Şimdi Ara

EBAYDAN ALIŞVERİŞ HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER EBAYDAN ALIŞVERİŞ HAKKINDA BİR KAÇ SORUM VAR

1-EBAY DA SATILAN ÜRÜNLER ORJİNAL Mİ?
    2-KARTTAN PARAYI ÇEKİP TE YOLLAMAZ İSE NE YAPARIM SONUÇTA KARŞIDAKI DE SENIN BENIM GIBI ADAM
    3-BELİRTTİĞİ GÜN ARALIĞINDA GELİYOR MU ÜRÜNLER?
    4-BU ALACAĞIM BOT DA WATERPROF YAZMIYOR AMA SERİ NUMARASINA KADAR WATERPROFLAR İLE AYNI
    5-SİZCE BU BOT NASIL ALMAM MANTIKLI OLUR MU

ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...

LİNK:

http://www.ebay.com/itm/Wheat-Timberland-18094-6-Basic-Boots-Mens-ALL-SIZES-/280965049203?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item416ad26b73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxata -- 30 Eylül 2012; 17:47:08 >

• UP BİR YARDIM EDİN BEYLER
  • Satıcı 9000'e yakın satışta %100'e yakın olumlu yorum almış.. Muhtmelen ebay'da satılan her ürün orjinal olmasada bu orjinal görünüyor.. Ödemeni Paypal ile yapıcaksındır muhtemelen. Göndermeme durumu olmaz ama, olurda göndermezse paranı geri alabilirsin.. 7-11 iş gününde (yani yaklaşık 11-15 gün) teslim olacaktır fakat kargo parası bana biraz fazla geldi.. Acaba 130$, yani yaklaşık 250 TL'ye aynı botu TR'de bulamazmısın ?
  • birinci ile ikinci soruyu aynı kişi sorar mı diye düşünür insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

BEYLER EBAYDAN ALIŞVERİŞ HAKKINDA BİR KAÇ SORUM VAR

1-EBAY DA SATILAN ÜRÜNLER ORJİNAL Mİ?
    2-KARTTAN PARAYI ÇEKİP TE YOLLAMAZ İSE NE YAPARIM SONUÇTA KARŞIDAKI DE SENIN BENIM GIBI ADAM
    3-BELİRTTİĞİ GÜN ARALIĞINDA GELİYOR MU ÜRÜNLER?
    4-BU ALACAĞIM BOT DA WATERPROF YAZMIYOR AMA SERİ NUMARASINA KADAR WATERPROFLAR İLE AYNI
    5-SİZCE BU BOT NASIL ALMAM MANTIKLI OLUR MU

ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...

LİNK:

http://www.ebay.com/itm/Wheat-Timberland-18094-6-Basic-Boots-Mens-ALL-SIZES-/280965049203?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item416ad26b73

1- Orijinal de var sahtesi de satıcı yorumlarına göre değişir. Sonuçta gittigidiyor tarzında açık artırma sitesi her üye orjinal satmaz.
    2- Paypal ile işlem gerçekleştiği için hiç fark etmez. Satıcı ile anlaşır ise takip kodlu kargo iste. Eğerki 3-5 gün içinde göndermeyip 15 - 30 gün içerisinde elinde olmaz ise ürün ebay e para iadesi açıp soruşturma başlat paranı paypal a iade ederler.
    3- Evet postaneler yoğunluğuna bağlı.
    4- satıcı ile konuş.
    5- sen giyeceksin bizler giymeyeceğiz bilemeyiz :)

• 1- Satıcıya göre değişir ki adamın referansları sağlam yani orjinaldir.
    2- Hiçbir şey olmaz PayPal parayı çekemez ise adam da sana göndermez ürünü.
    3- Değişebilir, 40 gün içinde gelmezse paranı PayPal'den itiraz ederek al
    4- Waterproof olduğu açıklamada yazıyor.
    5-

Ayrıca kargoya da 40 dolar istiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Satıcı 9000'e yakın satışta %100'e yakın olumlu yorum almış.. Muhtmelen ebay'da satılan her ürün orjinal olmasada bu orjinal görünüyor.. Ödemeni Paypal ile yapıcaksındır muhtemelen. Göndermeme durumu olmaz ama, olurda göndermezse paranı geri alabilirsin.. 7-11 iş gününde (yani yaklaşık 11-15 gün) teslim olacaktır fakat kargo parası bana biraz fazla geldi.. Acaba 130$, yani yaklaşık 250 TL'ye aynı botu TR'de bulamazmısın ?

ya arkdaşlar emin misin ben free shipping diye attım bu link i su anda tıklıyorum oyle gorunuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Satıcı 9000'e yakın satışta %100'e yakın olumlu yorum almış.. Muhtmelen ebay'da satılan her ürün orjinal olmasada bu orjinal görünüyor.. Ödemeni Paypal ile yapıcaksındır muhtemelen. Göndermeme durumu olmaz ama, olurda göndermezse paranı geri alabilirsin.. 7-11 iş gününde (yani yaklaşık 11-15 gün) teslim olacaktır fakat kargo parası bana biraz fazla geldi.. Acaba 130$, yani yaklaşık 250 TL'ye aynı botu TR'de bulamazmısın ?

ya arkdaşlar emin misin ben free shipping diye attım bu link i su anda tıklıyorum oyle gorunuyor

evet

US $ 39.99
    US $ 15.00
    Türkiye
    USPS Priority Mail Uluslararası TM
    7-11 iş günü içinde Tahmini Teslim
    Sonra 1 gün içinde Satıcı gönderim temizledi ödeme aldıktan .

buda amazon linki ayakkabınınhttp://www.amazon.com/dp/B000FDM3UC/ref=asc_df_B000FDM3UC2204130?smid=ALR7GC4XJN3UD&linkCode=asn&creative=395105&creativeASIN=B000FDM3UC

UPPPS. dİKKAT :)

Yurt dışından kargo ya da hızlı posta ile gelen eşyadaki muafiyet sınırı 150 eurodan 75 euroya düştü. Buda yurt dışından eşya getirip satanları yani bizleri biraz yaralayacak gibi
    4458 sayılı gümrük kanunu Bakanlar kurulu tarafından değiştirildi.Karar resmi gazetede yayınland ve önemli değişikliklere gidildi.Buna göre bedeli 75 euro altında olan eşyalar için muafiyet uygulanacak.Yeni düzenlemede, “ticari miktar ve mahiyet” ayrımı ortadan kaldırılırken, gerçek kişilerin yanı sıra tüzel kişilere gelen eşya da, muafiyet kapsamına alındı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.