Şimdi Ara

ECZACILIK MI FİZİK TEDAVİ Mİ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
10.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamamen ayrı bir disiplin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

İnşaat mühendisliği istiyoruz biz forum olarak, onu yaz sen ..

• quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

quote:

Orijinalden alıntı: sduburc

quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

fizyoterapist arkadaşım olmasa yutardım da hadi neyse. Sana zor! mesleğinde başarılar dileyip saygılarımı sunarım üstad.

her meslek grubunun istisnaları vardır.anladıgım kadarıyla arkadaşın rahat bir şekilde çalısıyor bir özel kurumda..ama bunu tüm fzt.lere mal etmek ne kadar yanlış bi düşüncedir..insanları artık yanlış yönlendirmeyin,fizyoterapistler astronomik paralar kazanmıyor.hatta yaptığımız işi düşünecek olursak verdiğimiz emeğin çeyreğini bile kazanamıyoruz.okumasıda öyle kolay değildir ayrıca bu bölümü.fizyoterapi düşünen arkadaslara tavsiyem mesleğimizi 'vayyyy be 3 5 hastaya bakıp 5 mılyarla baslıyolarmıs' düşüncesiyle gelmemeleri..ve orda burda işi bilmeyenlerin fzt.ler çok kazanıyo lanet olsun hiçde bişi yapmıyorlar dememeleri.herkese meslek hayatında başarılar..

• eczacılık
  • mühendislik yazmasam fizik tedavi yazardım heralde dokturluk gibi hem de temiz bir iş tutarsa iyi paralarda kazanılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

mühendislik yazmasam fizik tedavi yazardım heralde dokturluk gibi hem de temiz bir iş tutarsa iyi paralarda kazanılabilir

arkadasım o iyi paraları her meslek grubunda işinin ehli olduktan sonra kazanabılırsın..yalnızca ftr okuyup iyi para kazanılır kafası artık son bulsun yetti ya
  • eczacılık yaz. ftr'ye gelirsin üstten ders alırsın benden önce mezun olursun falan sakın ha
  • quote:

quote:

mühendislik yazmasam fizik tedavi yazardım heralde dokturluk gibi hem de temiz bir iş tutarsa iyi paralarda kazanılabilir

arkadasım o iyi paraları her meslek grubunda işinin ehli olduktan sonra kazanabılırsın..yalnızca ftr okuyup iyi para kazanılır kafası artık son bulsun yetti ya

Benim orada kastim doktorluktaki gibi iyi paralar kazanabilirsindi
    Cok sinir stres yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Benim orada kastim doktorluktaki gibi iyi paralar kazanabilirsindi
    Cok sinir stres yapma

tavsiyen için teşekkürler

• sürekli o kadar yüksek paralar almıyoruz demişin peki bi fizyoterapist olarak ne kadar alıyorsunuz söyleyin de millet ona göre karar versin. Zaten kolay meslek yoktur her mesleğin zorlukları vardır. @sduburc @sduburc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

sürekli o kadar yüksek paralar almıyoruz demişin peki bi fizyoterapist olarak ne kadar alıyorsunuz söyleyin de millet ona göre karar versin. Zaten kolay meslek yoktur her mesleğin zorlukları vardır. @sduburc @sduburc

bir anadolu şehrinde özeldede devlettede çalıştım.şu an devlette çalısıyorum.maaşımız dönerle beraber 2500 2900 cıvarı degısıyor.özelde calıstıgımda 3500 civarı alıyordum ancak yorgunluğu çoktu.yazdıklarımı bir kez daha okumanı tavsiye ediyorum benim sürekli söylediğim şey şuydu ;YALNIZCA ftr okuyup iyi maaş alırsın kafası artık son bulmalı.Sen bir öğretmen olursun aynı parayı alırsın,bir diyetisyenlik okursun masa başı rahat bir şekilde çalısırsın aynı parayı gene alırsın,bir muhendıs olursun devlette calısıp gene alırsın aynı parayı.

• duygulandım :D kardes sen ne ıstıyorsan onu seç
  • Dostum abim eczacı çok da iyi para kazanıyor AMA yeni düzenlemeyle artık istediğin yere eczane açamayacaksın. O yüzden çok büyük bir handikap. O bile yeni iş dallarına bakıyordu eczacılığın geleceği yok diye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.