Şimdi Ara

Echo Of Soul ( OBT ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
17.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

Orijinalden alıntı: SizofrenKai

quote:

quote:

1- pvp 10 lvden sonra 10-59 arenasında ( iki farklı pvp mapi var ) pvp bitiminde hem yenilen hem yenen için exp veriliyor. tabi yenen takım daha çok exp alıyor. ve bir tane günlük pvp görevi var. oda iyi exp veriyor. sürekli pvp farmlayıp quest yapmadan bile bu şekilde lv atlanabilir.
    2- kayıt olma gibi bir şey yok. kamp düşünün pot alınan ne bileyim silah alınan normal pve mapinda bir kamp. her kampda bu warpdan var ve ışınlanabiliyorsunuz.
    3- quest helper Npc ismi zaten. adama gidiyoruz tıklıyoruz bize direk lvlimize göre questlerin olduğu yere ışınlıcak tek kullanımlık bir scroll veriyor. istediğiniz kadar scroll alabilirsiniz tekrar tıklayıp.
    4- 60 öncesi 1-2 dungeon var zaten. girmenize gerek bile yok bence. 60 sonrası dungeonlar solo-party-raid olarak 3e ayrılıyor. raidler ise 10 ve 20 kişilikolarak ikiye ayrılıyor.
    5- pvp 1-59 için 10vs10 12vs12 ve 15vs15 katılımcı sayısına göre belirleniyor. 60dan sonra ise bunlara ek olarak 5v5 free match ve 5v5 premade match olarak ikiye ayrılıyor. ikisininde verdiği ödül başka. ikisinin verdiği ödülleri farmlayıp yine farklı bir pvp seti alınıyor.
    6- pvp seti sadece pvp oynayarak alınıyor. pve seti dungeonlardan sololardan düşürdüğünüz kadarıyla. ek bir yöntem daha var ama beya sıkıntılı. en azından thaide insan olmadığı için biraz sıkıntı oluyor. eu/nada daha kalabalık bir grupla denenebilir.
    7- classlar. 5 class var ve sonradan warlock gelecek. bu 5 class iki tane talente ayrılıyor. yani aşağı yukarı 10 tane sınıf var diyebiliriz. buna şöyle yaklaşmak lazım, pvp mi oynamak istiyorsunuz pve mi. ona göre cevap verebilirim.
    8- evet var. avatarlar ve petler. yani şimdilik en şekerleri bunlar. çok güzel avatarlar ve petler var gerçekten bu konuda hoşuma gitti diyebilirim. onun dışında parayla alınan sadece paralı kullanıcılara özel bir şey yok. yani thai için konuşursam p2w değil. he ama çıkarır 2k$ verirsen bazı şeyleri farmladan bitirebilirsin. ama pvp seti içinde pve seti içinde oturucaksın oynayacaksın. para burda devreye girmiyor. 6 tier pvp ve pve seti olduğunu düşünürsek tier1deki adam her türlü parasıyla kepaze olur tier5 karşısında. yani kısadan hisse o pvp/pve seti farmlanacak :)

oyun karmaşık değil daha önce görmediğimiz bir kaç şey var oyunda ama alışması kullanması en fazla 1 haftanızı alır.

daha fazla sorunuz varsa zevkle cevaplarım.

bu arada pvpsi için kendi çektiğim videolar :

http://soulsguild.enjin.com/forum/m/30126484/viewthread/20355650-sizofren-vs-warrior-good-geared-8s-gems-knight-ii-title

http://soulsguild.enjin.com/forum/m/30126484/viewthread/20364063-sizofren-vs-archer-wizard

edit : bir şeyi söylemeyi unutmuşum 1vs1de yapılıyor oyuncuya istek atıyorsunuz kabul ederse bir bayrak çıkıyor 5den geriye sayıyor 1vs1 yapıyorsunuz. herhangi bir yerde olabilir. hiç bir şey vermiyor ama.

