Şimdi Ara

ECS H61H2-MV (V1.0) DDR3 Soket 1155 Anakart (19.5 x 17 cm) || *i5 2500K işlemci seçenekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Tekli ürün alımlarında fiyatlar tamamen nettir, ikili üçlü alımlarda çok ufak ikramlar olabilir. Listelenen ürünlerin tamamı sorunsuz olup hepsi uzun süre tarafımca test edilmiş ürünlerdir.

Hiçbir şekilde TAKAS yapmamaktayım, Lütfen teklif etmeyiniz.

İletişim; pm ya da 0546 742 1000 Koray

Linteki anakarttır;

Merhaba, Anakart ofis bilgisayarında kullanılmıştır. Daha kasanın içi ancak tozlanmış diyelim. Fatura ve garantisi mevcut değildir. Tüm özelliklerinin sorunsuz çalıştığını bizzat test ettim. Video dahil ekliyorum konuya. Lütfen hala bir sorunu var mı diye sormayınız :) Lütfen. Bir sorunu yoktur. elimdeki 4 farklı ram, 2 farklı işlemci ve 2 ayrı ekran kartı ile özellikle test ettim bir uyum sorunu vs olur mu diye. Hiçbir şekilde sorun yoktur.

micro atx mini itx mi bilmiyorum , boyutları konu başlığında yazıyor.

Anakart, arka aynası ve 2 adet sata kablosu ile birlikte gönderilecektir.

Fiyat: 220 TL

* i5 2500 K ile birlikte 500 liraya verebilirim.
    * Kingston 4GB 1333 MHz DDR3 RAM (KVR13N9S8/4) + 80 tl olarak ekleyebilirim.

Fotoğraflar için:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ecs-h61h2-mv-v1.0-ddr3-soket-1155-anakart-729514078/detay/

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 16 Eylül 2019; 14:37:54 >

• hala satılıkmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.