Şimdi Ara

Eczacılık mı Mimarlık mı Diş Hekimliği mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben bu yıl sınava girdim ygsde 12k daydım lys sonrası 20k ya geriledim diş hekimliği ve mimarlık benim seçtiğim meslekler.Şu an kafam karışık bazı eczacılıklar geliyor ama danıştığım kimse eczacılığa sıcak yaklaşmıyor diş hekimlikleri ve çok iyi mimarlıklar hayal oldu zaten şu an vakıflardan birine gitmeyi düşünüyorum. Yaşar üniversitesi mimarlık tam burslu geliyor, bursa uludağ mimarlık geliyor, ege eczacılık geliyor ankara eczacılık geliyor hangisini yazmalıyım sizce? acil yardım lazım bana ya da sıralamama göre farklı önerisi olan arkadaşlardan da tavsiyelerini bekliyorum.



  • eczacılık hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor.biraz araştır derim internette.
    mimarlık ve diş hekimliği..ikiside el becerisine ve disiplinli çalışmaya bakıyor.sanırım mimarlık okumak biraz daha kasıntıdır.diş okuyupta sürekli sabahlayan duymadım çünkü.karar senin hepsi güzel meslekler.
  • 3.sınıfta bir mimarlık öğrencisi ve bölümüne aşık olan bir insan olarak, uykusuz gecelere hazırsan, saatlerce maket, çizim, modelleme ve pafta hazırlamayı gözün alıyorsa, insanların yaşayabileceği alanlar tasarlayabileceğini ve yaratıcı olabileceğini düşünüyorsan mimarlık yaz, sevmeden katlanabileceğin bir bölüm değil ama seversen uykusuz geceler ve jüriler bile yaşadığın anda lanet ettirse bile ( ki ettiriyor) sonradan iyi ki bu bölümdeyim diyorsun ve başka bir bölümde olmayı hayal bile edemiyorsun. Sevdiğin bölümde okumak ve sevdiğin mesleği yapıcak olmak ilerde büyük bir ayrıcalık, ne istediğine karar ver :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.