Şimdi Ara

Eczacılık Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce yazmalı mıyım ? Ne gibi yönleri var olumlu olumsuz ? Herkes ne biliyosa paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eczacı kuzenim tavsiye etmiyor kendisi. Önü kapalı artık her önüne gelen eczane açamıyor. Yazma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ms.hypatia

Sizce yazmalı mıyım ? Ne gibi yönleri var olumlu olumsuz ? Herkes ne biliyosa paylaşırsa sevinirim

Kanunu değişti, artık albenisi olan bir bölüm değil. Ben 1. sınıfın sonunda bıraktım, geç haberim oldu. İyi düşün, araştır öyle git derim. İstersen detaylı bilgi de verebilirim.
  • chisinau C kullanıcısına yanıt
    bırakıp ne yaptın ??
  • Ben de eczacilik dusunuyorum, cok arastirdim.
    Cogu kisi onu kapali diyor ama kulaktan dolma bilgilerle soyluyor bunlarin cogu.
    Evet eczane acmak istiyorsan isin zorlasti ama EUS cikiyor ve eczacilikta uzmanlasip klinik ecz., onkoloji ecz gibi dallarda uzman olabileceksin ve bu da eczacilik icin cidden olumlu birsey.
    Saglikta is bitmez.

• Evime döndüm :) İş hayatına atıldım, bir yandanda sınava hazırlandım. Tabi artık eczacılık gibi yüksek mesleki beklentilerim yok, daha düz bir bölüm okuyacağım.
    Eczane mi acmak istiyordun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacılık hakkında
    12 yıl önce açıldı
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    PDR Bölümü Hakkında??
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam sen fantezi yapmışsın daha somut bir örnek olsaydı daha iyi olurdu
  • Kessy kullanıcısına yanıt
    geçen yıl bende çok araştırdım eczacılığı eus gelecek kesin en geç 2017 ye kadar fitofarmasi ve klinik eczacılık olarak dallara ayrılıyor hocam tıp ve diş gibi olacak yani
    Evet hayalim oydu, bu planla çıkmıştım yola. Benim çok geç haberim oldu kanun değişikliğinden, planlarıma uymadığı içinde bırakmayı seçtim. Çünkü artık eczane açsan bile, o eski rakamlardaki kazançlarını elde edemiyorlar. Ama haklısın, sağlık sektöründe kimse aç kalmaz, işsiz kalmaz. Sadece ne beklediğinle alakalı bu :)
  • Aynen dostum, uzmanlasma gelince eski popularitesini tekrar kazanmasi bekleniyor :) sen ne dusunuyorsun eczacilik mi?

• Benim yaşım sizlerden biraz büyük, o yüzden daha farklı şartlardayım. Ben sadece Eczacılığın önünün tıkandığını, eski ihtişamının olmadığını anlatmak istedim. Okuyan elbet işsiz kalmaz, Türkiye standartlarında iyi rakamlarda kazanabilir. Sadece eskiden daha güzel, albenisi olan bir meslekti.
    yok hocam geçen yıl 23k da kalmıştı lys sıralaması o zaman düşünüyordum Allah ın iziniyle bu sene aksilik olmazsa tıp için yakın gibiyim...
  • İnşallah gönlünce olur

inşallah seninde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Ben de eczacilik dusunuyorum, cok arastirdim.
    Cogu kisi onu kapali diyor ama kulaktan dolma bilgilerle soyluyor bunlarin cogu.
    Evet eczane acmak istiyorsan isin zorlasti ama EUS cikiyor ve eczacilikta uzmanlasip klinik ecz., onkoloji ecz gibi dallarda uzman olabileceksin ve bu da eczacilik icin cidden olumlu birsey.
    Saglikta is bitmez.

Bu bahsettiğin eus bize yetişir mi kesin olarak ? Benim öyle dükkanımı açıp 15-20 bin kazanayım gibi bi derdim yok. Standart bi maaş yeterli ama işsiz kalır mıyım merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ms.hypatia

quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Ben de eczacilik dusunuyorum, cok arastirdim.
    Saglikta is bitmez.

Bu bahsettiğin eus bize yetişir mi kesin olarak ? Benim öyle dükkanımı açıp 15-20 bin kazanayım gibi bi derdim yok. Standart bi maaş yeterli ama işsiz kalır mıyım merak ediyorum

nerde okucagına baglı hacettepeyi okursan önün açık
  • Arastirdiklarima gore 2017'ye kadar cikmis olacakmis ama eger buna gore karar vereceksen sen de bir arastir derim.
    Standart maastan cok daha fazlasini alabilirsin bu arada, issiz kalmayi dusunme bile eczacilik cok genis bir yelpaze birsuru is olanaklari var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessy -- 27 Haziran 2015; 10:07:18 >
  • Eczacılıkta uzmanlaşınca sanki noluyor ? Para kazandıran şey eczane açmaktı ama eczanelerin kar oranları da her yıl giderek düştü. En sonunda ise açamama noktasına geldi. Yarın koyarlar hastanenin kapısına bir otomat tam olur.
  • Bende eczacılık düşünüyorum.Sıralamam 15-18k bandında gelicek iyi bir diş olmazsa hacettepe eczacılık yazıcam.Benim sorum şu: eczacılıkta iyi bir üniversiteden mezun olunca avantajı var mı ve eusla birlikte sizce seçilmesi en iyi uzmanlık hangisi olur kar oranları nasıl ? Teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.