Çok tşk.ederim kardeşim çok makbule geçti.
    1-PVP için Class önerisi istiyorum.?
    2- uçan binek varmıydı oyunda?
    3-Mağaza da satılan petler tam olarak ne işi yarıyor?(benim yerime item toplaması veya moba saldırırken bana yardım etmesi gibi)
    4-Üstte verdiğin linkteki siteye kaydoldum ama senin çektiğin videoları sayfa bulamadı.
    Bu arada kardeşim sen bu oyunu yutmuş biri olark bu sayfayı güzel bir rehber haline getirirsen eminim ki oyunun EU su açıldığında çok ses getirecek

1- pvp

rollere göre değişik classlar ve talentler yürütülebilir.

archer shooter talenti, tam bir öldürme makinası. ama stun yediği zaman kolaylıkla öldürelebiliyor. hem mesafe uzun hem çok seri. crit skili ile tam bir dişi legolas oluyorsun :))

wizard freeze talenti, kendine shield basabilmesi olsun rakibin defansını 5 saniyeliğine %95 kırabilme olsun wizard sever arkadaşlar cidden iş görüyor bu oyunda. kaldiki bu oyunda range pvp karakteri oynamak kolay. ama yakalandıktan sonra ölmeniz çok kolay.

rogue assult, hastasıyım dede. objektif yaklaşamıcam malesef ama tavsiye ederim kesinlikle :)

guardian earth talenti. çok tank gördüm. bir sürü mmorpg oynadım ama ben bunun gibi tank görmedim. şimdi pvp mantığı (5v5ler değil) 5 tane tower düşünün bu 5 towerin kaç tanesine sahipsiniz atıyorum 3. rakip 2. bu durumda siz 3ün katları şekilde takım puanı alırsınız diğer takım ise 2. oyun 10binde bitiyor. bu guardian arkadaşlarımız tower camp yapıyorlar. toweri alabilmek için 10 saniye o towerla alakalı işlem yapmak lazım ve bu 10 saniye boyunca kimsenin vurmaması lazım. hal böyle olunca ölmeyen tank arkadaşlar takımın yenmesinde kilit rol oynuyor. 15v15 bir takım düşünün 5 tane sağlam guardianım olsun. her biri ayrı towera gitsin maç vermem kolay kolay. :)

warrior rage, klasik warrior. mage,wizard buldum mu affetmez kolay kolay. ben warrioru hep şey olarak değerlendirmişimdir detaylara takılmayan adam warrior oynar diye. neden bilmem. warrior zaten en kötü oynayanda belli bir çizgide oynuyor :)

2- uçan binek derken gökyüzünde uçabilen bir şey görmedim ama bulut diye bir mount var yerden birazcık yüksekte gidiyor. yani sorunuzun cevabı hayır :)

3- 2 türlü pet var. birine mount deniliyor zaten. mountun üstüne biniyoruz. herhangi bir artısı yok. diğer pet ise içine item alıp koyabiliyoruz. yanınızda dolaşıyor. artısı yok.

4- manuel olarak vereyim o zaman linkleri :

https://www.youtube.com/watch?v=nw_hfYeP2l8
    https://www.youtube.com/watch?v=fzQDFilgN3M
    https://www.youtube.com/watch?v=ym3CjfUWy00
    https://www.youtube.com/watch?v=ZckZTZvpox0
    https://www.youtube.com/watch?v=ZNeY_0Chzp4
    https://www.youtube.com/watch?v=VXEFSJsQj6w

bu arada o site bizim premade guildimiz. thai oynayan bir grubumuz var orası forum adresimiz. eu/na geçince tam gaz devam edeceğiz.

rehber kısmında ben hazırlayamam öyler şeyler. sorunuz varsa yine zevkle cevaplarım :)

saygı&sevgi :)

Eyvallah kardeşim İnşallah oyun EU ya gelince bu oyuna başlamayı düşünüyorum.Seninle aynı guild de olmak isterim.Oyunun Craft kısmı ile biraz açıklayıcı bilgi verirsen çok mükbula gçer;
    1-İtemlere kaça kadar + basılıyor
    2-Artı basarken item yanma varmı? veya item kaybolma
    3-İtemlere sadece + mı basılıyor? yoksa taş veya benzeri materyallerde basılıyormu?
    4-Craft olayı oyunda karekteri diğer karekterlerden belirleyici bir üstünlük taşıyormu?
    5-Eğer materyaller varsa nerden temin ediliyor.
    6-Oyunda para kasmak için neler yapmalıyız.?
    7-gerekli oyuncu sayısına ulaşırsak pre-made guild bile yapabiliriz.(bu konuyu biraz daha açarmısın paralımıdır?+ - nedir?
    8-Senin bizlere craft olayı olarak tavsiye edeceğin tavsiyelerin nelerdir.

