Şimdi Ara

ECO TECH sıralı lpg bilen varmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
17.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 opel corsa otomobilimde kullanıyorum genelleme yapmak istemem ama memnun değilim.
  • ecotech kullanıyorum bir türlü düzene girmedi araç fakat Nurol Usta sağolsun şimdilik yani 10 gündür sıkıntı yok
    Sağolsun Karabük'ten geldim Ankara'ya ilgilendi
  • Bu işin Asil Grupla ne kadar ilgisi var , bilmiyorum ;ancak iki marka kullandım bugüne kadar ilki honda arabamda platinca markaydı diğeri daha kaliteli zannıyla taktırdığım Corsamdaki Ecotech para olarak da fazla ödedim zaten ama ecotech sisteminin çıkardığı sıkıntının onda birini platinca çıkarmadı hatta hiç sıkıntı çıkarmadı diyebilirim sorun lpg markasındamı yoksa otomobile uyumdamı bilmiyorum ancak işçilik olamaz aynı usta taktı ikisini de
  • sevgili arkadaşlar. ben nurol usta araçına lpg taktırmak isteyen veya araçındaki sistemin den memnun olmayanlara şu anda önereceğim çihaz PLATİNCA 2010 yazılımlı ve baştan aşağı sistemini yenileyen sıralı cihazıdır.hertürlü araçınızda cok randımanlı çalışacağını garanti ederim örnek olarak lada,honda,pejo,megan,citroen,vb araçlarda aracınızın benzindemi gazda çalışdığını anlıyamayacaksınız bunu iddaa ediyorum.bu konuda bilgi almak isteyen araç sahiblerinin 05304185994 veya 05543258408 nolu cep numaralarından veya 0 312 394 69 70 nolu sabit telefondan ulaşabilir email olarakda
    asilgrupteknikservis@hotmail.com ulaşabilirsiniz.
  • slm arkadaslar 2001 1.4 RNA arabam var .ama şimdi arabam benzinden lpg ye geçmiyor araba tüpte gibi görünüyo ama araba benzinde bu konu hakıında fikir sahibi olanlar varsa bilg sewinirim. konya kulu da yasıyorum en yakın tavsiye edeceginiz servis varmı. eko tech marka tüp kullanıyorum
  • slm nurol usta bendeki ekotech 2009 takımı yazılımı değişirmi yani.eger öle ise bu hafta sonu ziyaretinize gelirim.ide kaça mal oluyo bu yeni sistem tabi eskisine yükleyebiliyorlarmı
  • bu ecotech markadan uzak durun arkadaslar beyni bozuldu garantiside bitmisti istanbulda zor zoruna bi bayi buldum 250 tl verip beyni degistirdim 15 güne kalmaz yine bozuldu yenisi ile degidtirdiler simdi 1 yıla yakın kullanıyorum bakalim ne olcak
  • slm arkadaşlar ve nurol usta ben 2004 astra elegance alalı 15 gün oldu aldığımda üstünde eco tech tüp vardı araba kalkışlarda titreme ve kırmızı ışıklarda durduğumda stop ediyor gaz ayarı yaptırdım ama sorunlar geçmedi birde araba fan açtığında gazdayken stop ediyo ama benzinde bu sorunların hiçbiri yaşanmıyor; birde gittiğim bi usta bu araçlarda çift kelebek var o yüzden gaz ayarı tutmaz sürekli ayar yaptırmak gerekiyor dedi acaba ne kadar doğru bu . Nurol usta cevaplarsan sevinirim ayrıca dükkana da gelecem en kısa zamanda ank dayım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamisayde

slm arkadaşlar ve nurol usta ben 2004 astra elegance alalı 15 gün oldu aldığımda üstünde eco tech tüp vardı araba kalkışlarda titreme ve kırmızı ışıklarda durduğumda stop ediyor gaz ayarı yaptırdım ama sorunlar geçmedi birde araba fan açtığında gazdayken stop ediyo ama benzinde bu sorunların hiçbiri yaşanmıyor; birde gittiğim bi usta bu araçlarda çift kelebek var o yüzden gaz ayarı tutmaz sürekli ayar yaptırmak gerekiyor dedi acaba ne kadar doğru bu . Nurol usta cevaplarsan sevinirim ayrıca dükkana da gelecem en kısa zamanda ank dayım bende

role attır dostum bendede vardı aynı sorun şimdi çok şükür rahatım

• sayın arkadaşlar ben nurol usta kusara bakmayın uzun zaman dır forum sitesine bakamadım arkadşlar her türlü otogaz sistemlerinize çözüm bulabilirim arayın cevaplayayım. türkiyenin neresinde olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım veya sizi herhangi bir ustaya yönlendirip internet üzerinden sorunlarınıza yardımcı olabilirim.eğer ankarada isesiniz buyurun gelin çözümleri beraber üretelim.saygılarımlarımla. TEL:0530 418 59 94
  • Herkese Mehaba...Özelliklede NUROL ustaya..

