< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (336. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun. ne kadar ödediniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gümrükleme içinde 779 dolar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sorum daha olacak haritalamayı çok güzel yaptı fakat banyolara giremedi 2 cm kadar mermer yukseklığı aşamadı. Harita banyosuz oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yeniden mi taratmam lazım. Ayrıca alıp koyduğum da banyoyu temizlemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funda8888 -- 4 Eylül 2021; 21:46:2 >
https://hepsirobot.com/urun/ecovacs-dx5g-kta-aksesuar-seti/
Kardeşim aynı dert bizde de bugün baş gösterdi sorunu çözebildin mi? Biz içinden çıkamadık. Çözüm bulursan paylaşır mısın
Çözemezsek garantiye göndereceğiz mecburen
Sizin cihaz kaç aylık, bir senede ozmo 950 de ya batarya sorunu ya da lds sensör sorunu gösteriyor genelde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haziranda 1 sene oldu ama en fazla 6 ay kullandım. Evde olmadığımızdan geri kalan zamanda fişi vs çekili durdu
Fişinin çekilmesini pek sevmiyor sanırım bu aletler. Yukardada aynı şekilde sorun yaşamış arkadaş.
Evde değildik uzun süre
İlk yöntem banyoya en yakın yere yollayın,kapılar açık olsun ama önüne damacana vs koyun ki arkasını algılasın sonra tekrar şarja döndüğünde banyoyu haritaya ekler ama o yüksekliği aşmaz siz yine elinizle banyoya koyup orayı seçip temizletirsiniz. İkinci yöntem robotu banyo içine koyup kapıyı kapatın sonra üstündeki power tuşuna bir kere basın o temizlesin bitirsin bittğinde elinizle alıp şarja koyun harita olarak kaydettirmeyin. Uzun kafın kısası her halukarda robotu elinizle banyolara koymanız lazım.
Bana fiş çekme garip geliyor sonuçta uzaktan da çalışabiliyor. Ben 3 hafta yazlıktaydım şarj tazelensin diye bir kere customdan bir alan seçip süpürttüm bir sorunla karşılaşmadım. Bence haftada iki kere az da olsa çalıştırmak yeterli,tabi internetde sorun olmazsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 5 Eylül 2021; 9:8:54 >
Ecovacs Amazon dışında kesinlikle almamak lazım.
-
Onu da denedim elle alıp koydum banyoya 2 tur attı süpürdü sonra bir akıl geldi vaz geçti süpürmeyi bıraktı. Çıkacak yer bulmak için kapı arayıp durdu.
Bende de pil sorunu başgösterdi. Dün temizliği yarıda kesip docka döndü. Normalde fazla fazla yeterdi şarjı. Baktım bugün dock üstünde ama batarya %68 gösteriyor ve artmıyor. 1 senede batarya sorunu çıkartması normal gelmedi bana.
-
Sizin cihazın modeli neydi
Markası modeli ne olursa olsun bataryanın en az 18 ay gitmesi beklenir normal kullanımda. %68 üst kapasite bir hücre arızasının da habercisi olabilir. Yani bataryanın tamamı değil ama bir hücrede sorun var ise - ki olabilir, rastlanır bir durumdur - bu tip bir derece gösterebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZevkiSefa
Sizin cihazın modeli neydi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X