inşallah hocam. benim hali hazırda guildim var. gelirsiniz :)

1- itemlere artı basılmıyor. iteme basılan gemin lvli yükseltiliyor. +12ye kadar. ek olarak itemlerde 2 tane bonus vardır. normal özellikleri dışında ( bunlar tierlere göre daha yükseliyor az az ) atıyorum silah için attak ve dodge bunları daha iyi olana kadar tekrar tekrar deneyebiliyoruz. atıyorum benim şuan kullandığım silah için maximum 34 ve 110 dodge bonus veriyor ama bunun 6 attak ve 60 dodgesini alabilmişim. tekrar deneyip belki daha iyi statlar tutturabilirim. şans işi ama önemli.
    2- item kaybolma yok. gemlerin kaybolması şu şekil en azından thai serverinda, 4 lvden sonra gemler kolay kolay lv geçmiyor. iki tane 4 lv olması lazım 5 deneyebilmek için ve geçmezse bir adet 4 lv taşımız gidiyor. olay bu.
    3- itemlere + yok dediğim gibi. gem basılıyor veya taş nasıl uygun görürseniz :)
    4- benim fark ettiğim aman aman bir üstünlük yok. ama para kazandırıyor.
    5- moblardan düşüyor. ve son craft materyali olan bir item var oda günlük görevlerden geliyor. 3 tane günlük görevden günde 12 tane geliyor.
    6- para kasmak için dungeon şart. pvp karın doyurmuyor. bunun içinde solo/party/raid ne varsa girmeniz kesinlikle şart. tabi bunun yanında craft ve ticaret becerinizlede sivrilebilirsiniz. herhangi bir mmorpgde ticaret kesinlikle en önemli para kaynağı. bence.
    7- pre made önceden hazırlanılmış demek. pre made pvp 5v5 mesela 5 oyuncuda senin partinden elemanlar, diğer takımda senin gibi bir takım. bu yüzden premade pvpler çok zor geçer. iki takımda birbirini tanıyan oyuncularla oynadığı vakit daha iyi takım olup daha iyi organize oluyorlar. premade guild ise mağlum oyun mayısta gelecek eğer o zamana kadar yeterli oyuncu bulursak kendi guildimizi kurabiliriz yönünde. yani oyun açılınca guildimizi kurar hep beraber 0dan başlarız beraber büyürüz. hali hazırda bir guildim var. international ona beklerim gelmek isteyen arkadaş olursa.
    8- valla thaide en çok iş yapan aşcılık ve alchemist. ama eu/nada ne olur hiç bilemiyorum. gelsin bir görelim :)

craft kısmı 3 tane ana craft var ve 1 tane seçebiliyorsun. iki tanede ikincil craft var bu ikisinide alabilir geliştirebilirsin.

yani toplamda 3 tane craft olayını maksimuma çekebiliyorsun.

• zorctr Z kullanıcısına yanıt
    malesef gemler için pve yapmak zorunlu gibi bir şey :)
  • indirme linki kırılmış varmı başka sitedeki çok yavaş
  • akşam kendim upload edeceğim arkadaşlar.
  • linkler tarafımdan güncellenmiştir.
  • quote:

linkler tarafımdan güncellenmiştir.

Kardeşim AÖF sınavlarım yaklaştığı için oyuna giremiyorum EU açılana kadar aklıma gelen sorulara cevap verdiğiniz için çok tşk. ediyorum yine sorularım var?

