Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.970
Cevap
187
Favori
297.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler
    Herkese merhaba Deebot 950 kullanıyordum ama son zamanlarda haritalama,haritada kaymalar ve en sonunda da Linkte çıkan uyarıyı alıyorum.çok kez robotu silip baştan kurdum ama değişiklik olmadı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese kolaylıklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drfk D kullanıcısına yanıt
    Harita kaymaları için bir şey diyemem ama ekranda görünen hata silip baştan kuracak bir durum değil. Ecovacs’ın serverıyla iletişim sıkıntısı oluyor. Bendeki Çin versiyonu T8 AIVI de aynı timed out uyarısı veriyor işlemlerin en az 25-30%’unda. Görmemeye çalışıyorum:)

• sirphoenixx kullanıcısına yanıt

O kadar pahalı ürün için kullanıcılara düzgün bir sunucu ayarlanmaması, çoğu kullanıcının bu tarz server sorunları yaşaması çok saçma değil mi sizce de?

• elementry kullanıcısına yanıt

Evet, çok saçma. Robota sahip olduğum için de yapabileceğim tek şey bunu düzeltmeleri için Ecovacs'a yazmak olur. Fakat bundan dolayı da bu robotu almayın demem ama çünkü yaptığı işlem yanında çok küçük bir sorun olarak görünüyor gözüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirphoenixx

Yok ne yazık ki.

Kusura bakmayın netleştirmek için soruyorum.

desteğimi yok yoksa Bilginiz mi yok. Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _EFE_ _ kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok:)

• Bakalım bizim t8 aivi tr ye gelmiş.
    Gelecek hafta muhtemelen teslim edilir.
    Ve hemen video çekimini yaparız.

Iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

Bakalım bizim t8 aivi tr ye gelmiş.
    Gelecek hafta muhtemelen teslim edilir.
    Ve hemen video çekimini yaparız.

Iyi forumlar...

Gözünüz aydın... Buluşmaya az kaldı.Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler 

• sirphoenixx kullanıcısına yanıt

FR ve IT den satın alındığında buraya kargolanıyorken COM ve DE den alındığında kargolanmamasını da anlamıyorum açıkçası. Prime Day kapsamında 200 Euro indirime girmişti, çok iyi fiyattı ancak yararlanamadık, çok canım sıkılmıştı.

• Dr.Aequitas D kullanıcısına yanıt
    Bende FR ve IT’de de T8 AIVI’yi Türkiye’ye göndermiyor?? Sizde gönderim imkanı çıkıyor mu?

• melodramm kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydin. Ne zaman sipariş vermistiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topal -- 25 Ekim 2020; 22:58:26 >
  • Ecovacs tv 8 aivi almayı düşünüyorum .aliexpress üzerinden aldığımızda ürünün hiçbir garantisi olmuyor değil mi?Yahut ürün eksik,arızalı veya kullanılmış gelirse ne yapılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: topal

Gözünüz aydin. Ne zaman sipariş vermistiniz?
    Iki yada üç hafta olacak.
    Ben dock olan versiyonu istemiştim.
    Bu sebepten yaklaşık beş gün kargoya verilmesi sürdü.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilek007 D kullanıcısına yanıt
    Garanti malesef yok.. aliexpress üzerinden dispute açıp para iadesi talep ediyorsunuz.. şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşan olmadı..

• Telegram grubumu kurulmuş? Bana da link atar mısınız

• Herkese selam. Ben de bugün Ecovacs ozmo t8 aivi (dock lu versiyon) aldım aliekspres üstünden, kazasız belasız ulaşır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KskFaruk

Herkese selam. Ben de bugün Ecovacs ozmo t8 aivi (dock lu versiyon) aldım aliekspres üstünden, kazasız belasız ulaşır umarım.

Hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız kavuşursunuz inşallah Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler 

• Merhabalar, dün Ozmo 950 sonunda geldi:) belki de heyecandan fark edemediğim bir durum oldu ama robotu şarj için Dock’a göndermekte sorun yaşadım. İlk sayfadaki adımları yaptığımda temizliğe başlıyor, uygulama üzerinden deneyince de güncelleme ekranı çıkıyor ve Dock’a gönderme butonuna basamıyorum, güncelle dediğimde de şarj yeterli değil diyor, böyle bir kısır döngü oldu:) bir ara temizlemeye çalışırken kabloya takıldı, o esnada uygulamada dock gönder butonu açıldı ve gönderdim. Yeni alanlar benzer sorunu yaşayabilir diye paylaşmak istedim.

• Herkese merhaba, yaklasik 5 hafta once Cinden siparis verdigim t8 aiviyi bugun teslim aldim. Karar verme surecinde yardimci olan Ali beye cok tesekkur ederim. Mustafa beyin de siparis tecrubesinden faydalandim sagolsun. Robot su an sarjda, ilk resimleri soyle atayim.. Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.