Şimdi Ara

Ecopayz ATM Para Çekme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ecopayz ecokartım ile bugun para cekme işlemi yapmak istedigimde, "şifre deneme limitiniz aşıldı" şeklinde hata vermektedir. Daha once sifremi yanlıs girmemistim, bazı bankalarda ise sadece nakit avans menusu cıkmaktadır. Bugun 5 farklı banka atm inden denedim.

Daha once bu sorunla karsılasmıs ve cozum saglamıs varmı?

• meraba kardeş benımde kartım geldi yanlız euro hesabı kartım 300 tl cekeyim dedim 44 tl kesinti yaptı bu kadar fazla kesıntı yapıyomuki acaba
  • ecopayz müşteri hizmetlerine mail at 5 iş günü içerisinde kartının para cinsini değiştirsinler.. bütün bankalar dövizi tl ye çevirirken çok kesinti yapaar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bortacina

ecopayz müşteri hizmetlerine mail at 5 iş günü içerisinde kartının para cinsini değiştirsinler.. bütün bankalar dövizi tl ye çevirirken çok kesinti yapaar

Kartı tl olarak gönderiyorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karta beden ihtiyaç duyuyorsunki ecopayzdaki parayı internet hesabından banka heaabına havale edemiyormusun

• ya yeni kart göndermıyorlar ne alaka senın kartını ve hesabını tl cinsine ceviyorlar basit bi işlem sen dedigim maili at onlar halleder
  • quote:

ya yeni kart göndermıyorlar ne alaka senın kartını ve hesabını tl cinsine ceviyorlar basit bi işlem sen dedigim maili at onlar halleder

ben baslıktan actıgım sorunu hallettim.

210 TL cektim ve 23 lira kesinti yapıldı. Bu bana acıkcası cok fazla geldi, bildigim kadarıyla sadece usd, euro ve gbp para birimlerinde kart gonderiyorlar. ornegin benim ve cevremdeki bi cok kişinin kartı euro.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATM döviz yatırma çekme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

quote:

ya yeni kart göndermıyorlar ne alaka senın kartını ve hesabını tl cinsine ceviyorlar basit bi işlem sen dedigim maili at onlar halleder

210 TL cektim ve 23 lira kesinti yapıldı. Bu bana acıkcası cok fazla geldi, bildigim kadarıyla sadece usd, euro ve gbp para birimlerinde kart gonderiyorlar. ornegin benim ve cevremdeki bi cok kişinin kartı euro.

benim arkadaşımın eco kartı tl

%7 kesinti yapıyorlar çekme de memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto188

quote:

quote:

nasıl tl yapmıskı kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto188

quote:

quote:

nasıl tl yapmıskı kardes

1.5 - 2 sene önce almış kartı

100tl çekiyosa. sadece 7tl kesiyorlar diyor gayet memnun

• quote:

ecopayz müşteri hizmetlerine mail at 5 iş günü içerisinde kartının para cinsini değiştirsinler.. bütün bankalar dövizi tl ye çevirirken çok kesinti yapaar

olmadıgını bildigim halde alıntıdaki bilgine istinaden gorustum ancak yapamayacaklarını soylediler.

ingbank 210 için 20 tl kesmisti
    finansbank 20 için 5 tl kesti

ecopayz ile gorustugumde, ziraat ve isbankasını tavsıye ettiler. Bundan sonra bu ıkı banka atm sını kullanacagım, kesintileri yazarım.
  • ee benım ecopayz kartım TL ? ve mail yoluyla düzelttirdim demekki değiştirdiler
  • daha önce de yazmıştım,eco kartınız ve hesabınız euro olursa, döviz veren bankamatiklerden 250 euro da 5 euro kesinti yapiyor. bu takriben 800 tl de 15 tl kesinti ediyor. gayet makul bence

• teb atm denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catpower

daha önce de yazmıştım,eco kartınız ve hesabınız euro olursa, döviz veren bankamatiklerden 250 euro da 5 euro kesinti yapiyor. bu takriben 800 tl de 15 tl kesinti ediyor. gayet makul bence

kardes o bankalar hangıleri söylermsıın bende cok kesıntı yaptı gecen 300 tlde 44 tl kesti akbank şimdi 5000 tl cekmek istiyorum da cok keser die halen cekemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu69 -- 2 Kasım 2015; 11:56:24 >
  • tüm atmlerden para cekip kesintileri paylasacagım arkadaslar. Bu bilgileri farklı bir baslık altında toplamakta fayda var.
  • Bırakın da komisyon alsın, en güzel imkanı sunuyor size. :)

Euro Eco Card'da 400 €'da 5 € çok makul bir komisyon bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabı tl acsak kart falan kullanmadan direk hesaptan banka hesabına havale yapsak ne kadar kesiyor

• benım 300 tl de tl kestı akbank
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bırakın da komisyon alsın, en güzel imkanı sunuyor size. :)

Euro Eco Card'da 400 €'da 5 € çok makul bir komisyon bence.

kardes euro olarakmı cekıyosun parayı ben 300 tl cekım yaptım 44 tl kesıntı yaptı ozaman 1000 tl cekım yapsam 120 tl kesıntı yapar nerdeyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.