1-pvp ye 15 levelde giriliyor ama o levelde üzerimizdeki itemlerimizi tamamlamadan girmek zorundayız bu levelde üzerimizdeki itemleri nasıl daha iyisini buluruz yada dungeo yapsak leveleize göre item düşme ihtimali nasıldır?
    2-Görev itemi mi daha güçlü yoksa dungeondan düşen itemler mi? senin tavsiyen nedir?
    3-Görevler bulunduğumuz map içinde olduğun da haritada işaretleniyor fakat bulunduğumuz mapın dışında isi yön göstericiyi takip ederek o map senin bu map senin koşturuyoruz bü görev yerini daha kolay nasıl bulabilirim?
    4-En son char denemelerin ne alemde birde PVE için char önerisi istiyorum.
    5-Guest helper npc si her mapta varmıydı ?
    6-PVP ye girince görev aldım ama ingilizce olmadığı için bir şey anlamadım pvp mapında alınan görevler ne şeklinde biraz açıklarsan çok memnun olurum.

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    1- istersen full itemli gir istersen üstünde hiç bir şey olmasın 1lvllik bow ile gir aynı şey. 1-59 pvpsi (thai serveri için durum bu euda ne olur bilmiyorum, muhtemelen orda da aynı sistem olucaktır) fixlenmiş pvpdir. yani her karakterin statları bellidir. bunları değiştiremezsiniz. yani anlayacağınız itemlerin önemi yok.
    2- oyun sonu dungeon itemleri ezer. 60 lvde görev yok zaten item veren.
    3- görev olayını çok kafaya takmayın, pvp +questlerle bir kere 60 oluyoruz ondan sonrası düzlük. yani bir kereye mahsuz uğraşmamız gerekecek.
    4- valla ben pve oynayacak olsam oynama şeklimden ötürü tank oynamak isterim yani warrior/def bu iş için biçilmiş kaftan. öküz gibi hpsi var öküz gibi def var sağlam partiyle seri seri dungeon biter.
    5- quest helper*- sanırım vardı. ama net olarak hatırlamıyorum. en kötü ihtimal şehre 1dk içinde gider adamla görüşür diğer 1dkde görevin olduğu yere ışınlar sizi en kötü 2 dk sonra lvliniz için questlerin olduğu yere gidersiniz.
    6- pvp mapında bir tane görev var. oda günlük gelir. günde 2 kere pvpye girmen gerekiyor. ardından 1-59 için sana exp ve gem box veriyor. 60 lvde ise 3 tane gem veriyor bide bravery of essence diye bir craft malzemesi var onu veriyor. thaide iyi para ediyordu stack halinde satınca.

mayısa az aldı zaten genel hatlarıyla oyuna hakim olmaya bakın. kendiniz sıkmayın. avrupaya saklayın.

• quote:

1- istersen full itemli gir istersen üstünde hiç bir şey olmasın 1lvllik bow ile gir aynı şey. 1-59 pvpsi (thai serveri için durum bu euda ne olur bilmiyorum, muhtemelen orda da aynı sistem olucaktır) fixlenmiş pvpdir. yani her karakterin statları bellidir. bunları değiştiremezsiniz. yani anlayacağınız itemlerin önemi yok.
    2- oyun sonu dungeon itemleri ezer. 60 lvde görev yok zaten item veren.
    3- görev olayını çok kafaya takmayın, pvp +questlerle bir kere 60 oluyoruz ondan sonrası düzlük. yani bir kereye mahsuz uğraşmamız gerekecek.
    4- valla ben pve oynayacak olsam oynama şeklimden ötürü tank oynamak isterim yani warrior/def bu iş için biçilmiş kaftan. öküz gibi hpsi var öküz gibi def var sağlam partiyle seri seri dungeon biter.
    5- quest helper*- sanırım vardı. ama net olarak hatırlamıyorum. en kötü ihtimal şehre 1dk içinde gider adamla görüşür diğer 1dkde görevin olduğu yere ışınlar sizi en kötü 2 dk sonra lvliniz için questlerin olduğu yere gidersiniz.
    6- pvp mapında bir tane görev var. oda günlük gelir. günde 2 kere pvpye girmen gerekiyor. ardından 1-59 için sana exp ve gem box veriyor. 60 lvde ise 3 tane gem veriyor bide bravery of essence diye bir craft malzemesi var onu veriyor. thaide iyi para ediyordu stack halinde satınca.

mayısa az aldı zaten genel hatlarıyla oyuna hakim olmaya bakın. kendiniz sıkmayın. avrupaya saklayın.

