Şimdi Ara

Eczacı forumdaşlarım bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl meslek kendi eczanemi açmak zor mu kota işi felan var her önüne gelen açamıyor sanırım durumlar nasıl sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- her bölgenin bir limiti vardır örneğin şu semtte max şu sayida eczane açilabilir. bakkkal ve net cafe gibi sağlam yeri dükkan buldum diyip açamiyorsun. taa ki birisi devredene veya kapatana kadar.
    2- hastahane ve sağlık ocağı civarlarina açman gerekiyor ki öyle bir yerde dükkan bulmak imkansız teee hastane ve ocakların inşaaatının temeli atilmadan önce bir kesim tüm ihaleyi geleceği kendi arasinda pay eder.
    3-her önüne gelen açabilir tek gereken bir eczacının diplomasini kiralamak.zaten artik ilaç satan eczane pek kalmadi geneli kozmetik bebek ürünleri sektöründe cirit atiyor. farketmişsindir çok kalabalik caddelerde olan eczaneler genelde en basit reçetede ki ilaçları bile bulundurmaz neden bulundursun ki , insanlar nasıl olsa eczane diyip güvenip işe yaramayan ürünlere tonla para döküyor.
    4- para eden reçeteler ( kanser ) gibi ağır hastalıklar.. bunlar genelde bir eczaneye abonedir başka yerden alışveriş yapmaz çünkü adamcağız daha hastanedeki tahlil odasindan çıkar çıkmaz bir eczacı kalfası tarafından çoktan kolundan tutup götürülmüstür veya doktorun önerdigi eczaneden gidip alinir ( kast ettiğim şeyi anladin sanirsam)

benim zamanımda olaylar böyle idi şimdi nasil bilmiyorum , eminim daha kötü durumdadır

• quote:

Orijinalden alıntı: sschwarz

1- her bölgenin bir limiti vardır örneğin şu semtte max şu sayida eczane açilabilir. bakkkal ve net cafe gibi sağlam yeri dükkan buldum diyip açamiyorsun. taa ki birisi devredene veya kapatana kadar.
    2- hastahane ve sağlık ocağı civarlarina açman gerekiyor ki öyle bir yerde dükkan bulmak imkansız teee hastane ve ocakların inşaaatının temeli atilmadan önce bir kesim tüm ihaleyi geleceği kendi arasinda pay eder.
    3-her önüne gelen açabilir tek gereken bir eczacının diplomasini kiralamak.zaten artik ilaç satan eczane pek kalmadi geneli kozmetik bebek ürünleri sektöründe cirit atiyor. farketmişsindir çok kalabalik caddelerde olan eczaneler genelde en basit reçetede ki ilaçları bile bulundurmaz neden bulundursun ki , insanlar nasıl olsa eczane diyip güvenip işe yaramayan ürünlere tonla para döküyor.
    4- para eden reçeteler ( kanser ) gibi ağır hastalıklar.. bunlar genelde bir eczaneye abonedir başka yerden alışveriş yapmaz çünkü adamcağız daha hastanedeki tahlil odasindan çıkar çıkmaz bir eczacı kalfası tarafından çoktan kolundan tutup götürülmüstür veya doktorun önerdigi eczaneden gidip alinir ( kast ettiğim şeyi anladin sanirsam)

benim zamanımda olaylar böyle idi şimdi nasil bilmiyorum , eminim daha kötü durumdadır
    Bilgiler için teşekkürler hocam siz eczacı mısınız kendi yeriniz var mı yoksa özel sektör felan mı

• Eczaciydim kendi yerim yok olmadi , yaklasik 5 yil eczanelerde haftalik harclik alarak surundum hic tavsiye etmiyorum zaten eczacilar odasi ayri bi dert

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.