97 model 1.6 Nissan primera,m var.2009 Eylül ayında EcoTech taktırdık..İlk zaman sürekli benzin gaz geçişi yaşadım zor oldu ama sorunu çözdüler.
    Devir sinyali zayıf olduğundan saatten aldılar..
    Son 1-2 aydır yakış ve çekiş sıkıntısı yaşıyorum.Evet LPG fiyatında artış oldu ama şehirler arası 0.250-0.263 yakarmı bu araç..
    Eskişehirdeyim..50 tl lik gazla 250km gidemedim..2010 ocak ayı başında gaz 1.98 di sanırım.30 tl gaz aldım 170km gittim ve daha gaz bitmemişti.
    Servise gittim yeniden ayarları yükledik bi sıkıntı görünmüyor dediler.Problem olursa filtre değişimi ve enjektör bakımı yapılmalı dediler.
    Sistem takılalı 8000 km. yaptım.Bu kadarla değişim ve temizleme gerekirmi?
    Yeniden Ankara işim oldu 60 tl civarı gazla 230km de ötmeye başladı.Yola çıkmadan buji lerimi değiştirdim hava filtremi v.s. bakımlarımı yaptmıştım.
    Sonuç yine çok yaktı diye düşünüyorum..Bi de hafif rampa aşağı deneyeyim dedim bastım ne varsa gaza 140,ı gördüm ama bu seferde motor gaz yememeye titremeye başladı..

Acaba sorun filtre ve enjektör bakımından sonra düzelir mi?

• sayın arkadasım 05304185994 numaradan bana ulaşırsan sorununu daha iyi anlatırsın gerekirse buyrun gelin yardımcı olalım sorunun illaki çözülür merak etme saygılarımla..
  • Benim araçta da eco tech var. İyi mi kötü bilmiyorum yeni aldım aracı. İnşallah iyidir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 31 Mayıs 2011; 20:14:34 >
  • ecotech lpg kiti takılı olan arkadaşlar varsa yardıcı olunur

istanbul
    Ada otogaz
    02124070328 bağclar güngören san sit 9 ada no 38-40
    başakşehir istanbul

izmir
    mahirotogaz
    0232 2822606
    6 san sit
    gaziemir izmir
    05412822707
  • ankara dan 99 model otomatik 1,6 golf satın aldım.üzerinde ecotech marka tüp var.ama arabayı trabzonda kullanıyorum.maalesef trabzonda yetkili kimse yok. kilometrede 500 kuruş yakıyo.benım sorunum Ankara da olsam problem degil ama trabzonda ecotech den anlayan kimse yok.bir kere ayar yaptırdım daha beter oldu.şimdi bir gaz ayarı yaptırmak için ankara yamı geleyim.bunu trabzonda yapan kimse yokmu.ecotech iyi diyosunuz ama bakan servis yoksa ne yapacam.garantisi bile bitmemiş.burda tanıdıgınız usta varsa soylerseniz sevinirim....
  • ecotech sitesinden baktınız mı yakın bir ilde servisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohut71

ankara dan 99 model otomatik 1,6 golf satın aldım.üzerinde ecotech marka tüp var.ama arabayı trabzonda kullanıyorum.maalesef trabzonda yetkili kimse yok. kilometrede 500 kuruş yakıyo.benım sorunum Ankara da olsam problem degil ama trabzonda ecotech den anlayan kimse yok.bir kere ayar yaptırdım daha beter oldu.şimdi bir gaz ayarı yaptırmak için ankara yamı geleyim.bunu trabzonda yapan kimse yokmu.ecotech iyi diyosunuz ama bakan servis yoksa ne yapacam.garantisi bile bitmemiş.burda tanıdıgınız usta varsa soylerseniz sevinirim....

dostum kendin yap..hem daha güzel yaparsın, sitesinden programı ve detaylı kullanma klavuzunu ben indirdim,
    açıklayıcı bir klavuz olduğundan rahat yaptım.

kablo (internetten bile bulabilirsin)
    bilgisayarının com girişi yoksa com to usb (com çevirici)
    program
    kullanım klavuzu

kolay gelsin

• merhaba arkadaşlar ben opel insignia 180 hp kullanıyorum aracım 71 binde ve 12 binde ecotech lpg takılmış ben uzun zamandır kullanıyorum çok sık bir şekilde ayar bozukluğu oluyor ve aracım ilk çalıştığında titreme ve istop ediyor çok sık performans düşüklüğü ve yakıt fazlalığı yaşıyorum istanbuldayım bir bayi'e götürüyorum ama sorunlarımı çözemiyor yardımlarınızı bekliyorum saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.