaberDetay/Eczacilik-Fakultesi-ni-sececek-ogrenciler-dikkat-.htm?ArticleID=290096

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.