Diğer arkadaşlardan böyle bir talepte bulunmadılar galiba, sizden neden istediler onu anlayamadım. |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (140. sayfa)

-
-
Hocam siz benden sonra sipariş verdiniz, sizin robot gelmiş, hayırlı olsun şimdiden. Biz hala bekliyoruz.
-
08.12.2020 tarihli gelenler bu yüzden bekliyormuş. Yoksa hemen Aras kargoya veriyorlarmış -
Bizim ucak 4 gundur havada nasil ucaksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak resminde kaldığına bakmayın, bizim robotların da İstanbul'da olması gerek. Bugün yarın ararlar bizi de.
-
Marc'a durumu anlattım, onlarla irtibata geçecek, haber ver dedim sonra, bakalım ne olacak.
-
Marcın Çin’deki lojistik firmasına vergiyi ödemesi gerekiyormuş. Çin’deki gümrükte bizim gümrüğe teslim edin demesi lazımmış kısacası -
Insallah
Marc ilk robotunu dun satmadi neden bu gibi seyker hala sureci uzatiyor anlamiyorum
Nasipsizlik diyelim 😂 -
Evet anladım, az önce durumu bu şekilde de Marc'a ilettim, prosedürü biliyordur herhalde.
-
Çin’den teslim edebilirsiniz dedikleri gün aras kargoya teslim edeceklermiş -
Evet, dediğim gibi Marc'a vergi durumuna da ilettim az önce. Bu hangi vergiymiş, 35 Dolar olan mı ?
-
Yok Çin gümrük acentesine olan -
Neyse, prosedürü bilmediğim birşey diyemeyeceğim. Top artık Marc ile onların arasında.
-
Çin marc vergiyi ödediği zaman Çin gümrük firması kargoyu teslim edebilirsiniz diyecekmişki bizimkiler teslim edebilsin -
Marc'a yazdığını kopyalar mısın hocam bizde yazalım. -
Bu işte bir gariplik var gibi ama bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum. Çünkü ürün Çin'den çıkarken vergisi ödenmiş olması lazım değil mi J-NET'e ? Ürün Hong Kong'ta uçağa yüklenmeden öncede Çin gümrüğüne giriyor zaten. Sanki J-NET Çin gümrüğüne ödemeyi iletmemiş gibime geliyor.
-
Valla direk yazdım.😂 Kargonuz depomuzda ancak bize teslim edin bilgisi gelmediği için Aras kargoya teslim edemiyoruz yurt dışındaki gönderici ile iletişime geçerseniz onlarda acentemize bilgi geçerler , bizde teslimatını sağlarız . -
Bencede biryerde bir kopukluk var ama tam olarak nerede bilmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X