Eyvallah üstadım yanlız senden sonkez solo takıldığımdan DUNGEON için hangi char zindanda kolay mob öldürür.PVP için Assansin-assault önermiştin hala geçerlimi?

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    60 lvlde infinite dungeonlar var onlara solo girebiliyorsunuz. onlardan item atar. bunlar 7 kademe 1 ile başlar kastıkça 7e doğru ilerlersiniz.

aynen rogue-assult ve archer öneririm. archerini iki talentide uygun pvpye.
  • SizofrenKai
    Dostum dediğin gibi oyunu Thailand serverinden yükLeme yaptım.Daha doğrusu yapıyorum :D
    Gece yarısı saat 4'den şuana kdar %50 oLdu.Pc'de o kdr da kötü değil.Sizde de geç yükLedimi Thailand serverini
  • sana sormak istediğim çok soru varda şimdi,önce bi oyun yüklense :D
  • Sassuke S kullanıcısına yanıt
    her zaman beklerim.

bende oyun hızlı yüklenmişti. internet ile alakalı olabilir :)
  • Yok dostum yok :D int. hızı gayet iyi.AnLamadım valla.AION oyununda böyle geç indirmişti
  • Sassuke S kullanıcısına yanıt
    enteresan o zaman beklemekten başka çare yok :(
  • Aynen.inş bu oyun sarar.ÜmitLerim boşuna gitmez.7 yIldır metin2 oynuyorum.Sırf o oyundan kurtuLmak için bir çok oyun indiriip oynadım hiçbiri sarmadı.
  • Şimdi yükLendi.Way beee neredeyse 1 gün oLucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sassuke

Aynen.inş bu oyun sarar.ÜmitLerim boşuna gitmez.7 yIldır metin2 oynuyorum.Sırf o oyundan kurtuLmak için bir çok oyun indiriip oynadım hiçbiri sarmadı.

İlk göz ağrın olduğu için diğer oyunlar sana kolay,kolay sarmayacak habire oyun denemelerin olucak ve bu döngü böylece devam edicek...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sassuke

Aynen.inş bu oyun sarar.ÜmitLerim boşuna gitmez.7 yIldır metin2 oynuyorum.Sırf o oyundan kurtuLmak için bir çok oyun indiriip oynadım hiçbiri sarmadı.

İlk göz ağrın olduğu için diğer oyunlar sana kolay,kolay sarmayacak habire oyun denemelerin olucak ve bu döngü böylece devam edicek...

Knight ilk göz ağrımdı sonra hero ve sonra forsaken world ile çok uzun zaman geçirdim demekki saran oyunlarda varmış ama eski oyunlarla yeni oyun sistemleri arasında çok fark var o yüzden sarmıyor.Yeniliğe pek açık değilim o yüzden oyun kolay olmalı birde ingilizce olmadığı için türkçe olması önemli ben şahsen o yüzden oyun bulamıyorum.

• Aynen Türkçe oLması güzeL oLur.Zaten bir çok oyun denedim oyun sayını biLe hatırLamıyorum.Bi AION sarmıştı o oyunda da tek oLduğum için sıkıntıdan bırakmıştım.Metin2 105 oLduktan sonra yapıcak bişey kaLmıyor.Savaş savaş bi yere kadr bıkıyor insan.
  • Aynı sıkıntı bende de var Shaiya onlineyi 5 yıl oynadım ama firmanın "AERİGAMES" AŞIRI para düşkünü olması beni oyundan soğuttu.Shaiya Online de olan pvp inanın hala online oyunlarda yok.1-15,21-30,1-60 pvp haritaları Ayrıca karşı ırkı nerde görürsen pvp yapılması,Guildler arası turnuvalar yapılması,Zindanlarda karşı ırkla pvp yapılması v.b. hala çoğu oyunlarda bulamıyorum ÜSTELİKKTE OYUN TÜRKÇE ve hala oyunun çeti girince bayağı bir oynayan var AMA yaşıt aralığı bayağı da düşmüş.

Bu arada dostum HERO ONLİNE tamamen TÜRKÇELEŞTİRİLMEMİŞ haberin olsun Sadece MENÜLER Türkçe olmuş buda benim moralimi bayağı bozdu.Yeni bir oyun buldugunda paslaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 14 Nisan 2015; 17:04:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.